Кои са 10-те признака, че добрата връзка може да стигне до раздяла?

Спите в различни легла
21 сеп 2024 22:27, Михаела Лазарова
6
Кои са 10-те признака, че добрата връзка може да стигне до раздяла?
Снимка: Istock

Добрата и здрава връзка е нещо, за което много хора мечтаят. Може да сте в добра връзка, но въпреки това някои знаци да издават, че може да предстои раздяла. Здравата връзка има нужда от подхранване, грижа, решаване на проблемите, отделяне на достатъчно внимание на партньора. Факторите, които могат да предвещават раздяла са много. Често партньорите в добра и здрава връзка не осъзнават, че са се запътили към раздяла. Но има много признаци, които издават предстоящия край на връзката.

Кои са 10-те признака, че добрата връзка може да стигне до раздяла?

1. Липса на комуникация.

Между вас цари любов, свикнали сте един с друг, приемате се за даденост, имате проблеми, но ги мислите за незначителни и не вярвате, че може да се разделите. Ако обаче липсата на комуникация е налице, това може да е сериозен знак, че връзката ви е пред провал. Общуването и качествената комуникация са съществени за една връзка.

2. Забравяте важните дати.

Важните дати, които значат много за връзката ви са от значение. Ако забравяте годишнини, паметни дати, на които сте преживели общо събитие, което има значение за любовта и отношенията ви, това е лош знак. Една връзка се нуждае от подхранване на общите спомени и събитията, които са от значение за онова, което ви е събрало и което ви държи заедно.

3. Нищожна интимност.

Когато интимността между вас страда, това е знак, че може да предстои раздяла. Сексът, физическата, но и емоционалната интимност, близостта са от значение за отношенията. Когато интимността ви е станала нищожна и почти отсъства във връзката ви, това е знак за предстояща раздяла.

Източник: 10 признака, че дори добрата връзка може да стигне до раздяла 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от За да се разбираме
Как да изглеждате скъпо облечени тази есен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 53 минути
Непостоянство!
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Добре, слагате минуси, значи считате, че помага на връзката миризмата на паламуд, така ли?
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Натрапчивата миризма на пушен паламуд от чатала изобщо не помага на връзката!
3
0
 
1
 
! Отговори
Трифон 39г преди 1 час
Ако вие, жената направите грешка, но вашия възлюбен толкова много ви обича че ви подкрепя и насърчава да продължите и после прави като вас. Не си взимайте лигла за мъж, а печеняк и перде.
2
0
 
2
 
! Отговори
В различни легла преди 1 час
Ако единият от брачните партньори хърка като дъскорезница, другият ще бъде щастлив, ако може да спи не само в друго легло, но и в друга стая. За физически интимности ще посещава хъркащия, но след това ще се оттегля в своята стая, за да се наспи като хората. Това може само да облекчи връзката, а не да я затормози :)
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Стрес, кавги за глупости, прекалено много работа (плюс две деца) и затова не ти остава много време, за да обърнеш внимание на човека до теб - ами това са реалностите в повечето нашенски семейства. Ама не се разделят.