Камала Харис: Познавам добре типа престъпници като Доналд Тръмп

Обичам те, хлапе, каза й Джо Байдън
Обновена: 23 юли 2024 12:26 | 23 юли 2024 12:23, Нели Христова
298
Камала Харис: Познавам добре типа престъпници като Доналд Тръмп
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът Камала Харис се обърна за първи път към щаба на президентската си кампания в понеделник, като благодари на тълпата в Уилмингтън и събра новия си екип за предстоящите 106 дни.

Преди тя да се обърне към насъбралите се хора обаче, по телефона говори президентът Джо Байдън, който все още се лекува от COVID-19. Той заяви, че макар "името на бюлетината да е сменено, мисията им е все още същата". Американският държавен глава не пропусна да спомене, че Доналд Тръмп е "заплаха за нацията" и помоли екипът му да вложи "цялото си сърце и душа", както е направил за него, за да помогне на Камала Харис. И обеща - няма да ходи никъде, а ще работи с пълна сила до края на мандата си.

"Дъг и аз искахме да се отбием днес, за да благодарим на всички и да изразим точно това, което знаем, че е истина: всички работихте толкова усилено. Хората в този офис са работили толкова много и вие сте дали толкова много от себе си – дълги дни и нощи. И вие се отдавате на нашата страна, защото обичате страната ни, обичате Джо и обичате мен и ние знаем това", каза Харис на свой ред пред стотици служители в предизборния щаб и много присъстващи виртуално от щати на бойното поле и извън тях.

Харис призна, че това е "влакче в увеселителен парк и всички сме изпълнени с толкова много смесени емоции".

"Обичам Джо Байдън – знам, че всички го обичаме", каза тя и добави, че екипът на кампанията "ще бъде причината да спечелим".

Харис обяви, че мениджърът на кампанията Джули Чавес Родригес ще продължи да изпълнява ролята си и че е помолила съпредседателя на кампанията Джен О’Мали Дилън да "ръководи кампанията ми и тя прие".

"Имаме 106 дни до деня на изборите и през това време имаме упорита работа", каза тя на своя екип.

Тя също похвали наследството и постиженията на президента Джо Байдън. Байдън слушаше от дома си в Рехобот Бийч, Делауеър, където все още е в изолация.

"Джо, знам, че все още се обаждаш и говорим всеки ден. … Обичаме Джо и Джил. Ние наистина го правим. Те наистина са като семейство за нас", каза тя. 

А Байдън се включи от своя високоговорител: "Взаимно е", каза той на Харис. "Гледам те, хлапе, обичам те."

Харис сподели и как възнамерява да победи Доналд Тръмп, демонстрирайки предизборна реч, която също изложи визия за бъдещето.

"Атакувах насилници от всякакъв вид", каза тя, посрещната с шумна подкрепа от тълпата. "Хищници, които малтретират жени, измамници, които ограбват потребителите, измамници, които нарушават правилата на собствената си игра. Така че, чуйте ме, когато казвам, че познавам типа на Доналд Тръмп.

Тя каза, че "с гордост" ще постави рекорда си срещу този на Тръмп.

"Като млад прокурор, когато бях в офиса на окръжния прокурор на окръг Аламеда в Калифорния, се специализирах в случаи, включващи сексуално насилие. Доналд Тръмп беше признат за отговорен от жури за извършване на сексуално насилие.

Харис също подчерта нейния успех по отношение на изменението на климата, петрола и Уолстрийт.

След като разгледа аргумента си срещу президентството на Тръмп, вицепрезидентът каза, че кампанията й няма да бъде само за нея срещу кандидата на Републиканската партия.

"В тази кампания има нещо повече от това. Нашата кампания винаги е била две различни версии на това, което виждаме като бъдещето на страната ни. Две различни визии за бъдещето на страната ни. Единият се фокусира върху бъдещето - другият се фокусира върху миналото", каза Харис.

