ДПС изпрати сигнал до прокуратурата за "златните паспорти"

Сигналът е изпратен до депутата Хамид Хамид
25
ДПС изпрати сигнал до прокуратурата за "златните паспорти"
Снимка: БГНЕС

ДПС изпрати до прокуратурата сигнал във връзка с даването на гражданство срещу инвестиции.

"В сигнала има конкретика, за да се разкрие чудовищната схема за придобиване на българско гражданство. В сигнала има твърдения, че над 120 лица основно китайци и руснаци са получи пребивавания, като са използвали едни и същи пълномощници, превъртали са едни и същи суми от една банка едни на друг и така са получавали пребиваване. В сигнала се посочват конкретни имена на тримата посредници, двете компании, с които тези руснаци и китайци имат договори, стойността е сто милиона и един лев“, каза Хамид Хамид.

Той посочи, че е споменато и името на Стамен Янев, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции в сигнала.

Сигналът е получен в пощенската кутия на Хамид Хамид, който отказа да посочи от кого е.

"Няма основание да ви кажа дали има име, чие е името и дали има телефонен номер защото всеки цар си има придворен палач", каза той.

"Става дума за над 120 човека, част от тях са получили гражданство, друга са в процедура", допълни той и уточни, че сигналът е получен преди два дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Клоунски Свят преди 2 години
Почва да става интересно. Шиши и ДуПиСе беха обвинявани че са про-руски, про-незнамсикви си - но май са чисто просто ПРО-турски.И сега като Украдна е на път да се запали фитила окончателно и безвъзвратно се опитват да се сложат на БайИЗДън - забележете националностите на "120"тте - КИТАЙЦИ И РУСНАЦИ - тоест не-евро-атлантици.Типично за вида си, *** гледат да спасят кожата.Хлебаркия КЕ ПАДНЕ (пак).
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Настоящият лидер на ДПС е доста зле с българския език в сравнение с Л.Местан, но твърдо е решил да плаши гаргите. Откровените му заплахи към президента и премиера ще имат като резултат блокиране на г-н Карадайъ , съответно ДПС, от изпълнителната власт, както и от президентството. Ако това му е целта, скоро ще я постигне. Предишните лидери на ДПС бяха много по-гъвкави и съобразителни. Карадайъ тръгва напред с рогата, което досега не беше характерно за ' агите'.
10
7
 
3
 
! Отговори
РАДЕВ РАЗЦЕПИ БГ преди 2 години
В ИНТЕРЕС НА РУСИЯ, СЪРБИЯ, КИТАЙ....
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
120 златни паспорта за руснаци и китайци със фиктивни " инвестиционни документи", това е за евро прокуратурата директно! И все едно и също лице е подписвала одобрените " паспорти" много интересно
8
3
 
5
 
! Отговори
12 до 13. преди 2 години
Радвам се, че поне тебе те кефи това което е сега в България. Ама другите се чудят как да оцелеят с кировите цени на храните.
7
10
 
9
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Абе все е имало нямане, ама такова нямане не е имало. Кирчо и Кокорчо бият рекорди
6
3
 
16
 
! Отговори
питане ! преди 2 години
Тия от ДПС до кога ще ги търпим в НС , нали си имали друга държава , според Карадайъ !?
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДПС са група занимаваща се с етническа реторика и финансови престъпления. Всички от тази партия трябва да влязат в следствието за дълго писане на показания. Мисля че по една година ще им стигне. За ДПС вече у турците не гласуват, а само ромите. Трябва всеки с турско самосъзнание, който гласува за ДПС, а не за някоя от другите сто партии в България, да знае, че извършва констуционно престъпление
4
4
 
9
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
До Анонимен 5: Ще умре някой от глад, ама няма да е "мафивта' каквото и да обозначавате чрез тази дума с Чорапа, а ще сме ние: Работещите бедни, данъкоплатците, тези дето учим, работим, плащаме данъци и живеем тук. А Кичо и кокорчо че си бегат у Канада, Ристе -лодкаря у апартаментчето в Брщксе, СлТр и Точето-галошето в луксозните затворени комплекс. Масрафа от грандиозни заеми и летящи цени и правнуците ни ще го плащат
3
5
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
до кога ще се издават документи на турски фирми и граждани колко работниместа са открити
2
6
 
17
 
! Отговори
Мафията ДС преди 2 години
България се управлява от мафиотските структури близки до Борисов, забравете прокуратурата да разследва!
1
8
 
13
 
! Отговори
Това е Халифат преди 2 години
В България се Екзекутират Българи от милиции близки до Борисов и Гешев!