Последният разговор между Путин и Байдън: Суров и безкомпромисен

Америка не искаше да продължим диалога, заяви Песков
1 сеп 2024 22:40, Нели Христова
131
Последният разговор между Путин и Байдън: Суров и безкомпромисен
Снимка: БГНЕС

Видеоконферентният разговор между президентите на Русия и САЩ на 7 декември беше тежък, но от него стана ясно, че САЩ нямат намерение да продължат диалога, заяви прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков.

"Това беше суров и безкомпромисен разговор и от двете страни", обяви Песков, цитиран от руските държавни медии.

Той каза, че "от американска страна е имало пълен дефицит на готовност за продължаване на диалога". По думите му е "станало ясно, че няма за какво да се говори с Вашингтон".

Песков подчерта, че Москва няма предпочитан кандидат за предстоящите президентски избори в САЩ, но уточни, че "Демократическата партия е по-предсказуема".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от Русия
Украйна отново атакува Русия с дронове
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
5
 
9
 
! Отговори
мишо преди 1 седмица
Какъв суров разговор когато Джо деменцията не помни началото на разговора забравя за какво са говорили. След 15-20 минути вече не помни с кого е провел разговор а за какво са говорили невъзможно е да спомни . Но Джо си записа името в историята на човечеството като надмина и бащата на нацията - като най стар Международен терорист Но;1 ----- взриви и двата Газопровода. Преди да бъде довършен журналистите го попитаха и той отговори " Обещавам ви няма да работи никога " така и стана .
83
3
 
9
 
! Отговори
гого преди 1 седмица
Предвид, че последния път Байдън на публично място пред всички медии каза, че президента на Украйна е Путин, сега сигурно си е мислил че говори със Зеленски...
82
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Представям си каква мъка е да се разговаря с дядо Джо, когато си губи мисълта след всяка втора дума.
81
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
По принцип всякакви разговори със САЩ по всякакви теми са напълно безсмислени.
80
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Където е ФАЩ там е гнилоч! БГ я направиха такава именно ФАЩ! Колкото по-навреме промитите мозъци разберат, че ФАЩ е ЗЛОТО, толкова е по голям шанса БГ да оцелее! На изборите трябва да се избира не между окаяните БГ партийки, а ЗА или ПРОТИВ господството на ФАЩ над БГ! Българися СВОБОДНА от ЕС НАТО и ФАЩ - всяка партия с тези цели е с моя глас!
79
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Че какъд диалог иска злодея путин! Казаха му да върне войските си във федерацията, а ония тръгнали на пазарлък, което наричат диалог! Ха-ха-ха!
78
15
 
12
 
! Отговори
Нептун преди 1 седмица
Руснята на колбас!
77
10
 
8
 
! Отговори
НОВИНИ от ФРОНТА преди 1 седмица
РУСКИТЕ СИЛИ СА НАПРЕДНАЛИ Ю.З. ОТ НОВОГРОДИВКА, ПО ПОСОКА НА ПОКРОВСК
76
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Чебурашка 74 Така като гледам и ти си сложил наколенките, само дето друг те клати.
75
6
 
11
 
! Отговори
Орфей богомилов преди 1 седмица
Голям разговор ще е било едното застаряло джудже невръстеник Незнае какво говори а Другия старец с деменция не го и помни
74
20
 
35
 
! Отговори
паф преди 1 седмица
абе, вова, с такива откачалници говори ли се бе, янките искат да си пласират оръжието, украйна да има земя, която да експлоатират, какво ги интересуват разни войни между славянски народи, както и арабски! САЩ СА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО!
73
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Байдън едва ли е знаел с кой говори
72
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
трябва да си доста т*п да се вържеш на такава измислица, на всички е ясно, че Байдън едва говори и въобще може да разсъждава нормално, камо ли да води нормален разговор пък то и дипломатичен
71
11
 
23
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 седмица
До ППДЕБЕЕЦ: "диктатура и еднолично управление тип Русия/Путин"? Това са пропагандни опорки. В Руската федерация има парламентарно управление със силна президентска власт, каквато има и във Франция. Макрон например разпусна правителството без да се допитва до Сената и Националното събрание. Това какво е? Но никой не казва, че Макрон е диктатор. Не е евроатлантическо да се говори така, нали.
70
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
7 декември.....?!
69
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
АКО ДАТАТА 7 ДЕКЕМВРИ Е ВЯРНА, ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ Е ПОЛЕЗНА КАТО ЛАНСКИЯ СНЯГ...
68
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какъв разговор може да има с Байдън? Да не забравяме, че демократите скоро го отстраниха от надпреварата за втои мандат заради старческо слабоумие! Само този факт е достатъчен да се разбере, че с такъв човек не може да се разговаря. С него трябва да говорят само докторите и близките му.
67
24
 
8
 
! Отговори
Чебурашка преди 1 седмица
Тук има много с наколенки, които ги блъскат стабилно отзад! Продадохте ли се продажници! А до Киев стигнаха ли вече? За едни 500к пияни рашки които ги няма!
66
6
 
7
 
! Отговори
Войводата преди 1 седмица
1. В условията на безпрецедентна опасност над отечеството - няма армия, службите са следени и подкупвани от САЩ (те имат списъци къде живее всеки и колко ще живее), няма производство, нямаме право да търгуваме с който си искаме. Мъже няма вече като предишните само моми.2. В такава опасност ПРИРОДАТА дава божественото право на най силния най умния и най красивия да организира съпротива3. Това съм аз чета.
65
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Байдън деменцията се опитва да накара света да повярва, че мигрантите са гордостта на икономиката на САЩ. За малко да му повярвам.