Сринаха Клуба за братство на Юзеирови

Багерите дошли след заповед на Строителен контрол – Търговище
8 дек 2009 15:30,
244
Сринаха Клуба за братство на Юзеирови
Снимка: БГНЕС

Багери сринаха днес незаконната част на Клуба за приятелство и братство в село Славяново, изграден от братята Юзеирови.

Премахването е в изпълнение на заповед от началника на РДНСК – Търговище.

В края на септември прокуратурата и ДАНС обискираха клуба и дома, в който живеят близките им.

Тогава спецчастите търсиха незаконна ислямистка литература и си тръгнаха от клуба с два чувала с книги на български и арабски.

Още по темата

Тогава Али Юзеиров обяви, че е купил книгите от легални книжарници на църкви и джамии.

Седмица преди обиските Юзеир и Али Юзеирови основаха своята формация – Мюсюлмандемократичен съюз и изградиха паметник на Незнайния турски воин, който бе бутнат от полиция.

Прокуратурата вече обяви, че на братята готви по две обвинения за извършени престъпления

Първото е за едро хулиганство във връзка с построяването на паметника в село Славяново.

Юзеирови ще бъдат обвинени и за това, че са организирали митинг-събрание на открито, въпреки че то е прекратено със заповед на кмета на община Попово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
1
 
! Отговори
T преди 14 години
Мисля, че когато българските мюсулмани се отрекът от ДПС тогава всичко е си дойде на мястото. Те са които ни разделят, те са които разпалват въглените. Не сме нито ние Българите, нито така наречените турци... Всички заедно за България и против ДПС!!!
150
0
 
1
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 14 години
Ако в Египет, Мароко и Тунис се пуснат мацките по УЛТРА КЬСИ поли(мини жуп),как мислиш ше реагират хората живеещи в тези дьржави???? Ще им направят "лекичка" забележчица,ньли?... Тук е ЕВРОПА,светски живот... Християнството преобладава... Няма смисьл да спорим заради ПОЛИТИЦИТЕ,които на гьрба на населението(Турско,Бьлгарско,Руско и прочее) трупат дивиденти
149
0
 
1
 
! Отговори
az преди 14 години
Странно ми е как толкова обожествяваш САЩ, а не си осъзнал основното послание на тази държава до преди 20 г. Американската мечта беше нещо много просто, на целия сбириток прииждал десетилетия наред са се дали тия права, които ти оплюваш, като гаранция за всеки да се бори и да постигне личния си просперитет и личното си щастие. И за това целия тоя сбириток от англичани, шотланци, китайци, италианци и т.н се е превърнал в нация и всеки от тях казва, че е американец и допреди 10-15 г. се гордееше с това. А името на всичко това е много просто - равни права и толерантност.
148
0
 
1
 
! Отговори
Мулти преди 14 години
Това са игрички на ДПС.
147
0
 
1
 
! Отговори
с. преди 14 години
Ами именно защото законите се погазват брутално е време да се започне отнякъде нали!?А и станалото е послание!За някой елементи да си стоят на д-тата щото държавата може и да се откаже от бездействието си и да боли!А относно САЩ държавата си е ок отвсякъде!Не си прав!
146
0
 
1
 
! Отговори
BG преди 14 години
всяко стадо си има ***.да не се караме заради някои откачалки и да си живеем задружно в БГ.Но..един е официалният език...
145
0
 
1
 
! Отговори
BG преди 14 години
краино време беше
144
0
 
1
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Уважаеми мюсюлмани, най-добре ще е вие сами да изметете разната му Юзеирово-Рибновска ***, която мъти водата в държавата ни. Тогава и ние - българските националисти, ще преосмислим отношението си към вас.
143
0
 
1
 
! Отговори
kurdokolenko преди 14 години
Всички вече разбраха , че са прости провокатори тия двамата смешници и че някой им плаща да се правят на чучела ! Сега ако има държава на място ще ги осъдят ефективно за назидание и да се знае и от българи и от турци и от *** къде се тегли чертата в тия мероприятия ! Пред закона всички трябва да са равни , без значение от религиозна принадлежност или народност - в случая с ***-племе...
142
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Юзеировите изпълнения нямат нищо общо с българските мюсолмани. Юзеирови прибират тлъсти пачки от ислямски, турски и прочее фондации и гледат да си заслужат парите. А целта на тези фондации е именно да насаждат омраза сред народа ни.
141
0
 
1
 
! Отговори
az преди 14 години
Прочетох го? Какво, на теб еталона ти е това ли, ама с обърнат знак? В арабските страни които аз съм бил Египет, Мароко и Тунис такъв проблем няма. Жена ми си е ходила както си иска и най-много някъде из разните храмове и т.п да и направят дискретна забележка да си наметне нещо. Аз предпочитам този вид страни.
140
0
 
1
 
! Отговори
Турчин с фес преди 14 години
Значи аз тука не искам да споря с разни амсалаци и го казах вече ,българин съм от турски произход.Живях три години в Измир, там имам богати роднини и можех да живея като бей но не ми хареса.Просто нито ми харесаха порядките, нито начина на живот, на обличане, на хранене ако щете, това е за мен допотопна работа.На други може и да им се нрави но на мен и на жена ми не.Стегнахме куфарите и обратно в България защото това е родината ми, тук са приятелите ми и тук е моето Аз.
139
0
 
1
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 14 години
последно !!!!!!!!! 131 :D
138
0
 
1
 
! Отговори
az преди 14 години
САЩ беше бяла и нормална държава до 11.09. Вече не е. А освен в Тексас и идниадците също се борят за правата си на собствено самоопределение. Или може би и те не са прави? А примитивността на разсъжденията ти се свеждат до тове, че в една държава, където законите тотално се погазват пляскаш с ръце от радост, че на база избирателен признак държавата се е направила на много стриктна и правова! Не са ти проблема турците, проблема е другаде, но да го разбереш се изка и малко акъл
137
0
 
1
 
! Отговори
СЛИВЕН мрази турци преди 14 години
А тъй в България ще се говори само на български, който не ще на юг ви чакат с баклава и вазелин.Никакви права на тез дето се чувстват небългари.
136
0
 
1
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 14 години
исках да кажа 130 *
135
0
 
1
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
БРАВО!
134
0
 
1
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 14 години
Прочети отг. 131 ... А за магазините си прав(по селата с турско население)...
133
0
 
1
 
! Отговори
? преди 14 години
ти прочети 120 може и да разбереш нещо
132
0
 
1
 
! Отговори
az преди 14 години
Ти толкова ли си ***, че да не можеш дори да вденеш какво ти казвам? Явно. Както и да е, прочети пост 118 и белким ти светне за какво иде реч. А ако не значи при теб идиотизма няма да е до време, а до живот!