Серина Уилямс се оплака: Не я пуснали в елитен ресторант в Париж

От там реагираха светкавично и й се извиниха
47
Серина Уилямс се оплака: Не я пуснали в елитен ресторант в Париж
Снимка: БГНЕС

Луксозен хотел в Париж се извини публично на тенис легендата Серина Уилямс, след като американката се оплака в социалните мрежи, че не е била допусната до ресторанта му в понеделник, пише агенция "Ройтерс".

"Отказвали са ми достъп да вечерям на терасата в празен ресторант и на по-хубави места, но никога с децата ми. За всяко нещо има първи път", написа 42-годишната бивша спортистка.

Четирикратната олимпийска златна медалистка участваше в церемонията по откриването на Игрите във Френската столица и бе част от щафетата с олимпийския огън. Подобно на много знаменитости тя оказа подкрепа от трибуните на американската гимнастичка Симон Байлс.

От ресторанта отправиха официално извинение към Серина Уилямс и обясниха причината за казуса.

"Госпожо Уилямс, молим ви да приемете нашите най-искрени извинения за разочарованието, което сте усетили снощи. За съжаление нашият бар на покрива беше изцяло резервиран. За нас ще е чест да ви приемем отново. Винаги сте добре дошла", заявиха от престижното заведение.

Постът на Серина Уилямс в социалните мрежи събра различни реакции. Част от коментиращите я подкрепиха, но други изразиха критика към поведението на знаменитостите в подобни ситуации. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
15
 
47
 
! Отговори
Извиниха й се, ама преди 1 месец
я отсвириха. Та едва ли ще повтори опита си да вечеря в този ресторант и собствениците сигурно ще бъдат щастливи, че няма да се налага да й отказват отново. Пък и защо смята, че щом се появи някъде, са длъжни да я посрещат с поклони и да гонят другите си гости зарад нея?
15
13
 
35
 
! Отговори
Руси преди 1 месец
Сори дарлинг ама това не е KFC.
14
14
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тенесистката е объркала мястото, тя си мисли, че отива в кварталния Макдонълдс и сервитьора й козирува и почва да й пълни масата с питателна храна. В петък и събота дори и на мен ми се налага да правя резервация в обикновен ресторант, камоли елитен. Тя първо няма да разбере нито думичка от менюто и после няма да хареса това което й сервират, дори и да си направи резервация предварително. Тя трябва да разбере,че колкото и свободен да изглежда ресторанта в 7:15, в 8:00 всички маси може да са пълни
13
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поредната поввърння на либерастията. За щастие е с/у една от техните оттреппки, а не с/у нормален човек.
12
13
 
33
 
! Отговори
Хм преди 1 месец
Как да я определиш ,без да изложиш себе си?? След като барът /пише бар не ресторант/ е бил изцяло резервиран ,може би за сватба или лично празненство, защо си мисли ,че е задължително да бъде допусната и то с децата си там??? Аз ако платя резервация за цялото заведение дали ще допусна чужди хора вътре? Или си мисли ,че може да се натрапи където си иска и да и платят даже и сметката...
11
13
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази не разбра ли, че в някои ресторанти се ходи с резервация? Понягога резервацията трябва да се направи няколко месеца предварително, особено на тези със звезди Мишлен. Тя какво си помисли, аз съм голямата звезда, изхвърлете онези белчовци от най-хубавата маса, защото съм черна и имам права да правя каквото си искам?
10
14
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Серина сигурно не прави разлика между ресторант и менажерия. Да отидеш с цялата си детска градина маймунчета в спокоен ресторант и да изгониш редовните клиенти с крясъците на 2-3 деца, това няма как да го позволят. Има си ресторанти с детски кътове под път и над път. Тя не разбира ли, че детето трябва да има къде да тича, не можеш да го държиш 2ч заковано за масата. Явно наистина на нег ри те им липсват някакви мозъчни гънки, щом не стоплят за елементарни неща от живота.
9
14
 
32
 
! Отговори
бл преди 1 месец
"Нали уж се гордеят с расата си?" А, те не се гордеят. Просто искат да ни забранят да им посочваме кви са.
8
18
 
8
 
! Отговори
Буда нудиста преди 1 месец
До Не разбирам защо, КАК НЕ РАЗБИРАШ БЕ?! ТОВА Е НОВА РАСА! НЕ БЪДИ РАСИСТИ!
7
15
 
33
 
! Отговори
Не разбирам защо преди 1 месец
нeгpaтa се изрусяват. Нали уж се гордеят с расата си? Какво общо има русата коса с произхода им?
6
15
 
25
 
! Отговори
Русия преди 1 месец
Една от горилите на Братята Уилямс
5
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е банани продават във всеки магазин хранителен, не й трябва елитен ресторант! Там банани едва ли има!
4
2
 
25
 
! Отговори
бл преди 1 месец
Не се срамувай. По-скоро това нещо е еббалло Гришо. Като го гледам, сигурно клиторът му е по-голям от на Гришо .... мммм ... ракетата!
3
2
 
21
 
! Отговори
VoiceMail преди 1 месец
Еййй тая мaмyна още дълги години ще и гледаме "изявите" дори и след като слезе от корта.
2
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като си помисля, че Дришшо го е еббал това и ме хваща срам!
1
3
 
35
 
! Отговори
61 преди 1 месец
Че тя тази и в ресторант в Перник нема да я пуснат.

Спонсорирани публикации