Сринаха Клуба за братство на Юзеирови

Багерите дошли след заповед на Строителен контрол – Търговище
8 дек 2009 15:30,
244
Сринаха Клуба за братство на Юзеирови
Снимка: БГНЕС

Багери сринаха днес незаконната част на Клуба за приятелство и братство в село Славяново, изграден от братята Юзеирови.

Премахването е в изпълнение на заповед от началника на РДНСК – Търговище.

В края на септември прокуратурата и ДАНС обискираха клуба и дома, в който живеят близките им.

Тогава спецчастите търсиха незаконна ислямистка литература и си тръгнаха от клуба с два чувала с книги на български и арабски.

Още по темата

Тогава Али Юзеиров обяви, че е купил книгите от легални книжарници на църкви и джамии.

Седмица преди обиските Юзеир и Али Юзеирови основаха своята формация – Мюсюлмандемократичен съюз и изградиха паметник на Незнайния турски воин, който бе бутнат от полиция.

Прокуратурата вече обяви, че на братята готви по две обвинения за извършени престъпления

Първото е за едро хулиганство във връзка с построяването на паметника в село Славяново.

Юзеирови ще бъдат обвинени и за това, че са организирали митинг-събрание на открито, въпреки че то е прекратено със заповед на кмета на община Попово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
0
 
1
 
! Отговори
рушене преди 14 години
От къде са намери пари за багери и нафта? Защо не ги виждаме в строежите. В България багерите само за рушене ли ги има? Рушене на приятелството и брацвото между българи и турци.
170
0
 
1
 
! Отговори
Deso преди 14 години
брато немой така разстрел.Бой,бой, бой докато мърдат и плитко заравяне. Ако никой не се сети за тях чакалите ще ги оглозгат.
169
0
 
1
 
! Отговори
шоп преди 14 години
това село го знам много добре то е на 7 км от ПОПОВО безумна беднотия като Българи итурци живеят в разбирателсво като турците са 75% само тия двамата са за РАСТРЕЛ
168
0
 
1
 
! Отговори
Христо преди 14 години
Определено хубава новина , ако почнат и джамии така да събарят цена няма да имат.
167
0
 
1
 
! Отговори
ХАНЪМА преди 14 години
ГОЦЕ,ТИЧАЙ ДА СПАСЯВАШ!!! БЪЛГАРИТЕ НАЙ ПОСЛЕ РАЗБРАХА,ЧЕ ТУК Е БЪЛГАРИА И СЪБАРЯТ НАШИЯ КЛУБ В КОЙТО СИ ЧЕТЯХМЕ 1001 НОЩ.АКО НЕ НИЕ НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБЕ И БКП.КАКТО Е ТРЪГНАЛО ПРОКУРОРИРИТЕ СТЕ СТИГНАТ И ДО ЧИЧО ДОГАНОВАТА М КОЛИБА.А ТЯ Е ЗАКОННА.ПАРИТЕСА ОТ ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ.ПРОДАЛ Е РЪЖДИВИ ОБРЪЧИ ОТ ИЗГНИЛИ БЪЧВИ.ЗАШТОТО СЕГА В ТЯХ НИШТО НЕ СЕ НАЛИВА.ЧЕШМАТА ИЗСЪХНА.ДОРИ СЕГА ПРОКУРАТУРАТА ПИТА ОТ КЪДЕ ИДВАШЕ ПОТОКА???? НЕ ГО ВЗИМАЙТЕ ТОЛКОВАНАВЪТРЕ.ТОВА Е КЬОРФИШЕК!!
166
0
 
1
 
! Отговори
ттт преди 14 години
Не е нужно да се слагат всички турци под един знаменател.Всички знаем що за хора са.Няма нужда да си кривим душите знаем ,че са друдолюбив народ и са цивилизовани.Не ги бъркайте с ***.Заради 2-3 човека страдат и обикновенните турци.Защо? Отговорноста трябва да бъде поета персонално от виновниците и те трябва да бъдат съдени по най- строгите закони на България.
165
0
 
1
 
! Отговори
do 146 преди 14 години
tova e nay yakia komentar!Pozdravyavam te !
164
0
 
