БДЖ съобщи за поредица отменени и закъснели влакове

Технически причини, липса на вагони
19 авг 2024 09:52, Елка Василева
15
БДЖ съобщи за поредица отменени и закъснели влакове
Снимка: архив, БГНЕС

За поредица отменени и закъснели влакове съобщиха на своята интернет страница от „Български държавни железници“ (БДЖ).

Крайградски пътнически влак Септември (10:50 часа) – Аврамово (13:43 часа) се отменя поради липса на подвижен състав. Пътниците ще бъдат превозени с автобус.

Влакът Аврамово (14:05 часа) – Септември (16:51 часа) се отменя по същата причина. Пътниците отново предстои да бъдат извозени с автобус.

Пътнически влак Враца (08:40 часа) – Плевен (10:47 часа) се отменя в участъка Враца - Мездра поради технически причини. Пътниците се пренасочват към следващи влакове по това направление.

Пътнически влак София Север (06:00 часа – Враца 08:27 часа) е отменен в участъка Мездра – Враца поради технически причини. Пътниците се пренасочват към следващи влакове по това направление, гласят съобщенията на сайта на БДЖ.

Там са отбелязани също и закъсненията на редица други влакове, сред които по направленията Варна – Добрич, Русе – Варна, Варна – София Север, Бургас – Дъскотна, Димитровград – Горна Оряховица и други.

БДЖ съобщи по-рано, че от днес четири от новодоставените германски вагони ще бъдат композирани в бързия влак от София за Варна, заминаващ от Централна гара в 10:00 часа. Други четири ще бъдат включени към бързия влак, потеглящ от Варна за София в 09:25 часа, припомня БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от Страната
Двама мъже се удавиха в Бургаско
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Чочо преди 3 седмици
Поредният успех на радевия министър, вече си заслужава орден Стара планина.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Миналата седмица пътувах по маршрута Варна - София с 80 мин закъснение. Но не се оплаквам! Съседката ми е навъртяла от Силистра 180 мин закъснение. Ама има промоция: за едни и същи пари, пътувате двойно повече!
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Новите служби 1 БДЖ сами се провалят. Вместо коренна реформа вътре в системата, държат адвокати, на които плащат да отричат неуредиците и да се нахвърлят срещу пътниците, когато пътниците са недоволни от недопустимите условия на пътувания. Знаеш ли какъв бастион е БДЖ?! Окопани калинки, които пожизнено са назначени за шефове и не им пука какво се случва. Народът страда.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 10 БДЖ да фалира! Вече не се търпят техните закъснения, връщания, чакания, прекъснато ел.захранване, неизправност в системата, през лятото без климатик, през зимата дyxa студено, вместо топло, вечно cмъpдящи тoaлетни с под, покрит с лепкава течност и oмaзaни стени... Представи си, че пътуваш по работа(с уговорен час) и влакът закъснее с 3 часа или от влак ще се прехвърлиш на автобус за следваща дестинация и влакът закъснее с 6 часа- оставаш на пътя. Как ще я карат така бедежето, а?
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Добре че тоя транспортния министър си тръгва ,кото иска да си копуваме нови катализатори на бензиновите коли ,по техническия преглед ,лобизам,нафтовите коли по замърсяват но те били добре,минават преглад )та и БДЖ е подобно нали се сещате че за тия милиони уж нови влакове са взели милиони комисиони )
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
БДЖ нарочно го правят искат да патуват часните влакове по държавните релси ,явно плашат на бдж да фалират
8
0
 
2
 
! Отговори
пътник преди 3 седмици
Ае да го закроват тоя тумор и на негово място да дойдат адекватни превозвачи
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Май искат нарочно да я фалират
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
това БДЖ защо не го ликвидират
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
бдж трябва да махнат половината влакове по добре по малко влакове но по комфортни и точни.
4
0
 
7
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 3 седмици
"Черен влак се композира, / черен влак се композира, / черен влак се композира, Ленче ле, / черен влак се композира, Ленче ле, / от Бургас до София..." :)))
3
1
 
17
 
! Отговори
страшно е преди 3 седмици
Бързите се движат в жегите като пътнически, за да не излязат от релсите. Новите вагони нямат пердета и се печеш като чеверме. Цените са двойно по-високи.
2
2
 
11
 
! Отговори
ДАСКАЛ ГЕНЧО преди 3 седмици
НЕЩАСТНИЦИ. КАКВО ОЧАКВАТЕ ДА СТАН С БДЖ ПРИ ТОВА НЕКАДЪРНО ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНО УПРАВЛЕНИЕ.ЩЕ СТАВА ОЩЕ ПО -СТРАШНО , КОГАТО ВЪОБЩЕ НЯМА КАКВО ДА СЕ ДВИЖИ. ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ МОГАТ ЕДИНСТВЕНО ДА КУПУВАТ СТАР ПОДВИЖЕН СЪСТАВ. ИЗЛЯЗЪЛ ОТ УПОТРЕБА. ВЪОБЩЕ НИЕ СМЕ СМЕТИЩЕТО НА ЕВРОПА. ВСИЧКО СТАРО В БЪЛГАРИЯ.
1
1
 
7
 
! Отговори
Новите служби преди 3 седмици
Това е руски Саботаж