Какво става? Пет сватби на пловдивчани с филипинки за три седмици

Много ритуали през август - 190 от началото на месеца
23 авг 2024 13:28, Петър Бойчев
209
Какво става? Пет сватби на пловдивчани с филипинки за три седмици
Снимка БГНЕС

Странна обич е пламнала между пловдивски мъже и кръшни филипинки. Само през последните три седмици в Пловдив са сключени пет сватби на българи с очарователни жени от екзотичната държава.

От началото на август до момента са извършени общо 190 ритуала в Пловдив, а месецът все още не е свършил, съобщи директорът на ОП "Радостни обреди" Чудомира Пинджева, пише Plovdiv24.bg

Бумът обаче предстои и се очертава най-натоварено да е на 24 август 2024 г. Интересната дата е избрана от 15 двойки, като осем от ритуалите ще бъдат в Централния дом на младоженците, три - в зала "Тракия", а останалите четири са изнесени. Сравнително спокойно ще е на следващия ден, когато само четири двойки младоженци ще се врекат във вечна любов и вярност.

За сватби през септември вече са се записали 150 двойки, съобщи още Пинджева. Служителите на "Радостни обреди" още от сега се подготвят за следващата серия натоварване. В почивните 6 и 7 септември графикът е запълнен до предела и през двата дни ще има по 18 сватби.

По време на празниците на Стария град на 21-22 септември четири двойки са избрали да сключат брак там. "Младоженците получават екстри като ритуалът е на цената на зала, а не на цената на изнесен ритуал. Осигурява се  безплатно музикален съпровод на живо, сватбена украса от агенция и безплатен достът до къща "Хиндлиян" за фотосесия" - каза още Пинджева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от Страната
15-годишна пострада тежко при катастрофа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Който се е запътил натам да си знае, че филипинките очакват европейският им съпруг да помага на (да издържа) цялото им семейство, а те са купища сестри, братовчеди и т.н.
194
1
 
4
 
! Отговори
Котка преди 2 седмици
Търся си грозна, дебела , неподдържана, застаряваща, агресивна , ядосана и миризлива феминистка , гневна на живота си и мъжете. Маууууу, вземете ме , някой трябва да ми слугува. Маууууу ;)
193
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 196 , защото пък ти си дар от Бога, лузър нещастен
192
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 196 , защото пък ти си дар от Бога, ***
191
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Никога повече българка, баси комплексираните полуфабрикати са повечето
190
1
 
5
 
! Отговори
До една жена преди 2 седмици
Не драга, очевидно не познаваш мъжката природа. Самият факт , че злобнo стоиш с часове да коментираш и да се дръвчuш в секцията за коментарите под новина за мъже женещи се за чужденки говори много за теб. Познаваме такива като теб, знаем и как изглеждате. Имай смирение , промени се, стани нормална жена и си живей живота.
189
4
 
5
 
! Отговори
Агент Сава преди 2 седмици
На българката много и мирише ггъзО в последните години,при това все на млади жени около 25-30 Ако няма биде вкъщи не искам българка и на снимка да виждам
188
2
 
12
 
! Отговори
Black Metal преди 2 седмици
Съпругата ми, НЕ Е българка. Вече 7 години сме семейство. Тя е вторият ми брак. Първият беше с българка. На 53 години съм. Имал съм доста гаджета българки. Българката има кофти манталитет,завистлива, надменна и меркантилна с огромно самочувствие. Настоящата ми съпруга е тиха, разумна, пестелива и спокойна. Разликата с българките е огромна! Съпругата ми не е филипинка, нито африканка, нито украинка. Славянка е.
187
1
 
14
 
! Отговори
Митака преди 2 седмици
И аз бих си взел - що не - Тихи, покорни, добри домакини. Аз харесвам азиатки.Жена ми е българка, но си е също такава тиха и скромничка и добра домакиня. Не мога да си представя да се прибирам вкъщи и някоя да ми чупи стойки или да вика - че то така по добре да я няма. Навремето имах за гадже една виетнамка родена в България, даже асистент беше в Софийския. Искаше нещо по'-сериозно, ама на мене още ми се живееше тогава.
186
0
 
9
 
! Отговори
Майстор тричко преди 2 седмици
До Анонимен 184: Все пак , ако пгледнем статистиката в България мъжете във възрастта 18-50 са повече от жените, така че няма как да има за всеки. Или трябва да се обръща резбата или да се вкарва внос. Само да въртят чикията сме малцина , които могат да издържат така ;)
185
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ее го де Столипиново, тез тръгнали до Филипините. Поне културната пропаст нямаше да е толкова дълбока.
184
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
барф...
183
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Горките им бъдещи деца - ще приличат на чааавета
182
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Аз съм беден бачкатор и затова съм с българка. Малко намирисва и ми докара хламидии от комшията, но аз съм патриот.
181
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Филипинките просто бягат от мизерията,страната им е островна и пренаселена,вероятно живеят в коптори под мостове и гета,но имат младост и жизнена красота,породена от младостта.Приемат всеки,който им се стори симпатичен или просто търпим,за да се измъкнат от нищетата.Дано усетят и любов от връзката,англичаните ги взимат,като безплатни слугини за къщата и леглото,нашенците просто искат не еманципирана жена,за да се чувстват мъже
180
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Брей - чак пък толко ли са свалили стандарта филипинките, че да минат от германци та чак на наште? Ама като почнат да си говорят с приятелките, дето са с холандци и германци и да сравняват какво имат там, ще идат на една почивка и няма да се върнат.
179
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
лузъри, които не могат да си хванат българка
178
4
 
4
 
! Отговори
Стар реце модел-- преди 2 седмици
--ако ще правя измама със фалшива съпруга --- сватба няма да организирам ,само ще подпиша !
177
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Абе и тука се разхождат дебелички, дъртички, грознички и перверзнички английски чички с филипинки. Нормалните мъже не им се налага да ходят да си внасят. Ама на всички е ясно, че не е любовта което ги е събрало. Взимаш си жена, която никога няма да те обича, а е с теб щото алтернативата е полето и пазара в кирпиченото село, не си правете илюзиите че имате нормална връзка.
176
13
 
3
 
! Отговори
една жена преди 2 седмици
До до една жена 174 Непоискани съвети не раздавайте! :) Познавам мъжката природа от мъже, не от хленчещи мамини синчета, които са мъже само за майките си до пенсия, а после - за никого. Като Ви посочих слабите страни, да не Ви взимам на сериозно, нали :) Че аз и не бях :) Какво струват хленчещите мъже? Които даже не могат да спорят. А искат семейства да създават. Но е много интересно твърдението Ви, че трoленето било част от мъжката природа и цели 5 бр. "мъже" са го подкрепили :):):) Сериозно л