Тръмп за стрелеца в училище: Болно и откачено чудовище

Харис призова да се сложи край на епидемията с оръжията
5 сеп 2024 09:25, Елка Василева
20
Тръмп за стрелеца в училище: Болно и откачено чудовище
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп нарече извършителя на масово убийство в училище в щата Джорджия "болно и откачено чудовище".

Още по темата
"Тези скъпи деца ни бяха отнети твърде рано от едно болно и откачено чудовище", написа той в социалната си мрежа "Трут Соушъл".

Вицепрезидентката и кандидатка на Демократическата партия за Белия дом Камала Харис призова за решителни действия срещу насилието с огнестрелни оръжия.

"Трябва да сложим край на епидемията от насилие с огнестрелно оръжие в нашата страна веднъж завинаги. Няма причина да се примиряваме с това", каза тя на предизборна проява в Ню Хемпшър, предаде АФП.

Ученик на 14 години откри вчера огън в гимназия в щата Джорджия, уби четирима души и рани 9.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от Русия
Лавров с предупреждение към САЩ за “червените линии”
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Истина преди 1 седмица
Масовите убийства и геноцид са престъпления извършвани само от безбожни - корумпирани нечестиви неморални хора каквото са антисемитите като комунисти, нацисти, ислямисти и др.непествиви врагове на Бога и слуги на дявола който е човекоубиец, лъжец и крадец като тях. И всички които изкараха Библията и Бог от училищата и Божиите заповеди, и които инфилтрираха ислямски терористи и подкупени от тях комунистически протерористи са също виновни че са застрашен дори живота на децата им, не само на САЩ
18
1
 
1
 
! Отговори
Правда преди 1 седмица
Нека Канала Обама Омар и др.от про-терористична антисемитска антихристиянска администрация на Байдън спрат с тяхното лицемерие и празни думи на загрижени за мира и сигурността докато продължават да финансират с милиони, снабдяват с помощи инфилтрират незаконно терористи и така въоръжават ислямските терористични режими като на Иран Палестински джихадисти, и дори ги награждават за престъпленията затова и никога не е имало повече масови стрелби,колкото при Байдън дори при ислямиста от ИДИЛ Обама.
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ко искаш от сащ и Байдън и децата са луди ,оръжия има всеки у сащ ,и се стелят като на война ,,няма нужда Путин да им пуска атомни бомби ,тия сами че се избият )
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За съжаление не мисля, че забраняването на оръжията ще спре подобни прояви. Все едно да се забранят ножовете. Оръжията сами по себе си не убиват. Ако един човек има манталитет на убиец той ще измисли начин. Те и бомбите са забранени, ама редовно хората страдат от тях. Забраната просто води до това да си ги купуват нелегално.
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Насаждането на човекоомраза до там води, навсякъде може да се случи. Отговорни са семейство и държава.
14
2
 
5
 
! Отговори
Кръчматъ преди 1 седмица
""""Тръмп за стрелеца в училище: Болно и откачено чудовище""""" ---------- Че, то повече от половината от 330 милионното населелие на Щатите моментално попадат под това определение, бе!!!! Ние поне сме само 6 милиона... -)))))))
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
всички американци сте откачени.....
12
1
 
5
 
! Отговори
Трансатлантично е... преди 1 седмица
Безродните пр0дажни мъпети на Козяк 16 въртят задните си междубузия на 360 и не знаят каква поза да заемат... Ще чакат изборите в Пиндостаня,за да решат колко дълбоко да поемат новите инструкции на Галя от Посолството...Тихи и наведени,нито една уж национална медия не осъди убийството на децата,за да не се изтълкува по погрешен начин от Метрополията.Жалките ни ми$$ирки достигнаха ново дъно в джурнаГлистиката и мълчат като пYТТки.Но пък ни заливат с поредните турски Gей драми и Путин в стаята!
11
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
продуктите на американските демократични ценности! благодаря, не ги искам....предпочитам твърдата рука на путин! а вий си я наричайте както искате!
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нали вие с вашият начин на живот ги създавате какво се прайш на улав. Добре е в Щатите. Можеш и успял да станеш...ако не те претрепят.
9
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Тръмп за стрелеца в училище: Болно и откачено чудовище".............Или иначе казано- американец.
8
4
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 1 седмица
:) Трумп е възмутен, ама ако може да не пипаме свободната прадажба на оръжия. Бира обаче не може-до 21год?!?!
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
дете на демокрацията демек
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Има един разказ на С.Кинг "Гняв".Повтарят сценария всяка година по няколко пъти.Трябва да си сменят образователната система в САЩ,а не да я налагат на другите.
5
2
 
12
 
! Отговори
Км преди 1 седмица
Нервоатлантици,сър!Демокрация за износ.
4
1
 
14
 
! Отговори
Демократ преди 1 седмица
Забранете огнестрелните оръжия, нека само престъпниците останат въоръжени, като компенсация за дискриминирането им по расов признак!
3
2
 
12
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 седмица
Колко евроатлантическо!
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
То други Нема у ФАЩ :)))
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тръмп се raвpu с евроатлантиците