19-годишен загина по пътя Добрич - к.к. "Албена"

Инцидентът е станал късно в неделя вечер
15 юли 2024 11:35, Красимир Ангелов
35
19-годишен загина по пътя Добрич - к.к. "Албена"
Снимка: БГНЕС, архив

Младеж на 19 години е загинал при катастрофа в неделя вечер по пътя Добрич - к.к. "Албена", между селата Славеево и Стефаново, съобщават от Областната дирекция на МВР в Добрич.

Съобщението за инцидента е получено около 23:25 на 14 юли.

На място е установено, че лек автомобил, управляван от 19-годишен мъж, на прав и сух участък от пътя губи контрол над моторното превозно средство, навлиза в насрещна лента за движение и се удря в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента водачът загива на място.

По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Шофьор с 33 г. стаж преди 1 месец
Само веднъж съм вдигал висока скорост (200), и то на магистрала по която нямаше никакво движение, просто да тествам мощността на машината. Има тръпка и адреналин, но в главата ми има и акъл, който ми казва да спазвам ограниченията по пътната мрежа ако искам да се прибера жив и здрав. Не разбирам как някои индивиди карат със 150+ по пътища които не са поддържани от десетилетия.. Слаб контрол и липса на адекватни мерки, затова се продължава с войната по пътищата..
24
0
 
0
 
! Отговори
Zorro преди 1 месец
Сигурно си е правил селфи-видео как кара бързо, юнака.... Няма да им увре акъла, изпотрепаха се сума ти младежи и девойки...
23
0
 
0
 
! Отговори
Дърво свидетел преди 1 месец
Съседното дърво пречеше на автомобилиста!
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На неговата възраст едно време не сме правили подобни дивотии. Явно не трябва да,се дават шофьорски книжки на младежи под 45 годишна възраст.
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поредна жертва на фашистка България...
20
1
 
6
 
! Отговори
Капитанът преди 1 месец
Вероятно мощна немска кола ,със задно предаване, със стари и изпилени гуми.
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Който много бърза, бавно стига!
18
3
 
9
 
! Отговори
Добруджа фк преди 1 месец
Познавах го. Сам си е виновен. Надут самохвалко и добре че не е убил някой друг.
17
0
 
3
 
! Отговори
Този Който преди 1 месец
Още от зората на човечеството мъжете са били с много по-голяма смъртност от мъжете. В чипа ни е. И сам го виждам - имам дъщеря и син. Момченцата си ги върти главата. Тук обаче идва ролята на семейството. И аз като наборите, коментирали по-долу карах и още си позволявам смело да настъпвам, но като се сетя що шамари съм изял от баща ми(професионален шофьор) докато се науча...МММ някой цял живот толкоз не виждал. И ми позволи да изкарам книжка чак на 21г. Преценил ли е? Явно да.
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В случая виновни са родителите, защото са купили мощна кола на 19 годишен keлеш, който не се е изпотил да изработи и 1лв през живота си. Освен това са го оставили да шпори без контролно в полунощ по пътищата. Добре, че не е убил и някой друг, това е единственото положително в случая
15
2
 
13
 
! Отговори
Празния път е опасен преди 1 месец
Празен селски път е по-опасен от натоварен международен път. Дава ти простор и увереност да натискаш , но една широка и дълбока дупка или един глиган ако ти изкочи и белата готова. Блъснах със 170 едно голяма скитащо куче което изкочи от високата трева -замина цялата предница и предното стъкло -колата беше тотал щета.
14
2
 
8
 
! Отговори
Пилот преди 1 месец
Не е успял да прибере колесника навреме и се е разбил.
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 13, aбе на неговата възраст и ние правехме подобни простотии, аз за това ги разбирам младежите - имат се за безсмъртни - ама това не е решение, защото много си отиват млади, а в много случаи пострадват и съвсем невинни хора! Държавата трябва да вземе стриктни мерки - книжки след 24 - години, психо-тест, увеличаване на събираемостта на глобите и пр.
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Представям си, ако е имало завои и е било мокро, мани, мани!
11
0
 
8
 
! Отговори
Лудото Ленче преди 1 месец
Обезлюдяваме се по абсолютно всички възможни начини !!! Като че е включена програма за самоунищожение и нищо не е в състояние да я спре ?!!
10
1
 
25
 
! Отговори
Фибуначи преди 1 месец
В област Добрич е някаква традиция да се кара с над 150 км по селските пътища.
9
2
 
1
 
! Отговори
До българина преди 1 месец
Ти си ***... нали знаеш.
8
1
 
22
 
! Отговори
Гост преди 1 месец
Всеки Божи ден ставаме свидетели на много бързащи шофьори и млади, и стари! За къде бързате дяволите да го вземат? Към гробищата не се бърза, там бавно ще стигнете! Всеки избира сам къде ще стигне бавно! Толкова ли 10-15 Мин. са ви решаващи?!!! А, ако убиете някого на пътя? Ще спите ли спокойно, няма ли цял живот да ви е пред очите погубеният живот? Господ ви е дал глави не за красота, а за извършвате мисловна дейност!!!!
7
1
 
24
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
До анти-българина, и как успя да навържеш инцидента с Украйна бе продажна руска копейко?
6
0
 
10
 
! Отговори
Защо преди 1 месец
Родителите му не са ценили живота.дали му кола,не се интересуват,къде,с кого,и кога ще се прибере.Аз като родител,денонощно не съм спал.Но това което съм казал е изпълнено от децата ми.Трвбва да има родителски Закон.А не на ти колата,ключовете и айде у дървото.родителдка безотговорност,късно е вече.