Какво става? Пет сватби на пловдивчани с филипинки за три седмици

Много ритуали през август - 190 от началото на месеца
23 авг 2024 13:28, Петър Бойчев
209
Какво става? Пет сватби на пловдивчани с филипинки за три седмици
Снимка БГНЕС

Странна обич е пламнала между пловдивски мъже и кръшни филипинки. Само през последните три седмици в Пловдив са сключени пет сватби на българи с очарователни жени от екзотичната държава.

От началото на август до момента са извършени общо 190 ритуала в Пловдив, а месецът все още не е свършил, съобщи директорът на ОП "Радостни обреди" Чудомира Пинджева, пише Plovdiv24.bg

Бумът обаче предстои и се очертава най-натоварено да е на 24 август 2024 г. Интересната дата е избрана от 15 двойки, като осем от ритуалите ще бъдат в Централния дом на младоженците, три - в зала "Тракия", а останалите четири са изнесени. Сравнително спокойно ще е на следващия ден, когато само четири двойки младоженци ще се врекат във вечна любов и вярност.

За сватби през септември вече са се записали 150 двойки, съобщи още Пинджева. Служителите на "Радостни обреди" още от сега се подготвят за следващата серия натоварване. В почивните 6 и 7 септември графикът е запълнен до предела и през двата дни ще има по 18 сватби.

По време на празниците на Стария град на 21-22 септември четири двойки са избрали да сключат брак там. "Младоженците получават екстри като ритуалът е на цената на зала, а не на цената на изнесен ритуал. Осигурява се  безплатно музикален съпровод на живо, сватбена украса от агенция и безплатен достът до къща "Хиндлиян" за фотосесия" - каза още Пинджева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от Страната
15-годишна пострада тежко при катастрофа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
като чета коментарите долу се отчайвам от българските мъже повече отколкото от жените. Нищо чудно че опирате до жени, които се продават. С това мислене наистина ви трябва нещо, което не мисли.
134
6
 
14
 
! Отговори
Ланселот преди 3 седмици
Българките се феминизираха, станаха мъжкарани, гледат лошо, агресивни са, спорят , пият, пушат, гледат все изгодата , да имаш лъскава къща , пари, нова кола, да я разхождал постоянно , като кученце , да плаща за глезотии , да си висок силен мачо с татуси. За деца до 40 хич не им говориш ще развалят фигурата. И отсреща имаш скромно тихи традиционни християнки филипинки с идеал за семейство и съпруга. Някак не е труден избора :)
133
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не уточняват как са се озовали тук филипинките. Да не се окаже, че сватът е Муун?
132
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Така се прави.Хващайте филипинки,украинки и се женете за тях,раждайте деца,че съвсем се стопихме,щом българките не искат да се женят и да раждат.
131
3
 
1
 
! Отговори
една жена преди 3 седмици
До Къде една жена 134 Нищо не увъртам. Казах ясно и точно. Ако не Ви допада, друг въпрос :)
130
3
 
5
 
! Отговори
Къде една жена преди 3 седмици
Кажи си , че си Мара Претенцията и си много важна , какво увърташ ;)
129
7
 
9
 
! Отговори
До 127 преди 3 седмици
Значи те дразни да те питат имаш ли пари,живееш ли на квартира ама ти имаш претенции да ти слугува и "да си знае мястото в къщи"?Честно казано изглежда че имаш много претенции,а нищо не предлагаш насреща.Като искаш жената да си стои в къщи и да домакинства...тя ще иска ти да я осигуряваш.
128
3
 
5
 
! Отговори
Млад и модерен мъж преди 3 седмици
Търся си млада и модерна жена. Трябва да работи, да знае език, да е финансово независима, със собствено жилище и категорично трябва да отказва да готви. Семейното хранене навън, в ресторанти, в движение, да има кола и да е пътувала из целия свят. Шансовете намаляват ако пръска по-малко от 500 лева на месец за разкрасяване. Максимум две деца, предбрачен договор задължително. Мазни послушни дебелани дето ми миришат на манджа от цял ден стоене в кухнята въобще да не ми се мяркат пред очите.
127
5
 
5
 
! Отговори
една жена преди 3 седмици
До Анонимен 125 Да кажа първо, че не съм феминистка и други подобни. Но да уточним нещо: ние ли не можем да носим свободата си или вие не искате да привличате свободни жени, защото със зависимите е много по-лесно, разбира се :) Аз, например, много харесвам умни и уверени в себе си мъже и се чувствам силно привлечена да бъда с някого от тях с цялата сила на свободната си воля :)
126
9
 
5
 
! Отговори
До 127 преди 3 седмици
С това мислене направо обръщай резбата.Никоя свястна жена няма да се занимава с хлапе като теб.
125
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"личностното ниво и класа" За мен е нещо ново, че българките, пък и българите имат което и да е от тези двете неща.
124
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Индонезийките са по-хубави и много добри и интелигентни.
123
8
 
8
 
! Отговори
?? преди 3 седмици
Който има нещо против да си *** ****. Всеки както се нареди, никой не е длъжен да се съобразява с мнението на някви лелки и чичовци. Тука има некви нагли плондири (дебели грозни жени) дето очакват всичко на света, а са 2/10 макс. Ама 1.90 и нагоре искат, с пари итн. Азиатките са научени да почитат х** и да си знаят мястото в семейството. Излизал съм и с българки и с чужденки, все по малко имам интерес към нашата стока. На първа среща те питат къде живееш и дали си под наем. Аре у лево ***
122
5
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Правилно правят мъжете. Българките търсят само пари и се правят на важни. Мисленето им е объркано
121
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не сме идеални, разбира се, но с бързите промени в културата, от около преди 100 години(право на глас на жените) вие получихте свободи, които никога преди това не сте имали и които не можете да носите, които водят далеч по-често до саморазрушение, отколкото до нещо полезно, балансът в отношенията между половете се наруши, така че една стереотипична модерна жена не става за съпруга.
120
4
 
3
 
! Отговори
една жена преди 3 седмици
До Анонимен 120 Това щях и аз да казвам. :) Както тези, които ги венцеславят, така и онези, които ги принизяват, се изказват сякаш познават всичките 60 млн. филипинки :) и те са еднакви :):):)
119
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Няма смисъл от спор - филипинките са известни по цял свят. Въпроса е какво търсиш в брака - партньорка или слугиня. Разликата е голяма и не опира до пари, а до личностното ниво и класа и на двамата участници в брака.
118
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Шшшшшш, ей мисира. Нали филипинки били, защо пак виждам снимка на ганки?!
117
3
 
1
 
! Отговори
една жена преди 3 седмици
До 108 и 118 Не съм трoл. Бихте ли цитирали да съм плюла мъжете! Къде и как?
116
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 117. Да разбираме, че познаваш всички филипинки ?