Давид Леви: Не е сигурно, че ще има среща Нетаняху-Байдън

Анализаторът коментира и ситуацията в Близкия изток
23 юли 2024 23:00, Инна Ангелова
17

Международният анализатор Даниел Леви коментира заминаването на израелския премиер Бенямин Нетаняху в Съединените щати. Според него среща между Нетаняху и Байдън не е сигурна все още.

“Утре предстои нещо изключително важно - речта му пред двете камари на американския парламент, за втори път Нетаняху ще говори пред тях. Не се сещам за друг държавен лидер, който го е правил", коментира анализаторът в студиото на "Денят ON AIR".

Леви е на мнение, че американският президент ще направи всичко възможно да се срещне с Нетаняху. А в програмата на Натаняху са и срещи с Камала Харис, вероятно и с Доналд Тръмп. Леви е категоричен, че сътрудничеството между САЩ и Израел няма да приключи, без значение кой ще бъде следващият президент на Щатите.

"Няма как военното сътрудничество да се прекрати. Най-голямото засягане беше преди 2-3 месеца, когато администрацията на Байдън ограничи двутонните бомби. Със сигурност доставките ще се възстановят. След атаките от Йемен, стана ясно, че има нужда от тези бомби", категоричен е Давид Леви.

Пред Bulgaria ON AIR международният анализатор подчерта ролята на хутите, които бедстват и нямат дори храна. Леви допълни, че хутите са като “Хизбула” и “Хамас”

"Получените от Иран оръжия се използват срещу Израел. Говорим за още един фронт на същата война. Опитват се да разширят фронтовете непрекъснато. В по-големите градове в окупираните територии има хамасизация", каза още международният анализатор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 1 месец
До Що да не е сигурно?Кое небе бе, тия всичките отиват директно в Ада.
15
3
 
7
 
! Отговори
Този за кво говори. преди 1 месец
Държава изрел няма. Има окупирана Палестина. И това ще мине и замине.
14
3
 
6
 
! Отговори
Зла Гад преди 1 месец
А, Давид Десни, какво мисли?
13
1
 
8
 
! Отговори
ПорЦелан преди 1 месец
Казват че Бидона ритнал кофата, но го криели, днес/утре ще трябва да обявят Камала за президент.
12
6
 
8
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 месец
Тоя Давид Леви,който е потомък на ония лввити,които се забавляваха с клане и изгаряне на живо същества е всъщност един посредствен клет човечец,който няма никакъв шанс да бъде добър приятел на достойният Бенямин Нетаняху. На никой Леви не може да се вярва. Истинският Израилтянин е на бойното поле и защитава Справедливата Ционистка Държава Израел,а не краде и не лихварства в България,злепоставяйки честта и честността на Достойният Израелски Народ. Поредната номадска кукумявка !
11
5
 
10
 
! Отговори
Анти-евреин преди 1 месец
Видиш ли евреин, праскай го с лопатата по устата докато зъбките му изпаднат през гъзссза, и след туй забий кирката в кратунната му!
10
2
 
6
 
! Отговори
Що да не е сигурно? преди 1 месец
Байдън е на небето, а там всички ще се срещнем некой ден. Значи, сигурно е че ша са срешнат.
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 8 Жив е дадоха снимка как годи като Франкенщайнн и като заглавие: Жив е.
8
6
 
13
 
! Отговори
Руси преди 1 месец
Тия Израел все го играят жертва ,а трепят жени и деца напред. Горят ги в печката. Що за животни са не знам.
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бай Дън май пу.кнал. Бил болен от ковид и никой не го е виждал а знамената на капитолия са на половина спуснати ;) А другата новина е че варненските мутри увеличили няква застраховка на Ивелин Михайлов от 6 000 на 100 000 лева . Я раздухайте .Ко *** праят ваще мутри ? Ко станало там ?
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ко да се срещат като конгресът и Белия дом са придатъци на ксенета и синедриона?
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Деменията да се среща с гоите, Нетанячху ще се среща с истинските сили контролиращи "демокрацията" в САЩ.
4
3
 
6
 
! Отговори
122 преди 1 месец
То, защо да има, собствените му съпартиици го отстраниха заради некадърност и болест, но той държал да си изкара мандата. Никой сериозен политик повече няма да иска среща с него. Сега за Байдън е момента да се обърне за посещение към държавички и "политици" като в България. С отворени обятия ще го посрещнат, че им е оказана вишочайша чест от действащ американски президент.
3
4
 
1
 
! Отговори
88 преди 1 месец
88
2
6
 
15
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Какво ни вьлнуват ориенталците от изрел -явно е имало защо да ги гонят от европа , след тия зверства в газа над цивилното население
1
3
 
11
 
! Отговори
E kвo uзнeнagвaщo? преди 1 месец
Шeфът нa Maлъk Изpaeл нa cnявka y Гoлeм Изpaeл...