Кой ще спечели от успешен атентат срещу Тръмп?

Ако Мишел Обама стане президент, ще е сянката на съпруга си
23 юли 2024 22:24, Инна Ангелова
15

Предстоящите избори в САЩ се очертават да бъдат интересни и донякъде беше очаквано да се стигне до такъв развой на събитията.

“Месец и половина големите медии, които защитаваха демократическата партия в САЩ започнаха да го представят в едни такива ситуации, в които пада по стълбите на самолет, говори несвързани работи. Тоест се подготвяше общественото мнение, че той ще се оттегли. Сега в американските медии е пълна бъркотия какво става с Джо Байдън", заяви международният анализатор Боян Чуков в "Денят ON AIR".

Чуков подчерта, че в много ключови щати разликата между Тръмп и новия кандидат на демократите Казала Харис стига до 11%. Държавата им е така устроена - разделена на две - едните поддържат демократите и Харис/Байдън, другите са за републиканците и Тръмп.

“Сега последната версия, която излезе, е, че един ден преди покушението срещу Тръмп фирма на Ротшилд е изкарала акции на една от фирмите на Тръмп и експертите твърдят, че ако той е бил застрелян, хората, които са успели да ги продадат, са щели да спечелят страшно много пари. Вижда се, че някой е знаел, че ще има такъв атентат. Сега се оказва, че е имало още двама стрелци. Най-вероятно ние няма да научим истината", допълни Чуков пред Bulgaria ON AIR.

Лансираните версии за кандидатурата на Мишел Обама донякъде хвърлят съмнение, че тя може да бъде “президент в сянка” на съпруга си Барак Обама.

“Твърдят, че има и дълъг списък от други представители. Фигурира и сенаторът от Калифорния. Знаем, че той е много известен, има отлични връзки с китайците. Това е щатът, който има невероятна търговия с Китай и се счита, че него го пазят. Зад вицепрезидента на Тръмп Джей Ди Ванс стои един от най-големите олигарси на Съединените щати", коментира Чуков.

И при Тръмп има промяна на неговата позиция, категоричен е анализаторът.

"Тръмп казва, че той ще въоръжи Украйна по такъв начин, че тя да има позиция, така че руснаците да се принудят да подпишат мирни споразумения и да отидат на преговори. В момента позицията на Украйна е неприемлива за Русия", посочи Боян Чуков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
######### преди 1 месец
Като чета коментарите за сетен път се убеждавам че няма нищо по просто от простолюдието. Дадоха трибуна на нисши същества ,, ужким,, хора.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сериозно ли публикувате тези тъпотии? Вижте къде се намирате, колко сте успели да хванете някакви локални проблеми и да сте помогнали за разрешаването им, преди да намерите чичка да ви коментира изборите в Щатите, които не зависят нито от вас, нито от него, нито от нас. И това не го пиша със злоба към човека, който сте хванали да забавлява публиката, а към псевдожурналистическата среда в бг-то.
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Social Services е правителствена организация. Публична тайна, е че сегашното Амриканско правителство прави всичко възможно да навреди на Тръмп. Ако атентатът е наистина плануван горенаписаното явно сочи кой е поръчителят.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отговор:ще спечелят откачалките,които са все едно извадени от Даркнета и си мислят,че ако нещо се обърка при ядрена война ще има рестарт.Няма да има рестарт,а край.Това не е онлайн игра,а откачалките да се лекуват!Нито някой им иска дигиталното робство,нито модерен фюрер под формата на изкуствен интелект!Искаме мир и свобода!
9
1
 
5
 
! Отговори
Американец преди 1 месец
Ако, не дай Боже, има успешен атентат срещу Тръмп. Най- много ще спечели Зеленски за да има за скъпи коли и бижута. Най- ощетени бихме били ние, живущите на територията на САЩ и онеправданият украински народ.
8
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Светът ще спечели ако атентат срещу Тръмп е успешен! Иначе ако не е успешен, ще спечели само той! И предвид, че атентатът беше нагласен, значи си го е нагласил той! Те хората са казвали на полицията, че там има стрелец и никой нищо не е направил. Никой не е реагирал. От такава детска дистанция да изпуснеш, значи си искал да изпуснеш. Не съществува друго разумно обяснение.
7
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още след като излязоха данни, че се чуват изстрели от 3 вида оръжие, хората започнаха да се питат кой планира атентата. Вероятно много хора се точат да спечелят. Всичко е свързано с пари. Дори производители на оръжие може да спечелят. Шефката на Сикрет Сървис днес беше разпитвана и не пожела да разкрие нищо. Така се засилват конспирациите кой поръча Тръмп. Тя упорито отказваше да подаде оставка, но вече оставката и е факт.
6
9
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Нито една от прогнозите на руската марионетка Боян Чуков за Украйна не се сбъднаха.Сега съветският анализатор се захвана със САЩ.Още по-непосилна задача за ограничените му анализаторски способности.
5
1
 
9
 
! Отговори
Запознат преди 1 месец
Toя е нашенския Търкай Карлсън и Оливър Стоун, едновременно! :)))))
4
7
 
3
 
! Отговори
Чуков преди 1 месец
Чуков е голям експерт по международната политика. Но предимно по арабските страни и Ориента. Там е голям познавач и анализатор на държавите от Близкия изток.
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Знам го този, той е кypooблизвач.
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аве защо му пускате глупостите на този доказан чокундур. Преди време разказваше, че умираме без газ от газпром, е не умряхме. Сега бълнува за Мишел Обама, а кандидата е друг. Затворете го тоя човечец в психодиспансера да си бълнува на спокойствие и да не ни занимава с тъпотата си.
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пак издалечна подготовка за важно събитие.