При ядрена война между САЩ и Русия... Америка губи

Оръжията им ще бъдат унищожени преди да са изстреляни
29 авг 2024 09:18, Нели Христова
681
При ядрена война между САЩ и Русия... Америка губи
Снимка: Pixabay/WikiImages

Ако избухне ядрена война между САЩ и Русия, САЩ ще я загубят. Това заяви пенсионираният офицер от американското разузнаване Скот Ритър в интервю за YouTube канала Judging Freedom.

"На САЩ ще бъде нанесен съкрушителен удар, който ще унищожи ядрените им сили още преди да бъдат изстреляни", на мнение е експертът.

Според Ритер наскоро Руската федерация е обновила арсенала си. Сега тя разполага с хиперзвукови ракети, които могат да достигнат бреговете на Съединените щати за няколко минути и да унищожат ракетните силози на Америка.

САЩ са в много лоша позиция, тъй като ядрените сили на Вашингтон са много остарели и няма да могат да устоят на потенциален противник.

Руският външен министър Сергей Лавров наскоро обяви, че Русия работи за усъвършенстване на своята доктрина за използването на ядрени оръжия на фона на постоянните изявления във Вашингтон за възможно избухване на Трета световна война.

Военната доктрина на страната са разписани четири условия Русия да използва ядрено оръжие. По-специално, Руската федерация може да използва ядрено оръжие, ако има надеждни данни за изстрелване на балистични ракети, атакуващи територията на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


681
Още по темата: ядрена войнаСАЩРусия
Още от САЩ
Феновете на Тейлър Суифт ще подкрепят Камала Харис
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този Скот Ритър писал статията е осъждан сиксу ален престъпник и отявлен апологет на Ирак, Иран, Русия и други жертви на Американския терор.
76
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Стигате вече с тези глупости! Много филми гледате! Нито Русия, нито САЩ, ще пуснат атамна бомба! Само тия будали руснаците да вземат да си пазят по добре ядрените централи, защото за украйнците не е сигурно!
75
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ХА-ХААААА Америка губела,с на кремълкосто ботоксово джудже и допотопните му "безаналогови" оръжия.Те блатниците все това очакват Америка да загуби и да фалира,ама се вижда кой е губещия щом средната работна заплата в Блатная е колкото минималната в бедна България,пък за Щатите да не говорим.МЕЧТИ РУШОФИЛСКИ НЕСБЪДВАЕМИ.
74
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Няма да има загубили и победители, не се превъзбуждайте толкова. Всички ще умрем.
73
4
 
13
 
! Отговори
Плановете на Путин преди 3 седмици
Киев за 3 дни, Америка за 3 часа.
72
4
 
13
 
! Отговори
Както винаги преди 3 седмици
Употребата на Скот Ритър от руската пропаганда е показателна за нивото й - осъден и лежал в затвора за пед филия, финансиран от "иракски бизнесмени" и открит руски слуга.
71
6
 
2
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
Като не ти харесват днесовете и дировете, бягай в нюзовете. Там ви пускат само себеподобни, да си се мипкате в дупките без да ви пречи някой натопорчен русофил.
70
11
 
7
 
! Отговори
ароматния пръч преди 3 седмици
Така е,заради предимството на Запада в хора и промишленост Русия никога не е предвиждала симетрична на бойното поле,а асиметрична война,което сега се опитва да направи Украйна,но няма ресурсите и ще яде яко пердахът,като вкарат още войски руснаците,но те така си воюват - агаля,агаля небъдат ли яко притиснати,а Украйна не е в състояние да го направи.Та Русия има на склад над 13 000 танка послодно поколение само,извън Украйна и още 8000 в поделенията.Украйна по-скоро надява да се намеси Запада,но
69
2
 
4
 
! Отговори
да врътнем рулетката преди 3 седмици
Ако избуйни ЯВ, на сички ше ни се изпържи семката...Обаче мое и да не избуйни! 50:50 Залагайте!
68
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Средно по 10 плюсове и минуси и само на единични коментари 18-19 плюсове и минуси. Дано НПОтата на Сорос ви плащат доволно за манипулация.
67
4
 
3
 
! Отговори
Исторически биопарк преди 3 седмици
Да не забравяме за проекта "проток, кръстен на Сталин" от Филаделфия/Норфолк до Сан-Франциско. Сега, технически ето възможно. Но Скот Риттер често, ама и този път лукави.
66
8
 
16
 
! Отговори
Педофила Ритър преди 3 седмици
е печално известно, рускоГовно...
65
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тя русията най-напред да си върне курска област, а после ни обяснявайте как за 3 дни печели срещу САЩ.
64
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Хахахаха Евроатлантическите педаLи се чудят какви простотии да пишат. Абе педаLи едни Хути направи смешна американска армия и сега не могат да влязат в Червено море. Срещу С.К. не смеят да се изправят Корейците се гаврят а сащисаните не знаят как да реагират. Какво остава да се изправят срещу Русия най голямата държава с най добрите ядренни оръжия не усещате ли колко сте жалки ?
63
5
 
9
 
! Отговори
Аксиома преди 3 седмици
До IQ 3.14 Руските наколенки когато изпаднат в бясна злоба заради безсилието на господарите им започват къде скрито къде явно да заплашват България.
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
При ядрен удар към САЩ Макрончо като нищо може да изстреля нещо към Русия. Ще става мазало. Милиарди хора ще пострадат. Защо им трябва тази лакомия?
61
2
 
4
 
! Отговори
Домбил Бомбасов преди 3 седмици
нах русланд има 5 града с нормално развитие обаче сащ ще загубят евентуален ядрен конфликт хаха
60
1
 
1
 
! Отговори
aa преди 3 седмици
да и днесовете и дировете ще продължат да си попръцкват и да пишат *** статии аа??? и наште телевизии ще излъчват тъпите сутрешни токшоута аа?? след ядрена война аа??
59
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Каква помия за радост на пенционерите русофили.
58
0
 
7
 
! Отговори
Е не толкова просто преди 3 седмици
САЩ имат 750 военни бази в 80 държави. Не се знае къде какви оръжия имат разположени. Ядрената програма е една от многото секретни програми и реално никой простосмъртен не знае колко и какви оръжия имат и дали са остарели или не.