Мелето в Слънчев бряг – за паркомясто, не за наркомясто!

Нямало е въоръжени до зъби хора, твърди зам.-министърът на МВР
12 юни 2016 13:50,
134
Мелето в Слънчев бряг – за паркомясто, не за наркомясто!
Снимка: архив, Булфото

По Черноморието и бургаския регион има много икономически интереси и има хора със съмнителни доходи. Полицията не е слаба, но МВР не може да възприема всеки слух и мълва, които се разпространяват сред обществото. Така заместник-министърът на МВР Цвятко Георгиев коментира ситуацията по Черноморието на фона на престрелката преди дни в дискотека в Слънчев бряг.

Още по темата
Той потвърди тезата на полицията, че повод за екшъна е спор за паркомясто, който е ескалирал през деня, за да се стигне до убити и простреляни. "Започнал е разговор, разменени са удари и физическа разправа. След това се е минало към огнестрелно оръжие. Поводът на срещата е търсене на сметка защо е възникнал конфликт за паркомястото по-рано през деня. Тогава също е имало шамари, след това са се изострили отношенията и конфликта се е разраснал", описва Георгиев пред BTV.

По думите му обществото е нормално да се съмнява за истинския повод на инцидента – нормалните хора не уреждат сметките си по този начин. То отрече и информацията за десетки хора, въоръжени до зъби. "Не е имало 30-40 души. Пристигнали са на групи по двама-трима в заведението. Намерени са две огнестрелни оръжия , един газов пистолет. Не е имало брадви, мачете, кирки и други такива", категоричен беше зам.-министърът.

Полицията не е знаела за подобен конфликт в Слънчев бряг и не е имало данни, че лица от криминалния контингент ще уреждат спорове с куршуми. "Не бих казал, че Бургас е мутренски град. Той се разви много бързо, направиха се много хубави неща и е нормално да има много икономически интереси. Очертава се като добро място за живеене", коментира още той.

Георгиев отрече да има данни за зависимости между полицията в райони и различните групи от криминалните среди, но вътрешно проучване ще има.  Шефове на РПУ-та за момента няма да бъдат сменяни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
удариха каратистите боксиорите киоко6ин и всекви знаини и незнаини герои в сърцето в 4ерно море ги удариха
101
1
 
4
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Дори само заради тази лъжа ОСТАВКА на Бъчварова и всичките зам. министри !ОСТАВКА ! ВЕДНАГА !ДОЛУ МАФИЯТА ОТ ВЛАСТТА ! МУТРИТЕ В ЗАТВОРА, А НЕ В ПАРЛАМЕНТА И МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ !
100
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оставка безплатно ще викам този път !:)
99
0
 
7
 
! Отговори
BOIKO преди 8 години
OSTVKA
98
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какво значение има дали е за нарко или парко място,важно е безсилието на държавата и това,че позволява на такива структури да съществуват в нея и по този начин да действат
97
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оръжие се вади в краен случай никога не се насочва срещу човек който не е с оръжие !!!
96
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно е нямало на тоя Министър на МВР как са му вързали очите на опаки Охранителели без оръжие абсурд още повече на един влиятелен човек няма как да стане всичко е било въоражено до зъби чакала се е само сигнал най вероятно тези които не са издържали и ги ехванало страх са стреляли
95
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах интервюто на тази едноклетъчна амеба, наречена зам.министър. Разтяга локуми, шикалкави, изкара хората "емоционално нестабилни", ония бабаити едва ли не отишли там с голи ръце, било случаен инцидент за паркомясто. Вече имам чувството, че живеем в някаква паралелна изкуствена реалност. По - голямо зомбиране и изкривяване на истината не съм виждал и през комунистическуте времена...!!!
94
0
 
4
 
! Отговори
боклуци преди 8 години
До всички със скъпи автомобили ,не паркирайте в моята зона
93
0
 
8
 
! Отговори
Северозападнал преди 8 години
Тоа цреп ша го искара, че не е имало ваобще инцидент. На маймуни ни праат начи...
92
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичката кръв на Бургас. 3000 лева за 1 инжекция. 300000 лева до днес. Екипи от Бургас, Стара Загора, София. Губили ли сте близък, виждали ли сте безучастни лекари, чували ли сте подхвърляния като при катаджийска проверка? Ако е така, значи не контролирате пазара на наркотици, *** и таксиметрови услуги.
91
0
 
5
 
! Отговори
KOLETO преди 8 години
AIDE BE
90
0
 
9
 
! Отговори
ганьо преди 8 години
даже и обикновенно сбиване не е имало. лъжлива и продажна *** ни управлява от 30 години
89
4
 
15
 
! Отговори
Слънчеви градини преди 8 години
БЪЛГАРИ, ДАВАЙТЕ ДА СЕ ВДИГАМЕ ДА СВАЛЯМЕ ТОЗИ ОТКАЧАЛНИК БОРИСОВ, ЗАЩОТО ТАКА ПОВЕЧЕ НЕ СТАВА, УПРАВЛЯВА МАФИЯ
88
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кавър на Веселин Мариновата песен-"родната полиция ГИ пази".
87
1
 
23
 
! Отговори
облиа преди 8 години
Значи кво ни казва зам.министъра.Ако случайнно идете на море в бургаския регион много внимавайте кеде паркирате щото може на някой батка да не му хареса и да вземе да ви гръмне. Така че.......Приятно изкарване на морето.И умната с паркирането.
86
1
 
20
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 8 години
Юли месец започвам снимките на петсезонен сериал Паркирай трудно! В главната роля Дели Гьозлю. В превод Лудия поглед. Хахаха.
85
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Митя искал да покани Виенската филхармония да свири на Слънчака,ама нямало къде да спят и оттам скандала...това най-ми е достоверно.
84
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въй,аз една седмица почивка и ся научавам.Тоз Митя прострелян,че той жив ли е ве?Нали триеше нещо наровете.Мани,мани ..уникална държава,както казват "господарите".
83
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имало симфоничен концерт и свирели на цигулкиХората наоколо танцували