Стрелецът срещу Тръмп е идентифициран като Томас Матю Крукс

20-годишният нападател е стрелял от покрив
14 юли 2024 08:57, Красимир Ангелов
151
Стрелецът срещу Тръмп е идентифициран като Томас Матю Крукс
Снимка: БГНЕС

20-годишен въоръжен мъж е стрелецът, ранил Доналд Тръмп при опит за убийство на митинг в Пенсилвания в събота в един от най-ужасяващите актове на насилие в политическата история, пише "Дейли мейл".

Бившият президент говореше на хиляди фенове, когато се хвана за ухото, а кръв покри лицето му, след като заподозреният откри огън с полуавтоматична пушка от покрив на 130 ярда разстояние от сцената, съобщава БГНЕС.

Бяха произведени най-малко осем изстрела и тълпата започна да крещи, докато Тръмп бе евакуиран от неговите агенти от тайните служби.

Нападателят уби един от присъстващите на митинга и рани други двама критично, преди да бъде прострелян и убит в ужасяващия инцидент, който предизвика въпроси как органите на реда са му позволили да открие огън срещу бивш президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: САЩДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен-Измисли нещо друго. Въпросният е регистриран републикански избирател. - А ти видя ли регистрите, в които е регистриран като републиканец? Може да е регистриран както си иска, а може и така да казват, кой може да провери? Но това по-долу го е казал лично той, гледах клипа. Така че няма какво да мисля друго. По-скоро ти измисли друга опорка.
109
1
 
2
 
! Отговори
тмк преди 1 месец
Още едно поле за изява на конспиративните теоретици. За мотивите все още няма официална и формация. В коментарите обаче е пълно с факти. Аман от разбирачи..
108
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 113 Измисли нещо друго. Въпросният е регистриран републикански избирател.
107
0
 
14
 
! Отговори
Ъпсурдов преди 1 месец
В САЩ на 20г. нямаш право да пиеш една бира, но може да си купиш бойно оръжие и да си стреляш по главите на хората...
106
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мъжът, който стреля по Доналд Тръмп и Федералното бюро за разследване (ФБР) на САЩ идентифицира като Томас Матю Крукс, е записал видео обръщенеи преди стрелбата."Аз съм Томас Матю Крукс. Мразя републиканците. Мразя Тръмп. И знаете ли какво попаднали сте на грешния човек", заявява той в социалната мрежа Tik Tok.
105
1
 
15
 
! Отговори
Лий харви осуълд преди 1 месец
Убийците на президенти винаги с трите имена .
104
2
 
2
 
! Отговори
Американ преди 1 месец
До абсолютна: постановка е илюзията че имаш нещо в главата..
103
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Очевидецът разказва пред Би Би Си, че той и група негови приятели са видели мъж с пушка, идентифициран впоследствие като Томас Матю Крукс, да се качва на покрива на сграда в близост до трибуната: "Видях пушката, 100 процента", казва Грег Смит. Групата се опитала да привлече вниманието на полицейските служители към мъжа. Но те просто "се разхождали наоколо" и той се чуди защо Тръмп все още говори: "Защо не го свалиха от сцената?"
102
1
 
10
 
! Отговори
Американ преди 1 месец
Охлеле! Сега вее загубата на neдoкpатckaтa партия и дeмeнтиpaният и президент е сигурна!
101
3
 
4
 
! Отговори
славянин преди 1 месец
Сега остава фъбъръ-то да установи кандидат-убиецът Томас Матю Крукс байдънист ли е бил, путинист ли е бил, кимченунист ли е бил, сидзинпинист ли е бил или някакъв друг, чакаме резултатите от разследването!
100
0
 
16
 
! Отговори
Ммм даа преди 1 месец
Тази сутрин, Георги Любенов, панически прекъсна един българин от САЩ, когато започна да говори, колко неуспешно е управлението на Байдън. Вероятно му креснаха по микрофона в ухото. А българските медии, които са толкова далеч от независими, постоянно наблягат, че стрелецът е републиканец, да не би да се хвърли някаква вина на скъпите им демократи. Под демократи се има предвид Обама, защото той не е изпускал властта до момента. Байдън е просто марионетка, пазеща мястото за жена му.
99
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Фейк пореден
98
2
 
3
 
! Отговори
ВАСИЛИЙ ЗАЙЦЕВ преди 1 месец
ДО "Какви са тези 130 ярда?" ИНЧ - 2,54 см; ФУТ - 12 ИНЧА; ЯРД - 3 ФУТА. ИЛИ УМНОЖИ 130 ЯРДА ПО 0,9144 МЕТРА = 118,872 МЕТРА ИЛИ ИЗПОЛЗВАЙ УИНДОУС КАЛКУЛАТОРА В КОНВЕРТИРАЩ РЕЖИМ. А ОТ 120 МЕТРА СТРЕЛБА Е НАПРАВО БИЛЕТ ЗА ПО-ХУБАВИЯ СВЯТ ОТТАТЪКА(ПАРДОН ЗА ДВУСМИСЛИЕТО - НЕБЕСНИЯ СВЯТ С КИТНИТЕ РАЙСКИ ГРАДИНИ...)!!!
97
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако бяха наще гавази от НСО това немаше да се случи никога.
96
9
 
3
 
! Отговори
пффф преди 1 месец
До Анонимен 102 Човеко! Учи се да мериш ръста си в инчове, дюймове, цолове, да мериш с мили, кварти, квинти, галони, фунтове, футове, ярдове, паунди. Що дас бъде просто, като може да бъде сложно? Не върви гордите наглосакксонци да мерят с метричната система на презрените европейски плебеи. Всичко трябва да се преизчислява с калкулатори, ама така е прогресивно и демократично.
95
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какви са тия 130 ярда? Гугъл транслейт не може ли да конвертира и мерните единици от английски на български или очаква един обикновен български *** да се сети сам да ги обърне в метри? Аман от АйТи-тата и от изкуствения интелект дето чакат на милениалите да проявят мисловен процес.
94
7
 
14
 
! Отговори
хах преди 1 месец
Ами вие сте си бандитчета от едно време, ве американски момченца! Това са вашите "ценности"! Джон Кенеди така, Робърт Кенеди и Мартин Лутър Кинг така, Абрахам Линкълн така, президента Маккинли така, Гарфилд така. Роналд Рейгън и той на косъм остана жив. Току що беше избран. Е, не станаха ли твърде много тези ваши истории? За какъв морал се борите по света, за какви "ценности"? За бандитските ли? Вие ли сте еталона за етика и морал, за принципи и законност по света? За "правова държава"?
93
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как така го идентифицираха като мъж при положение, че е ЛГБТИ и се идентифицира като ТЕ? Идентифицирането на ЛГБТИ-та със смъртта ли свършва? Нима при Св. Петър нямат право да избират Жендара си сами? Имайте малко уважение към мъртвоТО.
92
2
 
6
 
! Отговори
Зайцев преди 1 месец
що бе кво му е на джо ,,супер си е ,,още 4 години и ще сме вече в киев и на полската граница...и с двете ръце за джо.
91
19
 
8
 
! Отговори
абсолютна преди 1 месец
постановка е всичко,театър,за да може тръмп да се представи като жертва,каквато всъщност не е