Шойгу: Украйна понася колосални загуби при десант

Украинските сили са опитали десант в Херсонска област
21 ное 2023 15:30, Александър Попов
298
Шойгу: Украйна понася колосални загуби при десант
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу каза, че Украйна не е постигнала успех в опита си да осъществи десантна операция в Херсонска област, предаде Ройтерс.

"Всички опити на украинските въоръжени сили да проведат десантна операция в Херсонското направление се провалиха. Благодарение на активните и професионални действия на нашите военнослужещи от морската пехота, силите за специални операции на украинските войски понасят колосални загуби", каза Шойгу.

По-рано днес руското отбранително ведомство заяви, че авиационни и артилерийски части са осуетили опитите на украинската армия да установи контрол върху по-големи територии на източния бряг на река Днепър и да отвоюват острови в устието ѝ в Южна Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Донецко направление, Авдеевски участък. Зомбитата на киевският наркокартел предприеха контраатака в района на промзоната в югоизточната част на Авдиевка. Зомбираната по натовски стандарт биомаса се опитва да превземе наскоро загубени позиции без бронирана или въздушна подкрепа, което води до значителни жертви. На северния фланг, в района на сметището, зомбитата на киевската хунта също се опита да контраатакува и пак безуспешно. В самата Авдеевка зомбитата на киевският наркокартел се крият в жилищни сгради по които руснаците сипят артилерия. След известно време Авдеевка ще изглежда по същия нач
34
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Всички украинци говорят на руски. Защо ли? Сигурно защото са руснаци. Даже Зеленски е роден в СССР и е роден като руски гражданин.
33
5
 
9
 
! Отговори
Разпада се преди 9 месеца
НеоНацистката клоака в Киев изградена с помощи от НАТО и останалите сатанисти, се разпада.
32
13
 
4
 
! Отговори
82-ОМБР преди 9 месеца
Слава на народа който се брани от агресията на комплексирания окупатор! Русия е низвергната от целия ЦИВИЛИЗОВАН свят. Приятелите на Русия са: Сев. Кореа,Сирия,Никарагуа...,позор достоен за съжаление! Как биха се чуствали Гогол и Достоевски,Пастернак и Толстой...
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Красимир Петрофф!! алоу ти като видя снимката на еленовъда и ша са наакаш от кеф ве!
30
5
 
12
 
! Отговори
Коско преди 9 месеца
Покрай цялата история с Израел и Палестина съвсем забравихме да следим контранастъплението. Виждам, че тече с пълна сила. След жените и бременните, скоро към него ще се включат и първокласниците и пенсионерите на Украйна. Слава Украине!
29
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Е само 8км са превзели украинците, но еленовъда това не го притеснява.
28
7
 
9
 
! Отговори
Красимир Петрофф!! преди 9 месеца
Урките така са се настървили, че несъзнателно са преминали руската граница и са на 60 километра от Москва. В града цари паника, започва масова евакуация към Сибир. Руската армия е в паническо и тактическо отстъпление в посока Омск. Байдън е предложил убежище на президента Путин в белия дом. Урките излязоха с декларация, че след превземането на Москва ще се насочат към Пекин. Двеста тридесет и пета украинска армия ще се отправи на запад да превземе Полша, Унгария, Чехия и Германя. Слава кокаине!
27
8
 
15
 
! Отговори
ИСТИНАТА! преди 9 месеца
Нека припомним всъщност какво точно се случи. На 31.03.2022 Украйна и РФ постигнаха споразумение за мир в Истанбул, условията на които бяха: Крим е руски, на Донбас се признава независимост, всички останали новозавладени територии се връщат на Украйна, като Украйна никога няма да бъде в НАТО. Затова РФ изтегли войските от Киев. Вследствие на това Б. Джонсън беше изпратен на спешна мисия в Украйна и беше инсценирана Буча.
26
14
 
6
 
! Отговори
82-ОМБР преди 9 месеца
Херсон е украйнски! Руснаците са комплексирани неможачи,а президента им е луд и се издирва с международен бюлетин!
25
6
 
8
 
! Отговори
Сандо преди 9 месеца
Солцепек ги бие там украинците по канчетата. Не им стига въздуха
24
3
 
9
 
! Отговори
Ям Бибиян преди 9 месеца
То и Кьонингсберг е немски, какво правят там руснаците?
23
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Херсон е руски. Украинците са агресори и фашисти.
22
22
 
13
 
! Отговори
Ям Бибиян преди 9 месеца
Даже и така де е, какво трябва да направят украинците? Да се предадат ли? Те са си у дома и няма значение колко от тях загиват щом защитават страната си.
21
20
 
20
 
! Отговори
карачанаков преди 9 месеца
Tи да видиш ,,Шойгу: Украйна понася колосални загуби......Ха Ха Ха ,а Вие не нали ШАЙГУн там,Мацква,разни заводи дето избухнаха те не са колосални загуби защото са дело на невнимателни боевики ,дето пушат където не трябва.
20
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
пак руската гледна точка.... Да ти приседнат рублите данооо!
19
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Малеееь, как лъже тоя еленовъд... Ха-ха-ха!
18
17
 
22
 
! Отговори
Боби преди 9 месеца
До Анонимен 10 Няколко факта за Ъкрайна. Ако не е обявена формално война на всеки 3 месеца радата/парламента отново обявява военно положение. Преди 6 месеца се предадоха и преминаха към постоянна Мобилизация/МОГИЛИЗАЦИЯ БУКВАЛНО ловят хора по улиците вкарват ги във военкоматите. Преди 2-3 дни РФ военни плениха Бременна в 8 месец(барабар с корема) в пълно бойно снаряжение, поне 60000 са военно задължените жени по официални данни. И през границите всеки кой как може бяга от там.
17
2
 
2
 
! Отговори
Дони преди 9 месеца
До Дони и Момчил - Мони каза на Домчил, що не си си го замил? Пу и да му се не види, 6uбaHu xeMopouдu. Двойка по музика, юнак, сядай и кротувай! ;)
16
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До до 6Аве пич - изобщо не става дума за вдигната глави и гордост - става дума че украинците избиваха хора в Донбас.Затова.Русия им каза на няколко пъти да спрат подписаха Мински споразумение ама продължиха да избиват.Е сега тях ги избиват. Къде виждаш роби не знам.Проблема е самия Зеленски - не случайно Илон Мъск го нарече касапин