Зверска катастрофа в Пловдив, BMW се усука около стълб

Няма данни за състоянието на хората в колата
Обновена: 27 авг 2024 23:26 | 27 авг 2024 23:23, Александър Попов
141
Зверска катастрофа в Пловдив, BMW се усука около стълб
Снимка: Facebook/I see you КАТ-Пловдив

BMW се усука около стълб при тежка катастрофа в Пловдив. Тя е станала около 22:00 часа на Коматевско шосе, след бул. "Никола Вапцаров".

Колата е смачкана и почти разрязана на две.

Движението в района на инцидента е блокирано.

Спътникът на шофьора бил заклещен, но жив. Към момента няма информация за състоянието на седналия зад волана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още по темата: Пловдивкатастрофа
Още от Страната
Дете потъна във водите на река Марица, издирват го
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
0
 
! Отговори
Коментатор преди 2 седмици
Бащата Ташко е получил сина си разфасован. Бившо ченге, купило на синчето мамино бърза кола да гони девойки, нали е мускулест спортист.
85
0
 
0
 
! Отговори
Да вземете преди 2 седмици
Да се разберете сам ли е бил казаха по но ванюс или двама ?
84
1
 
5
 
! Отговори
тойота преди 2 седмици
Най-често БМВ си купуват прости селяци с огромни комплекси. Такова им е мисленето, по точно опитите за мислене. Този тип тарикати, първото нещо, като поотраснат да отидат в чужбина, да блъскат като ***, да съберат малко парици, колкото за сдухано БМВ. След това се връщат с димящите морги, тука и почват да въртят гуми. Отварят прозореца и думкат музиката и си мислят, че са голяма работа. Да изкараш 100 к. с честен труд и да си купиш нова Тойота, това за тях е голяма глупост.
83
1
 
2
 
! Отговори
чет преди 2 седмици
И никой не забелязва фаталното повторение на катастрофа в един и същи стълб на всеки 2 четни години?Вече трета по ред?Точно пред графитите с главите на 13-те четници?Доколкото ми е известно графитите с Ботев от едната страна и 13-те от другата на това място са поставени в 2015г, а катастрофите започват на 5-ата година в 2020,малко преди обявяването на короната.Най-любопитна обаче е 1-та и 3-та катастрофи,които формират числото 13. Те са огледални.Но ако 1-та е от Сретение, то 4-та е от Успение.
82
0
 
3
 
! Отговори
Господ преди 2 седмици
Прибирам излишните
81
0
 
0
 
! Отговори
майна преди 2 седмици
Един свободен апартамент в Кючюка повече, да заповяда следващия планински бегач. Пловдив ще ви асимилира всичките, няма проблем. Щом през социализма асимилира над 100 000 роми събрани от целите Балкани и заселени от другарете в Пловдив.
80
1
 
2
 
! Отговори
niklabs преди 2 седмици
Стълбовете само по видеоигрите падат...колата още малко на две срязана, а стълба нищо му няма...Мястото на катастрофата си е плашещо надписа Умира сякаш подсеща, а будителите и българския флаг нарицателно гледат каква държава сме сътворили.
79
0
 
1
 
! Отговори
МП4 преди 2 седмици
20 год *** с БМВ ...Това е геноцид
78
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
::::"""Карам субару, което бая върви":::":: - Карай си Субаруто братле и изобщо не ги мисли БМВ-тата. Аз карам БМВ и никога не бих се качил на кендзеф като твоя.
77
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Няма проблеми. Ще оправим мястото, ще излекуваме болните, ще се погрижим за всичко с данъците си. Аз затова ги плащам, за да се лекуват после ******* като тия, дето се размазват по стълбовете с 200 и после са на свобода с 18 ефективни присъди. Няма проблеми.
76
0
 
7
 
! Отговори
баба Пена преди 2 седмици
Проблема на хората в България е че не са прозорливи, сиреч не могат поне малко да предвидят крайния резултат. Я да карам по бавно че мога да си замина. Защо тогава не бъркате в контаката, ами защото ще ви убие тока. Трябва да се мисли за всичко и поне малко да се предвижда крайния резулата. Това ще спести много проблеми и човешки животи
75
3
 
7
 
! Отговори
баба Пена преди 2 седмици
Хубавото в случая е че няма спирка с 5 човека на нея, тогава каймата щеше да е гарантирана. Винаги трябва да се гледа положително. Заминало си е едно камикадзе.
74
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Всичко е въпрос на манталитет. Масовият водач на немски автомобил у нас е беден комплексар. Купи някаква 10-15-годишна барака и се мисли за милионер. Мисли си как го мислим за милионер и много страшен по-скоро. Види някой хитър програмист спортист с нова кола, оcepe се целият, по-нисък от тревата. Раздвижи дъртия Кайен, струващ колкото половин заплата на хитър програмист из гетото, мисли се за недосегаем. Манталитет. И аз карам кола 700 коня, нова на 2 години. Златен талон имам. Манталитет.
73
1
 
6
 
! Отговори
Читател преди 2 седмици
Тия лоши комунисти, какви гадни стълбове са сложили.
72
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
онзи ден си карам по "магистралата" и гледам задава се пежо парнър с бясна скорост ( РВ регистрация ) викам си я да видя с колко кара .... дигнах 190 !!! след него . Ангелите на този явно са му слаби , като ме видя че карам след него , върна предавка ( при тази скорост .... с пежо партнър ... ) и това като зачади яко черен дим ... май изхвърли и наколко болта от аспуха . Викам си я по далеч от този .... може пък да му е бащата на младежа ... кой знае ... пак е от РВ и е "майстор" шофер
71
3
 
7
 
! Отговори
всяко Бе Ен Ве ... преди 2 седмици
в семейство, което се води на баща, дядо, баба и т.н. ако има и млад човек от 18 до 30 да се КОНФИСКУВА и СМАЧКА ВЕДНАГА ... Детето остава ЖИВО - ще поскърца малко малко ама и внуци за бабите ще направи и баща му ще му се радва .... ПА И другите Ора ще живеят !!! ааа ?? добра идея ли е ? и вноса на тези *** - ЗАБРАНЕН !!
70
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Е тая работа без дрога няма как да стане.
69
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Оказа се, че момчето, което е шофирало е починало е болницата. Сега твърдят, че бил сам в колата. Снощи очевидци казаха, че спътника му е излезнал от автомобила преди да дойдат линейката и полицията, а шофьора го намерили на дясната седалка. Съмненията ще останат кой всъщност е карал колата.
68
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Заради липсващата съдебна система всъщност смъртта на шофьора е най-доброто, което е можело да се случи. Ако беше убил друг, щеше да получи условна присъда. Щеше да си купи нова кола и да кара още по-безразсъдно, защото първия път му се е разминало. Сега няма да кара. Родителите му няма да схванат, че той си е виновен, че и те са виновни. Сигурно ще обвинят пътищата. Но за нормалните хора ще има един убиец по-малко.
67
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А можеше всичко да св развие доста по-хубаво за шофьора. Да премаже няколко човека. В съда да се разплаче,че повече така няма да прави и утре пак да дрифти. Пък за лош късмет се е ударил в стълб.