Какво става? Пет сватби на пловдивчани с филипинки за три седмици

Много ритуали през август - 190 от началото на месеца
23 авг 2024 13:28, Петър Бойчев
209
Какво става? Пет сватби на пловдивчани с филипинки за три седмици
Снимка БГНЕС

Странна обич е пламнала между пловдивски мъже и кръшни филипинки. Само през последните три седмици в Пловдив са сключени пет сватби на българи с очарователни жени от екзотичната държава.

От началото на август до момента са извършени общо 190 ритуала в Пловдив, а месецът все още не е свършил, съобщи директорът на ОП "Радостни обреди" Чудомира Пинджева, пише Plovdiv24.bg

Бумът обаче предстои и се очертава най-натоварено да е на 24 август 2024 г. Интересната дата е избрана от 15 двойки, като осем от ритуалите ще бъдат в Централния дом на младоженците, три - в зала "Тракия", а останалите четири са изнесени. Сравнително спокойно ще е на следващия ден, когато само четири двойки младоженци ще се врекат във вечна любов и вярност.

За сватби през септември вече са се записали 150 двойки, съобщи още Пинджева. Служителите на "Радостни обреди" още от сега се подготвят за следващата серия натоварване. В почивните 6 и 7 септември графикът е запълнен до предела и през двата дни ще има по 18 сватби.

По време на празниците на Стария град на 21-22 септември четири двойки са избрали да сключат брак там. "Младоженците получават екстри като ритуалът е на цената на зала, а не на цената на изнесен ритуал. Осигурява се  безплатно музикален съпровод на живо, сватбена украса от агенция и безплатен достът до къща "Хиндлиян" за фотосесия" - каза още Пинджева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от Страната
15-годишна пострада тежко при катастрофа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Горките момичета. Ама българския паспорт отваря вратите към Европа, само трябва да изтърпят наште тюфлеци около годинка
174
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"че търсят жена само за слугиня" Няма да спорим в вас или да се обясняваме. Просто отиваме другаде. То няма само филипинки, има цала Азия.
173
8
 
15
 
! Отговори
ТРМЩ преди 3 седмици
Няма сензация! Някой сводник в Майнин град се е светнал, че труженички от Филипините излизат по-евтино! Сега просто узаконяват пребиваването им в България.Очаквайте скоро филипинки по пазарджишко шосе.
172
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В Тайланд случайно някой колега да знае какви са цените на момичетата. Между 7.50 и 11 на официалния пазар, заради данъците. На черния са по евтини.
171
6
 
16
 
! Отговори
Аааа преди 3 седмици
Давай Queen, ти си силна и независима, и можеш!!! Стискай ги здраво тия бицепси и отивай да търсиш някой богат висок Аполон да ти търпи глупостите. За него няма значение дали си спала с 1000 човека и няма значение това, че веднага го проверяваш колко пари има. Няма и значение, че си дебела и постоянно ще му отказваш секс итн. Той те чака!!! Други опции за него няма, освен твоята безкрайна Прелест
170
5
 
15
 
! Отговори
до една жена преди 3 седмици
Съвет- опознай мъжете и мъжката природа. Те често се бъзикат, шегуват, подиграват, тролят.Не е сериозно да вземеш такъв коментар насериозно, че щели да се изпонаженят с чужденки.Очевидно искат да кажат, че са разочаровани от българките. Вместо да се вслушате защо са така скачате попарени и сте жертви заради едни анонимни постове.Познавам много мъже, които искат да се задомят, не заради "слугинстване" ,а заради любов и отговорност, а мн жени в същото вр просто следват модерния безгрижен лайфстайл
169
1
 
12
 
! Отговори
Само минавам преди 3 седмици
В Тайланд случайно някой колега да знае какви са цените на момичетата?
168
2
 
7
 
! Отговори
една жена преди 3 седмици
До до една жена 168 Мен не, естествено, но не липсват изобщо коментари, в които авторите мъже заплашват, че ще се изпоженят за чужденки и българките ще си стоят сами с котките. Не сте ги прочели вероятно и веднага бързате да ми лепнете феминизма. Не съм феминистка. Не знам защо решихте, че мъжете гледали любовта и семейството, след като се начетохме на коментари от мъже, че търсят жена само за слугиня. Не знам какво гледате, аз предложих да не сравняваме.
167
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В Азия има стотици милиони жени, вие чакайте принца.
166
6
 