1
 
! Отговори
Deso преди 14 години
До 156 На тоя дерибеи една ,,мечка '' и Готово. одеяло на главата и бой докато мърда. После плитко заравяне,че като се сетиш за него да го изровиш и пак бой.После и Сокола ще се замисли дали да Би доближи,та дори и с охрана.Ама ако на него хвърлите един як тупаник и е...н ще се замисли и дали да Випреставлява в НС.
163
0
 
1
 
! Отговори
az преди 14 години
Ами тогава бори се за това - държавата просто да започне да си върши работата! Незаконен строеж - да се събори незабавно. Хванали някой, че краде - бърза процедура. *** не правел нищо, а чака помощи и пратил децата си на просия - ами държавата да си свърши работата има член в НК за това. В много бели държави започна да се въвежда и пробация за неплащане на данъци. Какъв е проблема и тук да се въведе? Бай *** не плаща щот нямал пари и работа ами има магистрали да се строят, тунели да се копаят. И тогава току виж нещата взели та тръгнали. Но това *** кефа, че бутнали на турчина *** звучи някак си тъпо. Казах ти, проблема не е в турците и ***. Проблемът е в нас.
162
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
време беше
161
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
като се дупи в джамията
160
0
 
1
 
! Отговори
с. преди 14 години
Ти изобщо осъзнаваш ли какво пиша!?Ето пояснявам!Аз съм твърдо за толерантност,права и задължения равни за всички!Без разлика какви са!Извинявам се обаче се получава така че *** не се съобразяват с нищо и освен да крадат,да правят проблеми и да чакат на помощи друго не правят!И някой като се опита да ги вкара в правия път се почва рев за права,че са дискриминирани и тн!Аз съм твърдо против това!А не срещу правата по принцип!
159
0
 
1
 
! Отговори
до турчин с фес преди 14 години
Как става тая работа,първо си българин после турчин?Като мааш кебапчета и пиеш ракия си българин.А кога си турчин?
158
0
 
1
 
! Отговори
BG nad vsi4ko!!! преди 14 години
ЕВАЛАААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!
157
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха
156
0
 
1
 
! Отговори
az преди 14 години
Абе ти си бил голям познавач. Мислиш ли, че не го осъзнават? Ама май никога не си бил в район на ДПС, че да знаеш за какво иде реч. Там е феодализъм мой човек. Във всяко село или турско градче има местен дирибей (разбира се от ДПС) и от него зависи целия ти живот. Ако не пускаш правилната бюлетина няма да ти изкупят тютюна, няма детето ти да стигне до училище, няма да ти дадат на вересия в магазина. Имаш две възможности или седиш там и правиш каквото ти кажат или вдигаш цялото домучадие и си плюш на петите. Ама второто за огромната част от хората е невъзможно.
155
0
 
1
 
! Отговори
az преди 14 години
За второто си прав. А за първото вече ти казах, жена ми обича да ходи с къса пола и потник (особено на жегите там) и като е била с мен не е имала проблем. В Египет има и 10% християни и тези жени ходят общо взето както си искат, обикалят си кръчми, дискотеки и т.н. без проблем. С мюсолманките обаче нещата са съсвем различни. Вътре, в закрити помещения, са си същата история като наште тука, жената си е жена навсякъде, но излезе ли от прага на къщата нещата стават други. Лошото е обаче, че и в тези страни исляма започва да се радикализира и вместо напред са взели да тръгват назад.
154
0
 
1
 
! Отговори
аааа преди 14 години
когато в центъра на станбул както му викат *** има паметник на БУЛГАРСКИЯ ВОЙН тогава турски паметници в нашата страна !!! :) ако се считат за турци да ходят в турция защо седят тук :) в БЪЛГАРИЯ да се говори на БЪЛГАРСКИ и АНГЛИЙСКИ и новини само на тия два езика :) който не знае български да ходи в турция
153
0
 
1
 
! Отговори
т преди 14 години
Прав е 152Доган си пълни гушите покрай вас а на вас подхвърля дребни корички. Лошото е че повечето от вас немогат да го осъзнаят!
152
0
 
1
 
! Отговори
До: Турчин с фес преди 14 години
Ние не сме против теб, а против цялата *** от ДПС, начело с Доган.Те насадиха омразата на народа и тя се прехвърля към обикновения мюсюлманин.Ние не мразим вас, ние мразим ТЯХ!!!И жестоко се лъжат всички мюсюлмани в БГ, че Доган мисли за тях и се грижи за тяхните интереси.