При ядрена война между САЩ и Русия... Америка губи

Оръжията им ще бъдат унищожени преди да са изстреляни
29 авг 2024 09:18, Нели Христова
681
При ядрена война между САЩ и Русия... Америка губи
Снимка: Pixabay/WikiImages

Ако избухне ядрена война между САЩ и Русия, САЩ ще я загубят. Това заяви пенсионираният офицер от американското разузнаване Скот Ритър в интервю за YouTube канала Judging Freedom.

"На САЩ ще бъде нанесен съкрушителен удар, който ще унищожи ядрените им сили още преди да бъдат изстреляни", на мнение е експертът.

Според Ритер наскоро Руската федерация е обновила арсенала си. Сега тя разполага с хиперзвукови ракети, които могат да достигнат бреговете на Съединените щати за няколко минути и да унищожат ракетните силози на Америка.

САЩ са в много лоша позиция, тъй като ядрените сили на Вашингтон са много остарели и няма да могат да устоят на потенциален противник.

Руският външен министър Сергей Лавров наскоро обяви, че Русия работи за усъвършенстване на своята доктрина за използването на ядрени оръжия на фона на постоянните изявления във Вашингтон за възможно избухване на Трета световна война.

Военната доктрина на страната са разписани четири условия Русия да използва ядрено оръжие. По-специално, Руската федерация може да използва ядрено оръжие, ако има надеждни данни за изстрелване на балистични ракети, атакуващи територията на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


681
Още по темата: ядрена войнаСАЩРусия
Още от САЩ
Феновете на Тейлър Суифт ще подкрепят Камала Харис
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
4
 
! Отговори
Не позна преди 3 седмици
До Убийците Поредния руски фейк - това, че Хирошима и Нагасаки били "мирни градове".
56
0
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 седмици
До Пуделът е объркан виж си прегледай опорките да видиш колко "няма" цели у нас, още от времето на варшавския договор.
55
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Никой не знае какво точно ще стане и как ще се развие войната имайки впредвид, че тази в Украйна щеше да бъде до 2-3 седмици свършила. Факт е, че зелените хартийки дето ги крепи единствено възможността да те нападнат ще станат като тези по дърветата, ако все още има дървета. При 34 трилиона дълг, май ще трябва да започнат от нула, защото е ясно, че дори да изпродадат всичката нигга като органи, пак няма да си върнат и 1 трилион.
54
3
 
5
 
! Отговори
Олеле преди 3 седмици
бълнувания на кило. Видяхме ги прехвалените безаналогови.
53
4
 
12
 
! Отговори
Убийците преди 3 седмици
Не забравяйте че сащ са единствените използвали атомни бомби срещу мирни градове през 1945г.
52
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако САЩ си стояха на техния си континент , нямаше да има война, ама САЩ искат да колонизират и контролират целия свят .
51
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
При ядрена война, всички губим!
50
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тая "статийка" да не е пусната от Медведев? Малко пропаганда в полза на просия.А иначе би трябвало и на ***.о.тите да е ясно че при такава война победители няма да има понеже и живи няма да останат
49
1
 
5
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
Светът може да бъде унищожен дори от страни като България, стига да имат малко далекобойни ракети, достигащи едрени хранилища. Не е необходимо да имаме ядрено оръжие. Радиацията от хранилищатамза ядрени отпадъци, ще свършат добра работа, живо същество няма да остане на Земята.
48
7
 
4
 
! Отговори
Пуделът е объркан преди 3 седмици
Освен това ударите ще бъдат концентрирани,което означава,че в Русия по-голямата част от територията ще е незасегната,просто няма достатъчно цели там,част от заводите пък са устойчиви и на водородна бомба на км под планини.Няма цели,за разлика от Западна Европа,където бомбеният килим може би е предвидено да е равномерен.Хубавата новина,е че и у нас няма цели и ще гледаме отстрани последствията.
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Верно ли е хахаха
46
1
 
3
 
! Отговори
Верно преди 3 седмици
Ще загубят щото са гъсто населени по крайбрежията, другото е бонус
45
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Приказки на вересия....не си заслужава даже и да се коментират...
44
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Фейк новина написана в кремъл.
43
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Брей, толкова силна таз Русия, пък толкова силно се изложи в Украйна.
42
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Heлче, гледам, че си падаш по neдофuлu и ги цитираш в статиите си като "експерти". За следващата статия може някой козoeб от АхмаК да цитираш - как пабеждают навсегда.
41
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Самолетите Конкорд се движат с 2140 км.ч. Хиперзвукови те ракети са 3 пъти по-бързи от тях. Експерти твърдят, че се движат с 5 до 10 пъти по-бързо от светлината, като това зависи най - вече от температурата на средата. Не може да се определи с точност, но се допуска, че се движат с 6000 км. ч., а това ги прави трудни за прихващане. Някои експерти изчисляват, че ако Русия изстреля хиперзвукови към САЩ за 10 мин. до 26 минути и 40 стотни целта ще е поразена.
40
8
 
5
 
! Отговори
Пуделът е объркан преди 3 седмици
И САЩ в ще останат малко райони годни за обитаване,в Русия повече,в Западна Европа хич е положението.Размерът имазначение.Радиацията ще фатална с радиус 50 км от взрива и само около отломките от пряко ударени сгради ще я има,както в Чернобил в момента има само в "Червената гора",където е паднал раздробеният на парчета купол и то на три метра от парчетата е смъртоносна.Животните се пазят,а и хората(забранена зона е за тях) видят ли листа,които не гният ги заобикалятОсвен това ударите ще бъдат кон
39
12
 
13
 
! Отговори
Както винаги преди 3 седмици
Последния път като гледах алгагалик Медведев, нещо си беше забравил листчето с ядрените заплахи, вероятно защото след нахлуването на ВСУ в Курска област, стана ясно, че са блъфове на слаб покерджия и даже и руснаците не му вярват на глу постите. Тоя сега се опитва да пробутва същите блъфове на други.
38
4
 
8
 
! Отговори
Х преди 3 седмици
неговите "данни" са от преди 20 години. :D