14
 
! Отговори
ха преди 3 седмици
Шокирана си , че трябва да плащаш половината сметки? О извинявайте царице :D . Уважавай си мъжа, защото утре може да го няма. Бил надебелял, миришел. А ти да не си фиданка? С времето хората се отпускат, и мъжете и жените. Пак повтарям, уважавай си мъжа! Той не е принц, както и ти не си принцеса
165
2
 
5
 
! Отговори
drd преди 3 седмици
Един път в един бар на слънчака германец със жена кенийка ми предложи да си завъртим булките. Таз мойта подскочи яко ама аз се замислих. Не харесвам цветнокожи, но тази беше една от единиците, които са ми хванали око. И после се замислих, че и тя е заради парите с него.
164
4
 
9
 
! Отговори
до една жена преди 3 седмици
Две неща: Никой не те заплашва, типична феминистка реторика е все да се изкара жертвата. Не си жертва , спокойно, живей си живота. И второ - ето пак доказа материализма на съвременната българка - нито се изкарваме по-постигнали с филипинка, нито по-малко постигнали.Очевидно мъжете са тези, които в днешно време гледат любовта и семейството, а жените гледат "да се уредят" със западняк. Защо сравняваш брак с филипинка и такъв с швед? Материалното ли гледаме? Че бил по-богат. Е и? Кой бил по-по най?
163
9
 
12
 
! Отговори
до 164 преди 3 седмици
И аз гледам. Мисля за някой англичанин, чувам че били кавалери. Моя надебеля като прасе от бира, пърди и хърка, краката му вонят, уж бачка, ама очаква да си делим сметките, а аз ходя на работа, плащам половин ипотека, сметки, телефони, застраховки, чистя, готвя, гледам детето и кучето, а той се прибира и сяда. Не е честно така. Или и той почва да помага или аз спирам да бачкам, за да му слугувам или си хващам англичанин.
162
5
 
3
 
! Отговори
една жена преди 3 седмици
До до една жена 163 Никого не съдя и не обобщавам. По-скоро сами давате такива примери. После аз съм ви виновна. Защо изобщо сравнявате, разсъждавате, заплашвате? Нека всеки прави каквото намира за добро и правилно за себе си! Но да се изкарвате повече постигнали с филипинка, отколкото някоя българка с швед, сами си го търсите.
161
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз имам гадже чехкиня и ще се женим. Много съм доволен, красива, чиста, подредена, работлива
160
6
 
9
 
! Отговори
6 преди 3 седмици
Ще взема да си купя и аз един съпруг, че моят бивш така и не се изтърва от полата на майка си и само злословеха двамината против мен, вечно недоволни, деца, шетня, всичко си направих, тея си дърпаха чергата към тех си, чужда съм била. Опротивя ми и живот и всичко една мила дума нямаше за мен, но сирака си е сирак
159
3
 
13
 
! Отговори
до една жена преди 3 седмици
Някои може да са по сметка, други не. Защо съдиш така и генерализираш? И дори да са по сметка отношението е важно. Рядко се критикуват жени, които са се хванали с по-заможни западняци (освен ако не са старчета на по 70-80г милионери, тогава ги тролят да) , а към мъжете няма такава толерантност. За двойните стандарти и толерантността говорим. Уж жените се славят като по-широко скроени, по-отворени към света, по-разбрани , но уви, това не е така.
158
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Един приятел след години самота си взе филипинка, плати към 5000 лв на агенцията и още към 20 на баща и за нея. Ама не беше това, което очакваше. Готвеше му, ама той така и не свикна на техните манджи, не се разбираха много, защото английския и на двамата не беше ок, семейството му така и не я прие, на нея и беше самотно, защото живееха на село, имат едно дете на 4 есега и май ще се прибира с него завинаги. Кофти е.
157
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мъжете инфантилни а българските жени меркантилни.И крайния ефект е този само дано не са жените бивши мъже.Много пъти пиша за Един служител на децата който след 45 година разбра че тук няма да го огрее и по акъл на приятели отиде в Кот,Д,Воар.Там жените като видят бял мъж на тумби се предлагат за съпруги.И той си избра една тъмна сдве момичета.Вуду магия ли му направи но този човек се преобрази.Работи нон стоп.Тя му роди още три момичета!.Щастлив с черната си съпруга и друго от живота не иска.
156
6
 
2
 
! Отговори
една жена преди 3 седмици
До Анонимен 158 В браковете по сметка, а такива сключват и мъже, наистина стойността се определя по цената, която е платена за стоката :) Не идва от феминизма. Така е открай време :)