Украинските власти: Путин посети окупирания Мариупол като крадец

Руският президент беше наречен "международен престъпник"
19 мар 2023 17:05, Елка Василева
344
Украинските власти: Путин посети окупирания Мариупол като крадец
Снимка: архив, БГНЕС

Украинските власти на Мариупол, контролиран от Русия от май 2022 г., осъдиха посещението на руския президент Владимир Путин в пристанищния град и го нарекоха "международен престъпник", предаде Франс прес.

Още по темата
"Международният престъпник Путин посети окупирания град Мариупол" нощем, "вероятно за да не види на дневна светлина града, убит от неговото "освобождение", написа в Телеграм градската управа с намек за международната заповед за арест, издадена срещу държавния глава на Русия.

Путин посети Мариупол през нощта, като крадец, добави украинското министерство на отбраната.

"Сякаш е крадец, Путин посети украинския град Мариупол, криейки се зад нощта. Първо, това е по-безопасно. Освен това нощта му позволява да постави акцента на това, което иска да покаже, и държи града, който армията му напълно разруши, и неколцината му оцелели жители, далеч от любопитни очи", заяви министерството в Туитър.

Путин е летял до Мариупол с хеликоптер, съобщи по-рано ТАСС, като се позова на Кремъл. После е прекосил с кола няколко района на града, като е спирал на различни места, говорил е с жителите, разгледал е различни обекти, пояснява агенцията.

А Ройтерс допълва, че Путин сам е карал колата.

"Всичко това беше много спонтанно", увери по-късно пред журналисти говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.
(БТА, Асен Георгиев, Андрей Шарков)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Молодец, товарищи! Щом са ядосани западните психопати и родните русомрази - всичко е наред!
146
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинските власти. Буожиииии...смили се над тях. У, да беше без бронежилетка и АХ! дори никой не го арестува.
145
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това беше последното пътуване на Путин преди екскурзията му в Хага с еднопосочен билет.
144
11
 
11
 
! Отговори
НСТК преди 1 година
Путин е велик войн укрите са фашисти
143
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Демонстрира смелостта на престъпник избягал от затвора.Наближава обаче времето,когато ще гледа жално зад решетките.
142
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Таджикистан, Узбекистан, всичко е по русский. +++ в Узбекистан ако кажеш че си русннак така ще те подредят че като се погледнеш в огледалото няма да можеш да се познаеш
141
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин има два шанса или да свърши като Кадафи пребит от тълпата със забит железен лост в 3aдника или да свърши в затвора в Хага. Какво ще избере зависи от него самия.
140
1
 
8
 
! Отговори
Яко преди 1 година
А кат къв посещаваше хамериканеьа Ирак, Авганистан, Косово, Сирия.и т н
139
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като крадец и убиец
138
6
 
6
 
! Отговори
До 161 преди 1 година
Искат, искат! Беларус е с него. Армения е с Русия. Азерите също, имат нужда от тях, не си режат пътеките като укрите. Централна Азия също - в Киргистан руският е официален език. Таджикистан, Узбекистан, всичко е по русский. Играят уж с Америка, но не се конфронтират с руснаците.
137
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обожавам УКРО безсилието. И западните яллови напъъни да въдворят новия световен ред! :) Жалки нагло-сакси!
136
10
 
9
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Никой не иска с Вовата и Русия:):):)Всички бивши републики на СССР и всички бивши страни членки на Соц лагера избягаха от Русия с 200 и вече са или се натискат да са в НАТО и ЕС:):):)България,Румъния,Полша,Чехия,Словакия,Албания,Унгария не искат Русия,че и Македония:):):)Даже и нашите тук комунисти,русофили и те изпратиха децата си да живеят и работят в САЩ и Западна Европа,а не при Вовата в Русия:):):)Тва са фактите ребята:):):)Малко сте тук и не сте ни проблем:):)
135
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Толкова нещастия причини този човек на милиони хора...
134
6
 
3
 
! Отговори
666 преди 1 година
До Анонимен 152. Егати лъжата. Клипа е сега го гледах. Първо е през ноща, второ е в стил ББ от джипката. Путин спира на едно място, което ясно се вижда че е нагласено. Мястото е между каре от блокове където в първите 5-6 минути освен охраната и некъв чичка който се мазни на Путин няма други хора, после изведнъж се появят група статисти. Няма нито един кадър на дневна светлина.
133
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинците да си ядат опашката.
132
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до Един Българин - генетично, клетъчно, няма никакво значение колкото и да се пенявиш. Руската империя на новата Ялта ще подари България на Османската империя 2.0, и дори ще се извини че някога и отне тези територии със сила. На никой вече не му пука за този пропаднал народ, молете се Ердоган да се съгласи да ви вземе.
131
2
 
13
 
! Отговори
до анонимен келеш преди 1 година
Нормално е дъртите да защитават защото те знаят какво е било, а младите вярват на думите на някого.Там имаше човек с документ който показва какво сума е дал баща му за да се построи този паметник, хората са дарявали и премахването му е потъпкване на паметта на всички тези българи. Най лесни за манипулиране са младите особено в днешни дни, те вярват на Фейсбук, а не на очевидци. Младите македонци са много по зли към българите от другите, те са облъчени от чужди сили.
130
3
 
10
 
! Отговори
таварищ паПутин преди 1 година
Чий сега е Мариупол??? Нещо подобно на Крим....А уркитеДАдухат супата!!!
129
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Които са гледали руска ТВ са видяли че Путин посред бял ден управляваше кола и спираше насред булевардите и поздравяваше обикновените хора. То бива да лъжат тия урки ама те задминаха и си ганите у факултето. Сигурно си мислят че никой не гледа руска телевизия щото кабеларките са ги спряли. Да но има интернет и спътникова телевизия и хората виждат истината.
128
3
 
10
 
! Отговори
Един Българин. преди 1 година
До 129. Господине, руснаците дори генетично не са ни братя! Руският имерски политически елит ненавижда бъгарите. Ние сме културно историческа заплаха за тях. Да, дали сме им писменост, но те я изкривяват като кирилица, азбука, която е писана от Кирил и Методи, а това не е такка. Братята пишат азбука за Великоморавия, а не за България. Тяхната писменост е неприложима в България. Константин Преслявски и Климент Охрисдки създават тази азбуката, на която пишат руснаците и тази писменост идва от нас.