5 неща, от които да не ви е неудобно пред партньора

Не трябва да се притеснявате да отдавате грижата си на други хора
28 юли 2024 23:00, Михаела Лазарова
12
5 неща, от които да не ви е неудобно пред партньора
Снимка: Istock

Хората изпитват неудобство по различни причини. Нещата, които ни смущават и които ни карат да се срамуваме и да прикриваме ни потискат. Много е важно да имате доверие на партньора си и да се отпускате пред него, така че да ви вижда във всякакви ситуации и състояния. Има неща, които никога не трябва да ви притесняват пред партньора ви. Не трябва да ви е неудобно да сте такива, каквито сте пред него. Само така ще се чувствате обичани и приети с цялата палитра от качества и несъвършенства, които притежавате.

Кои са нещата, от които не трябва да ви е неудобно пред партньора ви?

Да се ядосвате пред него

Потискането на емоциите е изключително вредно. Човек изпитва всякакви чувства в различни ситуации и гневът е едно от тях. Колкото и неприятен да е моментът на проява на гняв, той е част от живота и ежедневието ни. Ако партньорът ви наистина ви обича и не ви съди, когато се ядосвате за нещо, това би било прекрасно.

Да бъдете несигурни

Човек изпитва несигурност понякога. Това е напълно нормално и не трябва да ви е неудобно половинката ви да ви вижда несигурни и разколебани. Именно тези са моментите, в които трябва да усетите подкрепата и закрилата на партньора си. Колкото и високо самочувствие да има човек, понякога несигурността ни спохожда. Не трябва да се притеснявате да покажете уязвимите си страни пред половинката си, защото така му давате възможност да ви прегърне, да ви подкрепи и да ви даде сили, от които имате нужда.

Източник: Неща, от които да не ви е неудобно пред партньора 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Т преди 1 месец
Дъската ни едно не прави
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не проверявайте и не си играйте с чувствата на партньора!
4
4
 
4
 
! Отговори
Ако момчето е преди 1 месец
мамино синче, ще капризничи и ще се сърди, ако му разваляш спокойствието, ядосвайки се в негово присъствие, та дори и поводът за ядосване да го е дал самият той и да съзнава, че е виновен. Попаднеш ли на егоист, не очаквай от него подкрепа и закрила дори поводът да е дребен и нищо да не му коства да ти съдейства. При по-сериозен повод той ще избяга и ще те изостави. Мъжкото момче не изпада в истерия, ако жената до него се ядосва, а когато тя е несигурна, ще я приюти като орел под крилото си.
3
3
 
4
 
! Отговори
В никакъв случай преди 1 месец
не допускай да изглеждаш зле пред него! Ако това се случи по независещи от теб причини, по реакциятаму щеразбереш доколко държина теб. Но повечето мъже проявяват разбиране. Също така, приемат нормално физическите неразположения на жената, включително и стомашно-чревните. Понякогасаревниви, ако отделяш повече време на някой от близките си,затова си позволявай това само когато близкият ти човек наистина се нуждае от теб (например, при заболяване).
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Важното да се обичате. Приятни сънища!
1
0
 
7
 
! Отговори
72 преди 1 месец
Аз бих написало поне още едно ама пак ще ме сложат в хладилника...