Нови трима арестувани за стрелбата в Халкидики

Сред тях е и собственикът на бара
18 авг 2024 19:05, Александър Попов
64
Нови трима арестувани за стрелбата в Халкидики

Още трима души са арестувани след стрелбата между българи на полуостров Халкидики в Гърция.

Според гръцките медии сред новите задържани е и 55-годишният собственик на бара в курорта Ханиоти, където стана побоят. Задържани били и други двама посетители, ранени при стрелбата. Тримата са хоспитализирани и са под охрана в болницата в град Полигирос, съобщава Нова тв.

Още по темата
Така задържаните общо стават 8. След стрелбата бяха арестувани петима българи, които вече са получили обвинения за нарушаване на закона за оръжията, за сбиване и за нанасяне на телесни повреди. У тях полицията е открила ръкавици, лютив спрей и ножове.

Според неофициална информация Кирил Киров - Кирчо Руския, сочен за част от "Чуковете на Таки", е задържан за престрелката. Според очевидци той и охранителите му са били и простреляли служители на заведение, собственост на друг българин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
5
 
! Отговори
ДО 32 преди 4 седмици
До АнонименКОВ ДА сравняваш , бро ??!?!? у БГ няма изобщо такОва нещо като правосъдие !
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Мис Бикини, Мата Хари, Барцилона няма ли да са изкажи? Ни ги знаи тез чууеци? Отдавна съм зажаднял за тази духовна мъдрост, която струи от всяка негова гънка! Ето и Ален Делон днес не беше пощаден от него. Каква чест само! Как беше - легендите нокога не урат! Паааднах. Тази мъдрост. kvik.bg я разпространява
31
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Затова в чужбина, чуя ли българска реч, мигом започвам да се преструвам на невидим. Могат само да ти навлекат проблеми, друго няма какво да се случи. Или ще ти мрънкат, или ще искат някаква аванта. Да изчоплят нещо, ако може. Има и 2-3 изключения, като при всяко правило.
30
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Да видим сега как ще действа гръцкото правосъдия и после да го сравним с нашето.
29
1
 
6
 
! Отговори
до гръцкия педер преди 4 седмици
Порко Подрисоф Тикватаз аедно с Маджу още едно време Любен Гоцевия ги е разпечатал отзадзи и много ще ти хлопат батко. Той и за това се държи като евната *** Порку.
28
1
 
6
 
! Отговори
хехе преди 4 седмици
ами как няма да стават подбони неща кат мутрите виждат че у БГ няма държава и закони и могат да си правят квото си искат ! на всикчото отгоре имат и един *** и про2ст народ който си мълчи постоянно .....жалко за БГ
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Рендето (7) Всъщност скоро ще разбереш че гърчоците са си откровени корумпета. Тези ги виждам на свобода до седмица. НО какво ще им се случи после само мога да предполагам. На фона на това че едни хора си спретнали хубав бизнес на плажа в Гърция и се появяват някакви диви провинциалисти воден от някакъв люлински дис -ново сУфиянец и им разсипват играта при това от тотална глупост. Не знам.. Жито, брат. Това следва. Селянин ли е не го жали. Той е животно.
26
2
 
7
 
! Отговори
ссс 2 преди 4 седмици
мутри , ченгета , политици , прокурори ,яко са навързали у БГ-то ......няма нито 1 осъден за нищо !
25
0
 
9
 
! Отговори
ffff преди 4 седмици
И аз се чудя на ***, които търчат към гръцкото море, било много хубаво, а, у, бягали от мутроморието ... ми то северна Гърция сте я направили мутроморие 2. Пълно е с българи, румънци, сърби, албанци, македонци, молдовци. Това ли му е хубавото? В Гърция само по островите или много на юг.
24
1
 
4
 
! Отговори
артем преди 4 седмици
Затова на плаж във виетнам или тайланд, далече от български ***
23
1
 
11
 
! Отговори
БГ данъкоплатец преди 4 седмици
Да арестуват БГ бандитите и мутри в чужбина е единствения шанс да намаляват едрите бандити в България. Нашите служби, МВР и Прокуратура се използват само за прикритието им и за политически поръчки.
22
5
 
0
 
! Отговори
Баден Баден преди 4 седмици
Ромите не се ли изтрепаха вече ? Развъждате ли ги ?
21
2
 
5
 
! Отговори
до 17 преди 4 седмици
""статистиката показва, че стрелбите и убийствата в САЩ са над двойно повече от тези в България.Ами просто бг"" ------- Ами мутрата шъ е час от тази "статистика"! Пак според статистиката, Количеството огнестрелни оръжия у Щатите е 390 млн. еденици, което е с 60 милиона повече от самото население на Щатите, което е 330 млн без нелегалните емигранти. А, ся си представи кво шъ стане у Бг ако 6 Млн ни население, 55 ПЪТИ по-малко от туй на Щатите разполага с такова количество оръжие???
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Законен собственик на плажния бар е Алогзейлат Елефтериос,Иво белгиеца го стопанисва,наем ли плаща,или дялкат процент,гръцката полиция ще каже
19
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Амам с тая срелба ве, некви чичаци си мислят ,че са в 90 -те, да се тепат
18
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
България - 1.5/100000 убийства годишноСАЩ - 3.2/100000
17
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Пушкаджиев Не знам какво ще им се случи в щатите, ама статистиката показва, че стрелбите и убийствата в САЩ са над двойно повече от тези в България.
16
6
 
8
 
! Отговори
до Пушкаджиев преди 4 седмици
Бг Мутра в Щатите е = на Некролог или женитба за Афроамериканец в Щатските Санаториуми!!! -)))
15
9
 
6
 
! Отговори
Славянин (slave=роб) преди 4 седмици
Така са славяните. Превъзнасяйте ги! И стига с този Бойко! Той е само дребна част от мафиотските структури в България.
14
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Кво ревете бе, нали вие сте виновни за тая работа. Трябва ли да се обеснява защо ? Страх, незаинтересованост, бездействие и чакане някой друг да свърши работата...