Зеленски: Не се крия, от никого не се боя, в Киев съм

Ще направим унищожените ни градове по-добри от всеки град в Русия
229
Зеленски: Не се крия, от никого не се боя, в Киев съм
Снимка: GettyImages

"Не се крия от никого. Не се срамувам от никого. В Киев съм. Ще направя каквото е нужно, за да спечелим тази война". Това казва президентът на Украйна Володимир Зеленски в ново видео, публикувано в профила му във Facebook.

От него се вижда, че президентът е в кабинета си в центъра на украинската столица - Зеленски показа гледката на нощен Киев от прозореца в офиса си в сърцето на столицата, за да докаже, че съобщението е записано в понеделник вечерта.

Той обвини руските сили за това, че се провалят хуманитарните коридори и евакуацията на хората от бомбардираните градове.

„Този, който повтаряше: „Ние сме един народ“, определено не е очакваше такава реакция.

В южната част на страната ни се разгърна такова национално движение, такава мощна проява на украински патриотизъм, каквато още не сме виждали по улиците и площадите. А за Русия това е лош сън.

Още по темата
Забравиха, че не се страхуваме от вагони и бухалки. Не се страхуваме от танкове и картечници. Когато истината е на наша страна!

Мариупол и Харков, Чернигов и Суми. Одеса и Киев. Николаев. Житомир и Коростен. Овруч.

Знаем, че омразата, която врагът донесе с обстрели и бомбардировки в нашите градове, няма да остане там.

От нея няма да има и следа. Омразата не е за нас, така че няма да има и следа от врага.

Ще оправим всичко. Ние ще направим нашите градове, които нашественикът унищожи, по-добри от всеки град в Русия", казва още Зеленски във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
глтвете се за дълга, напоителна гражданска война, партизанско движение и полигонни тестове на тежки ракети.
37
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В мазето на американското посолство в Полша е! Там са му спретнали студио с холивудски декори.
36
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в киев съм, в киевсъм, ама друг път. в мазето на деменцията си се забавлявате с трюдо след поредната друсалка и навити стра пони.
35
8
 
27
 
! Отговори
Татул преди 2 години
Тоя колкото по рано го очистят толкова по добре за целия свят. България е най бедната страна в Европейския съюз. Всяка година от тук бягат хора навън. А в България идват да работят Хиляди украинци. Като им е било толкова добре в Украйна, защо са идвали в БГ да работят. Някой задвал ли си е този въпрос. Да сте видяли руснаци да идват да работят в БГ освен ако си нямат собствен бизнес.
34
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 34А вие говорите небивалици, Украйна, Русия и Белорусия са един и същи народ, това е един народ и те имат право да се защитят и живеят достойно, престанете да ги мачкате и унижавате години наред, стига!
33
20
 
5
 
! Отговори
РР преди 2 години
Велик човек.
32
24
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
И НАЙ-ВАЖНОТО!! В МОМЕНТА УКРАЙНА ПРАВИ ВЕЛИКО ДОБРО НА ЦЕЛИЯ СВЯТ!!! АЗ НЕ БЪРЗАМ ТОЗИ КОНФЛИКТ ДА СВЪРШИ, ЗАЩОТО 1000 УТРЕПАНИ КА ПУТЕНОРКИ НА ДЕН СИ Е ПОВЕЧЕ ОТ ДОБРЕ ;D СЪЩИТЕ ТИЯ ОРКА ПУТЕНИ ИЗБИВАХА НАСЕЛЕНИЕТО И НА СИРИЯ И НА БЕЛАРУС И КЪДЕ ЛИ ОЩЕ НЕ И СЕГА ГИ ПОЧИСТВАТ И СИ ПЛАЩАТ ЗЛОДЕЯНИЯТА!
31
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонимеНСамите украинци са руснаци по произход, те са един народ, оставете ги да се оправят помежду си!
30
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 34Украйна беше 60 милиона и добре развита държава, а при Зеленски стана 35 милиона и една разрушена, разпердушинена държава, затънала в огромни дългове и кръв! Благодаря ти, Господи, че се отърваха от Зеленски и нацистите украинците! Предполагам, че ще им е адски трудно и тежко, но ще построят лека полека държавата си отново и ще бъдат заедно с братята си от Русия, които може би ще им помагат!
29
20
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НАЧЕЛО С ТЪМНИЯ ГНЬОМ СИ МИСЛИ, ЧЕ ЩЕ ИЗБИЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА УКРАЙНА КАТО ТОВА НА СИРИЯ И ЩЕ ЗАГРАБИ ТЕРИТОРИЯТА!! Е НЯМА ДА СТАНЕ! КА ПУТИН ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА НЯМА ДА Е НА ВЛАСТ ТОВА Е ОЧЕВАДНО! НО ДАНО ПОВЛЕЧЕ И ЦЕЛИЯ РЕЖИМ С НЕГО И ИМА ИЗБОРИ И ЗА ПАРЛАМЕНТ ОСВЕН ЗА ПРЕЗИДЕНТ!
28
1
 
2
 
! Отговори
Хехе преди 2 години
34 по кои новини? Не смеши 🙂
27
22
 
6
 
! Отговори
34 преди 2 години
Явно не схващате,че не Зеленски на вас и путин е проблем, А УКРАИНСКИЯ НАРОД. И каузата ви е изгубена, не може в 21век да завладееш над 40 000 000 народ,който не обича не Русия,а путин
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А киро няма еър форс аз имам маза който иска убежище
25
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 2SНе знам дали е наркоман Зеленски, но по новините показаха неадекватно негово поведение и разговор с лекари и негови познати за поведението му, те изказаха мнение, че вероятно е натъпкан с някакви вещества.
24
24
 
10
 
! Отговори
2S преди 2 години
Умират хора в Украйна, но не Зеленски е виновен, нито ЕС и НАТО , а Путин, той убива в Украйна! И той с неговите помагачи заедно с троловете ще отговарят! Поняли!
23
13
 
31
 
! Отговори
До 2S преди 2 години
Я пак?! Какво е Украйна, държава? Не, това е територия! Територия на прооститутки, на био-лаборатории, на забравени болести в Европа, на донори на органи, на търговия с бебета и деца, на износ на евтина работна ръка и т.н И всичко това в огромни размери пред, които и ние бледнеем
22
10
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
1000 УТЕПАНИ ОРКА ПУТИНОДЕБИЛА НА ДЕН Е ВЕЛИКО ДОБРО ЗА ЗЕМЯТА!! БРАВО И УСПЕХ НА УКРАЙНА И ДА ИЗТЕПА И ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ КА ПУТИНОДЕБИЛОРКИ
21
11
 
32
 
! Отговори
FMC преди 2 години
Абе махайте го тоя клоун... да му еа макята! Махайте го, да спира войната и да се оправя света. Дреме ми на оная работа, че тоя Лигльo ще му се свият съpмите, след като целия свят гори заради тоя пoлуидиoт!!!
20
7
 
27
 
! Отговори
opo преди 2 години
Кукла на конци, естествено , че цру го държи извън Украйна. След ,като им свърши работа ще се справят с него, но от така скъпата му родина почти нищо няма да е останало
19
14
 
14
 
! Отговори
2S преди 2 години
Единствено путин визира суверенна Украйна като фашистка и за Зеленски наркоман. Троловете му припяват. Има ли друга държава,която говори и мисли така за Украйна и Зеленски ***? Още ли не разбрахте,че Украйна не можете да победите,а сте тръгнали с света да воювате. Лошото за вас предстои и ще воювате с руския народ