Смут и край Димово: Пияни роми нападат младежи

Мургавите ни събратя бутали и щипали момичета
Обновена: 20 юли 2015 14:05 | 20 юли 2015 12:07,
244
Смут и край Димово: Пияни роми нападат младежи
Снимка: архив Булфото

Пияни роми нападнаха група младежи в димовското село Гара Орешец. Те дърпали и щипали момичетата, направили и опит за изнасилване. За това разказа пред "Фокус" кметският наместник на селото Костадин Филипов.

Още по темата
Той сподели, че нашествието на ромите от съседното село Медовница вече станало непоносимо.

"Снощи група наши младежи седяли и си говорели в градинката в центъра на селото. Децата са българчета, учат във Видин. Група роми, видимо в нетрезво състояние, пристигнали и започнали да нападат българските младежи. Започнали да дърпат, да щипят и да бият момичетата. Дори имало опит за изнасилване", разказа кметският наместник.

Той уведомил органите на реда и е в очакване те да пристигнат на място. "При мен дойдоха родителите на децата да се оплачат. Аз лично видях как са посинени момичетата. Подал съм оплакване до всички институции, но ми се струва, че ефект няма. Идват полицаите, съставят предупредителен протокол и си тръгват", каза Костадин Филипов.

Кметският наместник обясни и че хората от село Гара Орешец вече се страхуват дори за живота си. Те биват изнудвани от ромите да купуват стоки, които им се предлагат като отправят открити заплахи към жителите на населеното място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още по темата: Видинмладежироми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
0
 
! Отговори
на баба ви хвърчилот преди 2 години
До Анонименвсички българи си заслужаваме съдбата, зашото сме станали мълчаливи и страхливи.
100
0
 
1
 
! Отговори
Mimoza преди 8 години
До R.I.P Bulgaria"...Няма. Избягаха....." Емиии ... КАКВО тогава са тези, щъкащи из улиците? П***и заспали ли? Явно ДА!Ето затова ще има еманципация. Щото и онези, дето са избягали, и онези, дето са останали, не вършат работа. Жалко.
99
0
 
4
 
! Отговори
R.I.P. Bg преди 8 години
До mimoza> ИМА ЛИ български МЪЖЕ в България?????Няма. Избягаха на гурбет, много от тях - с еднопосочен тикет. Затова внасят бежанци и бъдещи избиратели от близкия изток. Засега: Катуница, Розино, Лом, Гърмен, Мечка, Гара Орешец и още много знайни и незнайни селища. Кое ли ще е следващото?Ситуацията е тотално изтървана.
98
1
 
1
 
! Отговори
До 130 преди 8 години
Ти май сам си задаваш въпроси и сам си отговаряш
97
0
 
4
 
! Отговори
До някой: преди 8 години
Разбира се,че ще гласувам за атака,аз за крадящи със *** си не гласувам.Лошото е,че БГ еректорат ще подкрепи себеподобните си.
96
1
 
2
 
! Отговори
До НЯКОЙ преди 8 години
Я *** се обеси на някое дърво ще си най-ползен
95
2
 
6
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 8 години
какво ще ви стане хорица ако изберете атака ще ви падне стандарта ли него и без това умиплено ви го затриват и ви залъгват че сте в ЕС изберете пак бойко мургавелите да ви газят като пилета САМО АТАКА
94
0
 
9
 
! Отговори
бг преди 8 години
боци мълчи щото 4и4о сорос ще му дърпа ушите
93
0
 
24
 
! Отговори
Ед преди 8 години
Питам: Защо няма отзвук по националните телевизии?Защо се крие този голям проблем?
92
0
 
22
 
! Отговори
Niki преди 8 години
Още малко ще потърпим след което ще видите какво ще стане.Просто почакайте.
91
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако ние сами не се самоорганизираме срещу..ония..сме оконч30582ателно загубени!
90
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се организираме в група и да създадем бойни групи по градове и села.
89
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
dps-to gi podbuni,i se spotaiva a gerb-kakvo chaka,ta ne vzema marki? Cacarov-vlez si v roliata i neka da badat osadeni vsichki,koito narushavat zakonite, ako sme darjava izobshto
88
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо не става от родната полиция. Да слагат по един червен нос поне да знаем че са клоуни. А ние Българите трябва да се обединим в отряди, да се снабдим с оръжие и да ги почваме, а не само да пишем тук и там. Много родолюбиви българи ще ни подкрепят финансово за муниции и оръжие.
87
0
 
27
 
! Отговори
безпартиен преди 8 години
Кога ли ще се появи българския Брайвик?Както върви все някой и то скоро ще превърти и ще си купи АК-7.62,че само то върши работа.
86
0
 
15
 
! Отговори
всс преди 8 години
знаят че ги защитават много организации и правят каквото си искат
85
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашата СМЕШНА "държава" не може да се справи с 50 незаконни къщи в Гърмен, а вие чакате да бъде защитени от същата тази СМЕШНА "държава"
84
0
 
29
 
! Отговори
идея 2 преди 8 години
Държавата не им търси отговорност на ромите - по този начин няма да търси и на честните работливи българи който се борят за справедливост.Така да се каже ще сме на изравнени позиции, а от там нататък вече ще се види кой кого и има ли бъдеще българската нация.Всяко населено място - поне 1 бойна групаБългари - обединявайте се. Само така ще оцелеем.... до там се е стигнало
83
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора до кога ще търпим това своеволие и беззаконие е Родината ни? До кога възрастните хора по селата ще треперят дали ще доживеят следващата сутрин? До кога ще има дивашки убийства за по 2лв? До кога драги съграждани?
82
2
 
45
 
! Отговори
Георги Георгиев преди 8 години
Ако през 1989г. знаехте в какво положение ще е България след 25г., говорим за кражбите нa едро, всекидневните убийства, възхода на Мутрите, безработицата, масовото навлизане на Наркотици, нищетата, постоянният тормоз от Ромите, нашествието на Африканските Емигранти, бягството на повече от 2 милиона млади Българи от родината. Въобще всичко натресло ни се вследствие на "Демокрацията", щяхте ли да подкрепите промените? Нагоре за "НЕ", надоло "ЗА" промените?