Евелин Банев - Брендо е влязъл у нас през пролетта на 2022 г.?

Това разкри от парламентарната трибуна Калин Стоянов
28 юни 2024 13:32, Александър Попов
130
Евелин Банев - Брендо е влязъл у нас през пролетта на 2022 г.?
Снимка: БГНЕС

Евелин Банев - Брендо е влязъл в България през пролетта на 2022 г., заяви вътрешният министър Калин Стоянов от парламентарната трибуна.

Издирваният се предаде доброволно на властите у нас в началото на тази седмица.

В МВР има информация, според която Брендо е влязъл в България от края на март до началото на юни 2022 г. Това е свързано с обстоятелствата, които са покрай самолета, преминал през няколко европейски държави, кацнал временно н едно летище до Видин, презаредил, после кацнал в района на Търговище, обясни Стоянов. Той допълни, че това е насоката, по която работят, но няма все още категоричност.

"Няма как този човек да ходи на публични изяви и да се заявява, че той е тук, след като го търсят за излежаване на присъди 20 г. в Италия, 10 г. в Румъния и 6 в България. Най-големите италиански наркобосове се укриват по 30 г. в собствените си държави, след 30 г. италианците арестуват боса на Коза Ностра. Най -фрапиращ е случаят за човек на име Бернардо Провенцано, който се укрива 38 г. На всички ни е ясно, че тези хора с тези присъди използват множество документи за самоличност от различни държави. За съжаление и към момента има множество такива, които се издирват", заяви Стоянов.

Вътрешният министър вече съобщи, че последното официално влизане на Банев у нас е точно преди 11 години - на 13 юли 2013 г. Все още няма отговор и на въпроса - как вече в неизвестност, през месец май 2022 година, Банев е заверил адвокатско пълномощно пред кметския наместник на врачанското село Тлачене. А от МВР не са установили, че тогава Брендо наистина е бил в селото.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от Темида
Съдът решава ще остане ли в ареста тв продуцентът Нико Тупарев
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
9
 
! Отговори
анонимен келеш преди 4 дни
А аз като ви казах,че още миналото лято ги видях двамата с Жоро Шопа на къмпинг Черноморец и после на яхтата на Шопа вътре в морето вие ми се смеехте:):):)
46
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Абе,калинке,като си толкова сигурен,че влязъл през пролетта на 2022 год.,ти къде беше през това време?Мухи ли лапаше?Или ни пробутваш фантазиите си,мислейки ни за по-прости от теб и твоя ментор.
45
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
и това кой го казва, Брендо ли?
44
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тоя кокорчо от МВР е адски удобен за БиБи от Банкя. А иначе какви бузки е отпрал! Здрави зъби има!
43
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Искам да подчертая, че месеците април, май са официално изключени от календара на БГ. Осъзнавате ли глупостите, с които ни залъгват??? Влязал от март до юни...Кога, питам отново? Защо не е от декември до септември? Кой го е пуснал, ако е със самолет защо не е свален, защо някой оставя самолет и изчезва, и министерството не знае...и нехае. Искам имена, последствия и присъди за съучастие в престъпна група.
42
1
 
4
 
! Отговори
До 40 преди 4 дни
Бренди,имаш нужда от психиатър.
41
1
 
5
 
! Отговори
Подаръчно пликче преди 4 дни
Най-добре вместо да търка наровете го пратете на фронта да се бие за Украйна. И без туй е украински гражданин.
40
10
 
3
 
! Отговори
Бренди преди 4 дни
Бренди се укриваше при служебни министри и Бойко Рашков. Те наливаха милиони с контрабандни цигари ,та с Брендо няма да се споразумеят. Не говорете лъжи за Бойко Борисов,че откакто румения *** вдигна юмруче, България се срина.
39
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Да се смееш ли,да плачеш ли?Калин.ка за шеф на МВР и Главчо за премиер.Направо ми и.д.е да се гръмна!Ама защо пък аз,а не тях?
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Разбира се, а министър Баце, по чието време му е издаден паспорт на загинало дете през 70-те, с който е избягал, няма нищо общо? Класически случай на тежка гербарастия
37
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
А бе правят ни на будали! Пак! А после,заповядайте на избори! Светът е ваш!
36
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
този нали беше с Украйнско гражданство и Украйна не ни го даваше! Връщайте го на Зеленски що го криете тука в затвора?
35
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Откъдя е влязъл :)))
34
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
А защо и Бойко не се предаде,за да не го гръмнат тия,които го заплашват и да си живее спокойно в компанията на Брендо и бай Ставри,а ние да не плащаме за охрана като на цар.
33
1
 
4
 
! Отговори
До 30 преди 4 дни
Щом ние сме такива,каквото ни описваш,защо живееш тук,а не си отидеш в Анадола или на май.ната си!
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Това не са полицаи,това са милиционери с мислене и поведение от едно време.Партията е права,дори когато съгреши.Партията на Боко.А тия всички са за уволнение.Или са корумпирани,или са некадърни,или и двете.
31
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ей заради такива , играещи го Коломбовци (12 години с помощта на герп) , България нито Шенген ще види , нито пари !
30
5
 
10
 
! Отговори
БЪЛГАРИ БОКЛУЦИ преди 4 дни
Такова ЖИВОТНО като Брендо може да се роди само и единствено в България!! Защо в България?? ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СТЕ УМСТВЕНО, МОРАЛНО И ГЕНЕТИЧНО ПОВРЕДЕНИ Д*ГЕНЕРАТИ И ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ГНИЕТЕ В ТАЗИ МУТРЕНСКА КОЧИ*А КОЯТО НАРИЧАТЕ ''ДЪРЖАВА''!!!
29
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Боко Тиквата не случайно се е барикадирал в Зайчарника и е напълнил двора си със снайперисти. Българските данъкоплатци плащат охраната на един престъпник и мафиот.
28
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Днес сглобкаджиите нещо подариха ли нещо на укрите? Оня продажник тагаренко подари ли някому нещо от армията, за която една пушка не е донесъл ? Оня женския "мъж" Денков изпълни ли дневните опорки на Галя от козяка ? Христо Иванов приключи ли със съдебната реформа, щото гледам баце е оправдан за мацката и сина му в барцелона ? Асена Василева колко милиарда дълг взе днес да зароби България? Все хубави работи с тия продажни мекерета, случайници, шарлатани, сглобени от жаждата им за власт!