САЩ спряха издаването на визи и паспорти

Мярката е временна, причината - компютърна повреда
13 юни 2015 08:38,
32
САЩ спряха издаването на визи и паспорти
Снимка: архив Reuters

САЩ съобщиха, че временно спират издаването на паспорти и визи в цялата си консулска мрежа в чужбина. Причината е компютърна повреда, която обещават да поправят възможно най-бързо, предаде Франс прес, цитирана от БНР.

Заради повредата се забавя придвижването на всички молби за визи, подадени и приети след 9 юни и молбите за американски паспорти, подадени в чужбина след 26 май.

Ситуацията не е свързана с определена страна, нито с определено гражданство или категория виза, уточни Държавният департамент.

Издаването на американски паспорти на територията на САЩ не е засегнато. САЩ поддържат най-голямата дипломатическа и консулска мрежа в света с около 70 000 служители на Държавния департамент, отбелязва агенцията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: САЩпаспортивизи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КАК ПЪК НЕ БИХ ОТИШЪЛ ПРИ КРАВАРИТЕ. КЪДЕТО НА ВСЕКИ 3 МИНУТИ СЕ ТРЕПЯТ КАТО КУЧЕТА ПО УЛИЦИТЕ. ДА ВИ *** ДЪРЖАВАТА КРАВАРСКА.
21
1
 
2
 
! Отговори
11 преди 9 години
До Анонимен 6Слагам ти минус, защото само аз решавам къде да замина. Но за онези, дето си продават душичките, за да заминат за ФАЩ си много прав! Само не знам защо са още тук и ни управляват!
20
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Uj priateli USA na bG no samo s visi sa bslgari v USA daje i milioni dami davat ne Bih otischal v USA tap jivot e samo 4ernite sa ok v USA. Dr d karaschak narod rusnazi msfioti Armenzi evrei s magasini i Artisti tap dku4en jivot Dobre 4e se varnah v eu
19
2
 
9
 
! Отговори
с цървули преди 9 години
Тъкмо се бях засилил за хамерика
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДГД
17
5
 
27
 
! Отговори
ANTRAX преди 9 години
Алооо, Dnes.bg !!! К'во занимавате хората с простотии. Защо не написахте нищо за скандала с "погрешно пуснатия" АНТРАКС от миротворческата държавица САЩ????? Много бързо се потулват тези случайни инциденти. Представям си ако Русия, а не САЩ бяха пуснали вируса , какви писания сред медиите щяха да са!!!!! Години щеше да се натяква и да се пише за случая. А СЕГА ГРОБНА ТИШИНА!
16
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Компютърна повреда, пак ни взеха за шаранчета. Нали не вярвате, че цялата им консулска мрежа по света се поддържа от един компютър? :D
15
2
 
20
 
! Отговори
! преди 9 години
До колкото знам от началото на годината трябваше визите да са отпаднали за Българи. ЕС да се стегне малко и стига е близало *** на УСА ами да вземе и да поставя условия като с равни!Да *** и продажните политици по цял свят без изключение!
14
6
 
11
 
! Отговори
Една добра идея преди 9 години
Предложение към американското посолство:Да въведат точкова система за оценяване на полезността за Америка.Примерно-коментар от соросоиден тип-1т.,участие в про-американска проява-10т. и т.н.При достигане на определен брой точки-безплатна виза.Сума ти пари ще се спестят!Руското посолство също не бива да изостава-там може пък да раздават туби с бензин/нафта по същата система.Да видим и ние малко полза от тая война-досега само загуби!
13
4
 
22
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Като гледам стремглавото увеличаване на цветнокожите в САЩ,явно американската мечта става все повече негърско-ман.алска!Е, за висококвалифицирани кадри винаги ще има място,но скоро ще трябва да живеят в резервати от затворен тип.Нещо като ЮАР,че и по-зле.
12
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много важно.Последното място на света където бих отишъл е САЩ.
11
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никакви визи за *** русофили.
10
2
 
12
 
! Отговори
Високопоставен из. преди 9 години
ЦРУ имат информация за масова миграция на роми под формата на *** в Щатите. Информацията се проверява, В Русия съм!
9
9
 
3
 
! Отговори
DreamTheater преди 9 години
По официална статистика в България живеят 1000000 американци.
8
2
 
5
 
! Отговори
Шегаджия преди 9 години
То и хамериканците понякога правят профилактика на софтуера, иначе съвсем ще потънат.
7
6
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Има два типа хейтъри, едните незнайно защо словославят американците, другите руснаците. Кой ще защити българските интереси без да ни продават скъп ток, бензин или газ? Опомнете се българи, България е над всичко, не си продавайте *** за 50 сребърника, ще ви асимилират!
6
11
 
6
 
! Отговори
DreamTheater преди 9 години
По официална статистика в САЩ живеят 3 105 965 руснаци.
5
5
 
26
 
! Отговори
Предвидлив преди 9 години
Нямам намерение да пътувам в страна в която стрелят по *** и ти четат пощата като сутрешни новини, за която трябва да си вадя и виза, а нейните граждани да си пътуват в България като у дома си. Корпусът на мира и всички фондации спонсорирани от правителството на щатите нарушаеат нашия суверинитет, както гп правят и в Украина.
4
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То затова тия дето живеят в сащ не само че нямат душа, ами се оставят и да им изпият мозъка.
3
10
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Извинявам се за коментара по-долу.Не си бях изпил хапчетата сутринта.