Харис все още не е кандидатът на Демократическата партия, но тя получи подкрепата на широка част от партията, след като беше одобрена от президента Джо Байдън, който беше по телефона и я слушаше, докато се обръщаше към предизборния щаб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
262
0
 
0
 
! Отговори
Aлекс преди 1 месец
Хехе, копейките запопват да гибят по всички фронтове. Като се офрантисат в Москва ще видим какви ще са опорките за нея.
261
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Празноглавата и корумпирана прокурорка Камала срещу пари веднага ще затвори очи.В тези избори вместо на състезателен кон демонкратите заложиха на една камила без капка мозък в главата.Колкото и да подправят изборите не могат да подправят всички гласове.
260
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цецка е в пъти по-красива!
259
1
 
5
 
! Отговори
Офф преди 1 месец
Тя тая почна да плюе още преди да е излязла на сцената !
258
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За мен е грешка ръководител на държава да е бездетна жена . Детето е божи дар , не всеки го получава . Когато е за обикновен човек това не е проблем . Ръководителят на държава трябва да работи и за своите деца .
257
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Егати тази е като суеците от ПП обвинения без покритие а уж демокрация и си невинен до доказване на противното! Скоро ще притнира жълти сайтове и ще показва на аудиторията колко е лош Тръмп. Нека си я изберат господата американци и да гледаме сеира
256
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Госпожо Харис, да знаете, че в Индия щяхте да сте много уважавана... Да не кажа направо - свещена!
255
1
 
10
 
! Отговори
9008 преди 1 месец
ЧАКАЙ *** ...ОЩЕ НЕ СИ ТРЪГНАЛА, И СИ ПОКАЗА ПРИМИТИВИЗМА....ЗА ТЕБ КАЗВАТ ЧЕ СИ МАРИОНЕТКА НА СОРОС...
254
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Досега Мъпет Шоу беше в България но му спряха продължението на чипираните нещо е изгоряло.Сега и на овцете козината прогоря.В Америка да ли ще има продължение на Мъпет Шоу.Ама и там главния актьор даде на късо
253
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А нормалните познават тия дето са ги пуснали отпуска от Корило
252
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Камала е професионална алкохоличка.
251
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Камала Харис: Познавам добре типа престъпници като Доналд Тръмп"---------------Явно цялото й обкръжение е съставено от престъпници щом говори с такава увереност.
250
0
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
е па той и Боко познава престъпниците ...
249
1
 
16
 
! Отговори
Демоническата партия преди 1 месец
От луд към по-луд си ги избират!
248
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
по-спокойно, още не си официалния кандидат на демократите. не се знае кой какви планове има и кого ще лансира. задкулисните преговори текат и краят не е ясен. после ще спуснат една кукла, за която да гласуват хората и уж те са избрали... какъв избор е това на първо място?!? от две злини, предварително съгласувани с най-големите корпорации и интереси си изберете едната, която и да избереш получаваш от същото - експлоатация, високи сметки и работа докато можеш да стоиш на краката си.
247
8
 
23
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Доналд Трълп,чистокръвен американец,знае как се правят пари,само той може да даде стабилност на САЩ,която по времето на Байдън е рехава.Тази смесица от *** кръв и някаква от друг етнос,оформила физиономията на една г-жа със слънчасал мозък,трябва да е луда,че може да се конкурира с Доналд Тръмп.Споменават съпругата-брикета на Барако Бама.Хей *** американци,толкова ли изпушихте, че трябва да толерирате субекти с друг цвят на кожата?
246
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 1 месец
До ЩерюЦионистко - демонска, ако трябва да сме точни.
245
1
 
6
 
! Отговори
Я па я..! преди 1 месец
Не личи да има вербална диария . Добре си е жената.
244
2
 
14
 
! Отговори
Щерю преди 1 месец
"Белият Дом" трябва да се чете като - "Ционистката Лудница"...
243
15
 
7
 
! Отговори
Междувременно в преди 1 месец
Русия купонната система е отново в сила и вече и лебеца е с купони . Един купон за лява обувка и един за дясна и така до края на света ...