Спипаха 7 участници от престъпна група за рекет и изнудване

Те сплашвали нередовните длъжници на законно действаща фирма за кредити
24 сеп 2014 11:02,
8
Спипаха 7 участници от престъпна група за рекет и изнудване
Снимка: архив, Булфото

Хванаха седем участници в организирана престъпна група за рекет и изнудване в Ямболско при специализирана полицейска операция, съобщиха от МВР.

Законно действаща фирма за кредити е отпускала заеми на различна стойност главно на социално слаби семейства, които в повечето случаи не са се издължавали навреме. След всяко просрочване на дълговете членове на групата били изпращани да респектират длъжниците със заплахи, физическа принуда и отнемане на вещи. Престъпната група е действала от март 2013 г. в района на Ямбол, Елхово и околните селища.

Специализираната прокуратура е повдигнала обвинения на задържаните за извършване на рекет и изнудване, както и на техен съучастник в едно от престъпленията. На шестима от групата е наложено наказание "задържане до 72 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
5
 
! Отговори
gosho5 преди 9 години
На това му се вика хейтър. Мрази най-вече успехите на хората Им и затова пише лоши неща и клевети а много информация за това из интернет.прочетете.
13
4
 
4
 
! Отговори
az shte vi kaja преди 9 години
Az shte vi kaja be hora Prosto se ogledaite za nqkoi s bolni ambicii ili neuspql nekadurnik i shte razberete koi pishe kleveti.Zavistlivi bokluci ima kolkoto si iskash .Bravo na talanta na jenata strahotni snimkii pravii pak hich da ne i dreme ot zavistlivi otrepki
12
4
 
4
 
! Отговори
Катя преди 9 години
Ами да нормално е успелите и кадърни хора все някой зависливец ще се опита да ги изцапа ама не му се получава номера.Всички нормални хора имат ум в главата си и са наясно че тези помии и клевети се пишат само от завист по същия начин както пишат за известните личности.
11
5
 
6
 
! Отговори
Бивш служител преди 9 години
Хах!Не мога да повярвам, че от завист и злоба някой може да падне толкова ниско!НЕЗНАМ КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА- ДАЛИ ЗАЩОТО СЪБИНА БОГДЕВА Е ТАЛАНТЛИВА ИЛИ ЗАЩОТО Е УСПЯЛА, но при всички положения ако тя разбере какви клевети пише някой за нея ще си потърси правата!Така или иначе сега ще научи де,а вие просто...
10
8
 
7
 
! Отговори
Бисерка преди 9 години
Снимките й, които са изнесени в Гугъл+ са на Скандинавски фотографи и са крадени от Фейсбук... Чисто мошеничество!
9
7
 
7
 
! Отговори
Г-н Иванов преди 9 години
Нали я изгониха скоро и от Финландия заради фалшивите дипломи и книжки... Мои близки, живеят там и знам за к'во става на въпрос! Хвалте си я в Ямбол!!!
8
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Събина Богдева е бивша *** и криминална ***, с психически проблеми. Това е.
7
4
 
33
 
! Отговори
Твоята близка :) преди 9 години
Само че тази анонимна е една твоя много близка която иска да ти каже да спреш да завиждаш на Събина Богдева че дали си наясно кой си тръгнала да клеветиш.Събина Богдева е по-достойна от теб и мен и още много взети заедно.Примири се мила м ,с клевети човек не се става. ;)
6
26
 
6
 
! Отговори
С. Асенова преди 9 години
До анонимната Събина Богдева с презрение и препоръка да не си пише сама коментарите за похвали, има кой да свидетелства за престъпленията ти, нищо, че сега не си тук, криеш се от властите и от родителите на децата , с които си блудствала . Нищо не остава скрито.
5
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Събина Богдева е една от най-достойните млади жени които познавам!Ако мислите че с черен пиар и нелепи лъжи ще се опитате да я изцапате грешите,защото тя е абсолютен авторитет!
4
40
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Събина Богдева от Ямбол от същата група кога ще я спипате?
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Март 2013 - Б.Борисов сдаде властта и мутрите изпълзяха. Факт!
2
0
 
8
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
А Добро утро.Това се знае.Всички действат така.
1
0
 
18
 
! Отговори
Gogo преди 9 години
Без съд да ги пратят веднага да къртят камани за 1 година и бързо ще им дойде акъла....