Ще се откаже ли Джо Байдън от състезанието за Белия дом този уикенд?

Източници твърдят, че речта на президента вече е написана
19 юли 2024 18:00, Нели Христова
85
Ще се откаже ли Джо Байдън от състезанието за Белия дом този уикенд?
Снимка: БГНЕС

Джо Байдън може да се откаже от надпреварата за Белия дом до понеделник. Това обяви американският журналист Марк Халперин, цитирайки множество свои източници.

Той твърди, че Байдън вече е взел "голямото решение", въпреки че президентът е познат с това, че взима много лоши решения.

Според източниците му Джон Мийчъм вече изглажда речта на президента.

Интересното обаче е, че Байдън няма да подкрепи директно вицепрезидента Камала Харис да заеме мястото му. Тя ще участва на открита конвенция с още трима кандидати, за да не изглежда така, все едно президентът отстъпва в нейна полза. Тя ще се състои през август.

През последните дни Барак Обама и Нанси Пелоси бяха последните важни фигури на демократите, които изразиха съмнение, че Байдън трябва да продължи борбата.

Интересно е да се отбележи, че в речта си снощи, Доналд Тръмп не спомена Байдън по име, което кара анализаторите да мислят, че екипът му вече се подготвя да се изправи срещу друг кандидат от демократите.

Множество други източници обаче опровергаха Халперин, заявявайки, че той разпространява фалшиви новини и Байдън няма намерение да се отказва от надпреварата.

Белият дом не е коментирал информацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега пресотдела му измисли и Ковид - удобно извинение да се скрие. Вече отвсякъде излизат сигнали, че през уикенда ще има много важно изявление. Аз лично очаквам да се откаже.
75
0
 
2
 
! Отговори
сашо преди 1 месец
О Джо ! колко си велик само ти и никой друг не може да направи Америка по велик от теб. Ти си пълен с енергия и трещиш и пращиш готов да управлява не само Америка но и Светът. Джо спокойно можеш да изкараш не един а 2 -а Мандата , стига Господ да е благосклонен към теб. Успех Джо.
74
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Българите и американците много си приличат. Едните и другите много живо се интересуват какво се случва в Америка. Едните и другите не ги интересува какво се случва в България.
73
0
 
3
 
! Отговори
Няма отказване: преди 1 месец
"Президентът абсолютно е в тази надпревара. Джо Байдън е по-ангажиран от всякога да победи Доналд Тръмп", заяви Джен О'Мали Дилън.
72
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това са инсинуации и спекулации. Няма да се оттегли, освен с дървен костюм без джобове.
71
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Според мен са му казали да се откаже обаче той на инат няма да се откаже и ще каже че ще се бори до последно.
70
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Байдън пак не може да помни видео от нета, жалка склероза.
69
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Видео в нета показва как украинка се самозаплва, защото съпруга и е пратен на фронта от зеления наркоман.
68
6
 
3
 
! Отговори
Глад в Русия преди 1 месец
Повечето граждани на Руската федерация няма да отидат на почивка тази година, защото не могат да си го позволят. Почивката в Русия вече е недостъпна за 80% от руснаците. Повечето граждани не могат да си позволят вътрешни почивки поради рязкото увеличение на цените на местния туризъм, съобщава агенция Nexta на платформата X.
67
5
 
2
 
! Отговори
Руснаци в мизерия преди 1 месец
Средният руснак няма да отиде на почивка тази година. Те не могат да си позволят дори домашна почивка. Според независимия портал The Moscow Times четири пети от гражданите могат да похарчат до 15 хиляди рубли (около £130) за пътуване. Руснаците, живеещи в Москва и други големи градове, изкривяват реалността, пред която са изправени жителите в останалата част на страната, която е бедност. Последното доказателство по този въпрос е изследване, публикувано на портала "The Moscow Times".
66
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия вече е третата икономика в света и всеки ден расте по територия и население, докато проблемите за сащ тепърва предстоят.
65
5
 
1
 
! Отговори
Топ секретно преди 1 месец
Строго секретни файлове разкриват скритите жертви на руските войници в Украйна. Въз основа на информацията в изтеклите документи е вероятно между 462 000 и 728 000 руски войници да са били извадени от бой до около средата на юни 2024 г. - преди 6 часа
64
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия е заплаха за САЩ единствено, защото САЩ агресира Русия. И при това Русия е сериозна заплаха. Не само за САЩ, а и за ЕС. То за това и ЕС и САЩ влагат толкова средства и жертват качеството на живот на собственото си население за да навредят на Русия. Европа дръпна много напред в периода, в който си сътрудничеше с Русия. САЩ се почувства заплашена от Европа и предизвика Украйнските събития. Сега Европа е зле, САЩ не е добре, а Русия напредва.
63
6
 
2
 
! Отговори
Топ секретно преди 1 месец
Строго секретни файлове разкриват скритите жертва на руските войници в УкрайнаВъз основа на информацията в изтеклите документи е вероятно между 462 000 и 728 000 руски войници да са били извадени от бой до около средата на юни 2024 г.преди 6 часа
62
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Целият нормален свят се гаври с американския позор и малоумие.
61
3
 
3
 
! Отговори
Един актьор преди 1 месец
разпадна сСсРет0 и един комик ще разпадне м0сковията...империята на злото
60
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Който и да си назначат за президент, няма да промени американския път към дъното.
59
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не. Няма да се откаже. Байдън е пешка. Царицата си пази царя. И така. Смок, когато го притиснеш и няма къде да бяга, бие с опашка.
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
защо изтрихте името на Путин
57
1
 
2
 
! Отговори
до 50 преди 1 месец
Уж под "формата на шега" но *** каза, че би предпочел Бай Дрънн...., единственият плюс ако Тромпета спечели е, краят на политическата кариера на Кока Зеленчука в 4.0.4 и прекратяването на Геноцида, който устрои над украинците, за останалото ще се погрижат укро Олигарсите..., едно е сигурно, Клоунът няма да доживее до "пенсия".