Доживотен затвор за убиеца на Асенчо

Присъдата подлежи на обжалване пред пловдивския Апелативен съд
Обновена: 19 май 2014 15:29 | 19 май 2014 15:28,
41
Доживотен затвор за убиеца на Асенчо
Подсъдимият Ирхан Камбур. Архив: Булфото

Пловдивският окръжен съд осъди Ирхан Камбур на доживотен затвор без право на замяна. Той беше признат за виновен в това, че е убил по особено жесток и мъчителен начин 3-годишния Асен от Пловдив през 2013 г. 

Детето е брат на жената, с която Камбур живеел на семейни начала в пловдивския кв. "Столипиново".

Побоят е нанесен на малкото момче, защото се било наакало, стана ясно по време на процеса.

Тригодишният Асен не можел да говори, като това често водело до някои битови неуредици като неконтролирана дефекация, при което се налагало сестра му Дияна Инджева редовно да му пере дрехите и да го почиства. Постоянните проблеми, които създавал Асен, пораждали множество агресивни изблици у подсъдимия. Той упражнявал физическо насилие върху Асен и сестра му Дияна.

Още по темата
На 10.04.2013 г. Асен Инджев отново се наакал, което дало повод на Камбур да го пребие до смърт, нанасяйки удари с юмруци в областта на главата и тялото на детето. Подсъдимият удрял главата на детето в стената и пода, докато спряло да диша. Сестра му Дияна също била пребита от подсъдимия.

След това Камбур поставил детето в гардероб в къщата. На другия ден сложил тялото в чувал и го изхвърлил на брега на р. Марица до купчина с боклуци. После подсъдимият споделил на майката на момчето, че е отвлечен в района на кв.”Столипиново”. Двамата подали сигнал в полицията.

Междувременно в хода на разследването сестрата Дияна Инджева споделила, че брат й е малтретиран и убит от подсъдимия Камбур, който впоследствие изхвърлил трупа на детето.

Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Апелативен съд в Пловдив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре де , тия пловдивчани що не решат проблема си като повикат *** да посети столипиново ?
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
говорих с колега индиец тук на работата отностно *** и тяхното минало. Той ми сподели много странна индийска легенда отностно ***... Били са много гадно и долно племе , крадя ли са от всички други племена и са плячкосвали каде що има ...в един момент всичките племена в Индия преди хиляди години се вдигнали и ги прокудили от Индия... аз лично съм склонен да вярвам на тази легенда ..Моя колега никога не е бил в Европа и не зная как изглеждат което ме кара да мисля , че това не е легенда
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако това е вярно: "Детето е брат на жената, с която Камбур живеел на семейни начала ", то тогава колко годишна е жената с която живее този?
28
2
 
8
 
! Отговори
BG преди 10 години
"Детето е брат на жената, с която Камбур живеел на семейни начала "- alooo kade e smisala v tova?
27
1
 
13
 
! Отговори
ХХХ преди 10 години
Кажи ДА на расизма !
26
2
 
8
 
! Отговори
До 30 преди 10 години
На *** кафявата точка ...........я го виж типичен мохамеданин ........кланя се на алаха и си забил корана в ***
25
0
 
7
 
! Отговори
Б преди 10 години
Е ще лежи 2 год в затворническо общежитие ..........максималното в Бг е толкова
24
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Типичен християнин.
23
0
 
5
 
! Отговори
Отвратен преди 10 години
Не мога да повярвам как е възможно толкова злоба и то срещу едно дете. Не може едно човешко същество да се радва от смъртта на дете, било то и с недъг. ***!!! МИЗЕРНИЦИ!!! НЕЩАСТНИЦИ и КОМПЛЕКСАРИ - това сте всички вие радостно потриващи ръце от смъррта на това бедно и злощастно детенце!!! Ниощо човешко няма във вашите черепни кутии!!!
22
0
 
4
 
! Отговори
Х преди 10 години
Една присъда на място.А ДАНО ЗАПОЧНАТ ДА МИСЛЯТ И ЗА ЖЕРТВИТЕ.
21
7
 
2
 
! Отговори
бесен преди 10 години
Колко ужасно.... От рационална гледна точка Ирхан е спестил на социалната система изхранването на един самонаакващ се търтей и за това трябва да сме му благодарни
20
1
 
26
 
! Отговори
someone преди 10 години
Ирханчо, миличък, сгази лука тоя път. Най-вероятно те чака неконтролируема дефекация в идните години. Нашият проблем е, че имаме хиляди Ирханчовци като теб и хич не ми е ясно какво ще ви правим... :-(
19
1
 
22
 
! Отговори
Др Менгеле преди 10 години
***
18
0
 
32
 
! Отговори
Боби преди 10 години
*** изметта...нямат култивиране тея...няма шанс просто! И 1000 години не могат да ги интегрират!
17
0
 
22
 
! Отговори
ккк преди 10 години
?! кога ще спре тая лудост с хуманно отношение към подобни чудовища!? оправдавам убийството при самозащита и всичките й разновидности ... всичко друго е за бесилото
16
6
 
7
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
До БъндиКакво значи "хранят и обгрижват"? Какво да го правят? Някои хора си мислят, че затвора е като хотел. Представи си какво ще му се случи в затвора, като разберат какво е извършил. Храната въобще няма да му е утеха. Виж обгрижването от другите затворници ще е гарантирано.БЪРКАШ , НЕ ВСИЧКО Е КАКТО ГО ПОКАЗВАТ ПО ФИЛМИТЕ !!! ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ОТ ЗАТВОРНИЦИТЕ ЩЕ ПОСЕГНЕ ДА ГО БИЕ ЗАЩОТО И ДРУГИТЕ ЗАТВОРНИЦИ СА *** КАТО НЕГО , ДОРИ ЩЕ ОДОБРЯТ ПОСТЪПКАТА МУ И ЩЕ ГО ВЪЗХВАЛЯВАТ КАТО ГЕРОЙ
15
6
 
8
 
! Отговори
Бънди преди 10 години
Какво значи "хранят и обгрижват"? Какво да го правят? Някои хора си мислят, че затвора е като хотел. Представи си какво ще му се случи в затвора, като разберат какво е извършил. Храната въобще няма да му е утеха. Виж обгрижването от другите затворници ще е гарантирано.
14
0
 
12
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
американците щели да връщат разстрела, има ембарго от ЕС върху съставките за смъртоносни инжекции и сега няма с какво да тровят ***. а саудитска арабия ще се ъпгрейдват до разстрела, защото има недостиг на квалифицирани секачи на глави. само европейските толерасти обгрижват ***.
13
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И сега не знам колко години ще хранят и обгрижват тоя с парите от нашите данъци!
12
2
 
25
 
! Отговори
Потресен преди 10 години
Сега цял живот ще го издържаме ние, народа. СМЪРТ чрез мъчения!!!