Черно море обърна Локомотив (Пловдив) като гост

"Моряците" с трета победа от началото на сезона
20 авг 2024 07:10, Петър Бойчев
2
Черно море обърна Локомотив (Пловдив) като гост
Снимка БГНЕС

Отборът на Черно море записа трета победа от началото на сезона във футболната Първа лига. Играчите на Илиан Илиев успяха да осъществят пълен обрат и спечелиха визитата си на Локомотив (Пловдив) с 2:1 в последната среща от петия кръг на шампионата.

След нулево първо полувреме „железничарите“ поведоха в резултата с гол на Жулиен Лами в 62-ата минута, но само в рамките на 7 минути - между 75-ата и 82-ата, „моряците“ реализираха на два пъти чрез Исмаил Иса и Влатко Дробаров, за да вземат трите точки.

Така Черно море временно се изкачи на четвъртото място в класирането, като вече е с актив от 10 точки, колкото имат и тимовете на Спартак (Варна), Ботев (Пловдив) и Берое. Локомотив пък регистрира второ поражение от началото на сезона и продължава да дели осмата позиция в подреждането със състава на Славия с по 7 точки, пише БТА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от Спорт
Илиан Илиев извика Фабиан Нюрнбергер в националния
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Черно Море победиха, въпреки че съдиите ги ощетиха. Доказателство, че когато си достатъчно по-добър съдията не може да реши мача. Това не оправдава тоталния хаос в българското съдийство. БФС спешно да вземе мерки.
1
0
 
0
 
! Отговори
Дупка в морето преди 3 седмици
Нови проблеми в БДЖ, обърнат локомотив.