Томаш поема ЦСКА-София, "червените" плащат неустойка

Очаква се още тази седмица да акостира в софийския клуб
27 авг 2024 20:18, Александър Попов
16
Томаш поема ЦСКА-София, "червените" плащат неустойка
Снимка: Lap.bg

Александър Томаш ще бъде новият треньор на ЦСКА-София. "Червените" ще платят близо четвърт милион неустойка на Спартак Варна, за да може специалистът още тази седмица да поеме тренировъчния процес.

За развитието на случая сигнализираха и феновете на досегашния му клуб, които не пропуснаха да го атакуват.

„А можеше да се превърне в легенда за ФКСВ... Жалко, Томаш, не показа топките и мъжеството, за които говореше... Разочарованието е за нас, евентуалните морални дилеми са теб! Жалко... Спартак Варна - Любовта не умира!”, написаха запалянковците от култовия стадион „Коритото”.

Така бившият треньор на Банско, Локо Горна Оряховица, Верея, Берое, Етър и Локо Пловдив ще се върне в родния си ЦСКА точно за 46-ия си рожден ден, който е на 2 септември.

До последно от Спартак твърдяха, че Томаш остава, но самият той многозначително мълчеше. Както вече стана ясно "червените" ще трябва да платят на варненския клуб неустойка в размер на 250 000 лева за правата на специалиста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: ЦСКАалександър томаш
Още от Водещи мобилна
Свен-Горан Ериксон – човекът, избрал да не крие болестта, а да сбъдне мечти
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Е,като не всичко е пари ,какво е ! Целият живот е пари ,просто хората не признават! Трудно се отказва на големите клубове,а и Томаш е цесекар!
11
4
 
9
 
! Отговори
Ченфов преди 2 седмици
Томаш Нова Година няма да я посрещне в ЦСКА-София. Отбор без никакво бъдеще само някакви диви *** ходят на мачовете им и ги бият със сопите,като паднат. Томаш, Томаш, не всичко е пари, приятелю!
10
3
 
7
 
! Отговори
Голяма грешка преди 2 седмици
Мисли си че нещата ще се развият по неговия начин. Истината е, в момента в който сложи потписа си и ще почнат да му казват кое и как трябва да стане. Той Сепсич може би също да е бил не лош стреньор? Поне не чак толкова лош. Но това е в което влиза е ЦСКА, там има интриги, вътрешно напрежение, доноси, завист, борби за кокала, и естествено доста шефове - над треньора, които често знаят по-добре от треньора, пък после си противоречат.
9
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И В Б ГРУПА ИГРАЯТ ФУТБОЛ. ПЪТНИЦИ СА.
8
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
СЛЕД 5 МАЧА И ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ТОМАШ Е ВЪН ОТ ЧЕРВЕНИТЕ *** КОИТО РАБИХА ОШЕ ЕДИН ПРОВИНЦИОНАЛЕН ОТБОР, ПОДЛО МНОГО ПОДЛО ПОСТЪПИ ТОМАШ
7
2
 
6
 
! Отговори
Карачанаков преди 2 седмици
Е стига ве не е ли ред на Стойчо Младенов,после Любо,а след това двама,трима сърби?
6
0
 
4
 
! Отговори
До Бебо преди 2 седмици
Боксовете на Левски, Лудогорец, и т. н. да не са по - различни?
5
2
 
8
 
! Отговори
Бебо преди 2 седмици
Всичко е за паричките. Боса на цска не беше ли пандизчия от враца, а сега е образцов хазартен шампион.....ще се поизчистат с трансфери едни пари....ох български футбол. Сетих се за Стойне Манолов, не знам защо.
4
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ще стане като Сталн и Жуков. Един кадърен офицер, оцелял чистката и някак глада и студа в сибир, Стали го връща когато къщата му гори, онзи му я оправя с много мъки и когато вече си е свършил работата и не му трябва повече Сталин убива Жуков. Ето това е истинска червена идея. В действие. Томаш, дано не сполетиш съдбата на Жуков. Жалко защото си кадърен, пък те използват.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
червеното "семейство" на Томаш го изрита. Не му предложи договор, много години го дъра навън. Сега той им се връща, като малкото кученце което го ритат ритат, но то гледа жално и си проси и се радва на малкото подадена ръка от стопанина. Пък стопанина го гледа само с корист.
2
1
 
6
 
! Отговори
Няма изненада. преди 2 седмици
Червен треньор, морал няма.
1
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Томаш си е цесекар по рождение. Гларусите какво искат-да се откажат от семейството си?

Спонсорирани публикации