19-годишен загина по пътя Добрич - к.к. "Албена"

Инцидентът е станал късно в неделя вечер
15 юли 2024 11:35, Красимир Ангелов
35
19-годишен загина по пътя Добрич - к.к. "Албена"
Снимка: БГНЕС, архив

Младеж на 19 години е загинал при катастрофа в неделя вечер по пътя Добрич - к.к. "Албена", между селата Славеево и Стефаново, съобщават от Областната дирекция на МВР в Добрич.

Съобщението за инцидента е получено около 23:25 на 14 юли.

На място е установено, че лек автомобил, управляван от 19-годишен мъж, на прав и сух участък от пътя губи контрол над моторното превозно средство, навлиза в насрещна лента за движение и се удря в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента водачът загива на място.

По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
22
 
! Отговори
134 преди 1 месец
Няма по-*** орда от нас българите! Едно и също нещо си меляме, вече десетки години и никакви адекватни мерки не са способни да измислят, нашите "умни" управници. Сега даже искат да намаляват възрастта за взимане на книжка на 17 години!!! На фона на диващината, която се шири по пътищата! Незабавно трябва да се забрани ползването на мощни автомобили от неопитни шофьори, по съотношение тегло/мощност. Искаме хем вълкът да е сит хем агнето цяло, Е, няма да стане!
4
2
 
28
 
! Отговори
Кубрик преди 1 месец
Жалко за него, дал живота за нищо, всичко започва от възпитанието, много пъти сам виждал как родителите дават лош пример на децата,ето го и резултатите.
3
20
 
15
 
! Отговори
българина преди 1 месец
парламента приема помощи за украйна и 12 през ноща, но так и не прие младите шофьори коли до 80 кс
2
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Проблема ни е в интелета и в чипа. Лош чип , лош интелект. Затова виждаме всеки ден жертви.Лошто е че има невинни жертви! В Африка,Южна Америка и Арабския свят е по-зле. Но в "лошия запад" , жертвите са минимализирани,почти 200 % по-малко от тук. В "добрия изток" с поне два пъти повече от нас. Мислете за висчко! Даже като се храните или ходите в толаетната! Живота е най-ценното нещо и трябва да го ценим!
1
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лошо е, че си е отишъл млад човек, хубавото е, че не е успял да убие и друг.