Задържаха 500 кг наркотици в Бургас

Не е ясно дали е хероин или друго вещество
10 авг 2024 19:11, Инна Ангелова
15
Задържаха 500 кг наркотици в Бургас
Снимка: БГНЕС

Около 480 кг. наркотици са конфискувани днес в Бургас. Голямото количество дрога е  било открито в макара в ремарке без влекач, позиционирано на ферибот “Дружба“, дошъл от Грузия в четвъртък, съобщава Нова.

Късно снощи влекач, доближил кораба, за да го изтегли в акваторията на пристанището, с него пристигнали за проверка и митническите служители. Все още не е уточнено дали действията им са били по сигнал.

Ремаркето е азейберджанско, а задържаният шофьор, който е дошъл да го закача, също е азербайджански гражданин. В момента мъжът е подложен на разпит.

Все още не е ясно дали става въпрос за хероин или друг наркотик.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от Страната
И в неделя горещо, до 37 градуса
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 4 седмици
Така е Веско.Всички са вързани
14
0
 
2
 
! Отговори
Евроатлантично е... преди 4 седмици
А останалите десетки тонове др0га ежедневно преминаващи транзит през територията на колония БългЕрия с одобрителното кимване на Посолството и тлъстите комисионните за всички служби по веригата с оглушителното мълчание на ми$$ирките,чак до най-високите позиции... Неполиткоретно, а?
13
0
 
3
 
! Отговори
Евала преди 4 седмици
2 За пръв път да прочета добър коментар написан от теб
12
1
 
3
 
! Отговори
никсан преди 4 седмици
системата лотаргеит - приложена и в бг от-пп
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
при атлантизма е така
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Брей много бря,явно го е поръчал Зеленски)като кораба на Домусчиев отново 500 кила ,кой е качил никой не знае явно извънземните ,че са невидими))))
9
4
 
8
 
! Отговори
Кръчматъ преди 4 седмици
Ето така се финансира "Демокрацията" у Грузия!!!!
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Айде хванате и малко от наркотиците на Домусчиев, които полицията пази при разтоварване на частното строящо се пристанище Свети Влас. Ще видите каква акция предспи в Бургас. Половината ченгета ще отиват на сватба в бургаския затвор , има информатор от две години . Сега като арестуват копе лето Калин Стоянов се започва
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ако това се беше случило в друга държава тази новина щеше да е на заглавната страница в продължение на седмици. Тука в България една малка новинка, ми такова 500 кила наркаш, азербейжански граждани бла бла. Явно своевременно е заплатено да не се вдига шум по медиите, особени в някои по-близки до Пеевски и руското посолство.
6
4
 
11
 
! Отговори
. преди 4 седмици
"Не е ясно дали е хероин или друго вещество"........ама иначе знаят че наркотик :))))) само да не е от трафикантската квотата на мистър кеш , че тогава ще вхърчат петолъчки , сърпове и чукове ....:)))))
5
1
 
6
 
! Отговори
Митьо Очите преди 4 седмици
Нямам нищо общо!
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Прелича на чибс за разпалвами на бирбикю.
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Откъде тогава знаят, че са наркотици след като още не знаят какво е ?
2
1
 
19
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 4 седмици
Значи са били предназначени за Бургас. Ако бяха за Варна,щяха да ги задържат във Варна. Някой да е виждал с очите си,че тази дрога бива действително унищожавана от МВР? Не. Ами да живее реалността,а тя е,че дрогата е в ръцете на мафията,част от която е Полицията.
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Около 480кг ,не е ясно какво е.Браво ,докато разберете какво сте хванали килата ще станат 400.За всеки случай питайте Брендо или в краен случай Митьо.