Роторни снегорини борят невиждани преспи в Родопите

Над 320 снегорина работят по републиканската пътна мрежа
Обновена: 10 мар 2015 15:42 | 10 мар 2015 15:40, Красимир Ангелов
30

Снимка: Facebook/Лиляна Павлова

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова публикува на своята страница в социалната мрежа Facebook кадри от снежния ад в Рила и Родопите.

Снимките са изпратени до МРРБ от граждани, уточнява строителният министър. По думите на Павлова над 320 снегорини работят в момента по републиканската пътна мрежа.

Специални роторни снегорини пък пробиват път в Родопите, става ясно от публикуваните кадри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За какво копае тоя ров? Да падне някой да се пребие ли?
24
1
 
7
 
! Отговори
до "до китцбюел преди 9 години
Учудя се пише, не Очудя, неграмотна работа.........и забележки взел да прави
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз толкова сняг у нас не съм виждал. Единствено се питам какво са правили поделенията на АПИ, за да не позволят подобно натрупване по пътищата... Само питам. Отговор не търся.
22
3
 
4
 
! Отговори
AZ преди 9 години
neka,hak im enali znaiat da vzimat subsidii ot tiutiunaha sega dasigi iadat parite bez tok voda vmesto HLIABpomnete,GOSPOD NIAMA PRACHKA ZADATE CHUKNE PO TIKVATAI DATI OPANE UHOTO ZADATI KAJE I POKAJE KOE E DOBRO I KOE E LOSHOA sega kade e bate boiko otide dasi pohapne 16-te si miliardaa vie umirate ot stud pod snegakakto i jertvi ima
21
6
 
7
 
! Отговори
do китцбюел преди 9 години
Слънчев бряг е летен курорт! Сега е зима и на фокус е снега!И се пише Очудя ;)
20
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Леле... Това чудо като се стопи и тръгне по деретата, не ми се мисли...
19
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименТова е най=нбекадърното и нещастно правителстовкато ти гледам произведението сигурно си прав.
18
9
 
17
 
! Отговори
Лили преди 9 години
Ако не е руската технкиа сме за никъде! :D
17
5
 
9
 
! Отговори
Китцбюел преди 9 години
До ехх - за какво ви е на вас бургазлии снег а? Да не би да сте направили Слънчев бряг ски курорт?Няма да се учудя като знам какви тупани го притежават и се напъват да го управляват.
16
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снимките не са от Лилянчето, а от граждани и са изпратени до министерството на регионалното развитие и тя само ги е публикувала, не четете ли.
15
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименТова е най=нбекадърното и нещастно правителстов
14
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До: ЕдинТи си изключително ограничен човек; даже си и неграмотен. Прочети хубаво статията пак, осмисли я и се замисли, ако можеш. Но видно е, че не можеш.
13
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЕдинИ с това ли се занимава един министър?! Да ходи да снима по преспите как се почистват пътищата, и да ги качва във FB!?абе ***, що не идеш ти да направиш някоя снимка там, а? Качила ги е във ФБ, за да могат *** като теб да видят за какво става дума.
12
1
 
15
 
! Отговори
ехх преди 9 години
Не че нещо,ама ако беше наваляло малко и в източна България ,т.е да се разпредели малко снега...цяла зима тук /Бургас/ снежинка не сме видели , но затова пък вятър бол...направо яд да те хване ...
11
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
320 снегорини работят в момента по републиканската пътна мрежа,докасо в софия са "само" 117??!
10
8
 
23
 
! Отговори
SS преди 9 години
До Редник БраянНе че излиза то си е така.И война да ни обявят няма кой да ги събере лъвчетата. Ще се пръснат като "сестри по мъже".Ако помниш когато стана аварията в АЕЦ ФУКУШИМА там отидоха едни пожарникари със ясното съзнание , че връщане жив няма, а си представи сега ако нещо стане в Козлодуй наще пожарникари ще изчезнат първи. Същото е и в армията. На никой не му се умира за тази БЪЛГАРИЯ ФАКТ.
9
2
 
12
 
! Отговори
Тинев преди 9 години
Армията та армията. А защо не се дигнат големите толуми и шкембета от генералния щаб. Да развъртят кръста малко.Ама не, щели да им отънеят задниците видите ли!
8
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българина освен да плюе друго не може.... Че и даже не знае кого да плюе, чул не дочул, видял не видял. Непосилно е човек да се бори срщу природата, дори и в запдна европа този сезон бяха в кризисна ситуация. Проблемът не е в снегоринит а в прекалено старата и амортизирана мрежа за пренос на електричество, ако хората имах ток нямаше да е чак такъв проблем, но никъде не се зачекна темата за старите дълекопроводи........
7
2
 
35
 
! Отговори
Редник Браян преди 9 години
До SSТо кво излиза, че ако обявят война след 17.00 нямаме армия.Амчи да се съобразява кога вали.Аз като бях в казармата преди 20-на години, сутрин за физзарядка изривахме цялото поделение. И не само него...
6
8
 
25
 
! Отговори
SS преди 9 години
До Редник БраянКаква армия бе човек. Познавам няколко войника и от тях знам , че са от 8:00 до 17:00 после остава по някой за наряд. Те докато ги организират и то снегът ще се стопи.