Съдийската комисия към БФС: Съболезнования към нашия колега Мартин Венев

Съпругът на откритата мъртва Биляна е елитен асистент-съдия
Обновена: 17 окт 2024 11:36 | 17 окт 2024 11:35, Красимир Ангелов
12
Съдийската комисия към БФС: Съболезнования към нашия колега Мартин Венев
Снимка: БГНЕС

Съдийската комисия към Българския футболен съюз изказва своите съболезнования към своя колега Мартин Венев за трагичната загуба на неговата съпруга Биляна Петрова.

Още по темата
"В този изключително труден момент, ние искаме да засвидетелстваме цялата си подкрепа към Мартин и да заявим съпричастността на всички съдии към него. Изказваме своите съболезнования и към близките и приятелите на Биляна Петрова. Покой на душата й!", написаха от СК.

Както е известно 31-годишна Биляна Петрова бе намерена мъртва, след като бе издирвана от близките си. Нейният съпруг Мартин Венев е елитен асистент-съдия, а сигнал в социалните мрежи подаде неговия колега Ангел Ангелов – бивш елитен съдия и син на легендата Любе Ангелов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от НОТИФИКАЦИИ
Шест години затвор заплашват Мбапе по делото за изнасилване
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Домбил Бомбасов преди 49 секунди
чисто случаено, след цирка с "националите", бфс се появява в национален ефир, за да напомни на разследващите "самоубийството", че момчето е от добронадеждните. от това положение до диш хакъ ни делят около 30 минути
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 минута
Толкова елитен съдия, че сигурно си е хойкал по командировки, а на жената не са и издържали нервите да е сама с 2 малки деца без помощ. Има много недоизказани неща, за да стигне да сложи край на живота си, тази млада жена. Явно не е имала помощ от никого. Омръзнало и е да я изкарват нея луда и неспособна да се справи с трудностите. Поклон и да почива в мир!
10
0
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 29 минути
ооооооооо яле тоо бил от наще
9
1
 
8
 
! Отговори
А къде? преди 49 минути
А къде са майката и бащата на Биляна Петрова? Защо не са подкрепяли дъщеря си? Защо не са се интересували от нея? А съпругът й къде е бил, защо не е подкрепял съпругата си? Да не би да си е намерил друга, докато тя се грижи за децата, и тя да е научила? Има някаква причина за този срив!
8
4
 
2
 
! Отговори
Към автора преди 51 минути
Нормално ли е не публични личности да ги споменавате с пълните им имена. На жената, Бог да ѝ прости, и снимки от фейсбук сте изкарали... Още повече, че новини за самоубийства не трябва да се съобщават поради ред причини.
7
0
 
11
 
! Отговори
Странно преди 51 минути
Близките й се държаха неадекватно, сестра й се хилеше странно на интервюто, когато разказваше как я карали да потърси медицинска помощ. А на мъжа й изопщо не му беше мъчно, нито беше разстроен и говореше за нея с "тя" и в минало време още преди да я открият мъртва, сякаш знаеше, че не е жива.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 53 минути
Или да взема Минка Стоичкова - Айкутова :)))
5
2
 
4
 
! Отговори
Съвет! преди 53 минути
Някои ангидепресанти имат страничен ефект при някои хора, водят до суицидни мисли! Вместо да помагат, вредят. Четете листовките на лекарствата, които пиете!
4
1
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 54 минути
Какви саболезнования бре? Да бяхте пуснали човека в отпуска, да се погрижи за жета си!
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 54 минути
Чалгаджийката Ваня Великова е свободна - съдията да я взема :)))
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 58 минути
съфсем случайно
1
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Всяка втора новина ли ще е за лудото Ленче?