Гладни набези в Сървайвър III

"Островите на перлите" едва ли ще бъде толкова романтично в действителност
25 юни 2008 09:37,
9
Гладни набези в Сървайвър III
Владо Карамазов отново ше води реалити формата. Снимка: btv.bg

Биг Брадър 4 и Сървайвър 3 отново ще излязат на телевизионния тепих в люта битка за зрителско внимание и рекламодатели през есента.

Група ентусиасти вече близо две седмици е в Панама и оцелява в третия сезон на риалити шоуто Сървайвър, което ще се излъчва отново по bTV .

Приключението този път се нарича Островите на перлите, но едва ли ще бъде толкова романтично в действителност.

Още на десетия ден няколко дами се опитали да нарушат правилата и да се доберат до храна. След миналогодишните набези над екипа обаче операторите били нащрек и предотвратили "гладната" акция.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Reni преди 15 години
V sravnenie n tapata sapunka Big Brother,Survivor e jestok,za6toto postavia izpitania kakto fizi4eski taka i 4isto psihologi4ni.Formata e velik!
7
0
 
0
 
! Отговори
Someone преди 15 години
А пък Биг Брадър е като конкурс по простотия.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
От всички реалити шоута, които са измислени до сега, Сървайвър е най-тъпия формат. Супер досадно е да гледаш как някакви изгладнели хорица участват в *** състезания докато плетат интриги помежду си. И всичко това нескопосано режисирано от продуцентите. Просто заспивам от скука всеки път когато се опитвам да гледам тази боза.
5
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
s1glasna s1m snomer 4 br...
4
0
 
0
 
! Отговори
niama преди 15 години
целият български народ е сървайвър. нека да снимат нас- как оцеляваме. Няма нужда от скъпи продукции!
3
0
 
0
 
! Отговори
Teddy преди 15 години
кой па ше иде там без да яде и на тия условия че и да го снимат без пари.. хаха. че те яко ядяха колкото го представят нямаше да имат сили да мръднат и щяха 1000 болести да хванат. Бе майната им.. риалитито е тъпо, но печелившо. Народа явно има нужда от простотия.
2
0
 
0
 
! Отговори
райхсканцлер преди 15 години
Ако заприказвам за "риалитата" ще трябва да ги напсувам всички...Така че, нека не се ядосваме с подобни кретении :))Като се замисли човек, какви полезни неща биха могли да се свършат с тия пари, дадени за ***.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хайде на лов за наивници :) Как пък всеки път сървайвърите нападат храната на екипа :) Как пък точно тази информация "случайно" излиза наяве...