Шойгу: Украйна понася колосални загуби при десант

Украинските сили са опитали десант в Херсонска област
21 ное 2023 15:30, Александър Попов
298
Шойгу: Украйна понася колосални загуби при десант
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу каза, че Украйна не е постигнала успех в опита си да осъществи десантна операция в Херсонска област, предаде Ройтерс.

"Всички опити на украинските въоръжени сили да проведат десантна операция в Херсонското направление се провалиха. Благодарение на активните и професионални действия на нашите военнослужещи от морската пехота, силите за специални операции на украинските войски понасят колосални загуби", каза Шойгу.

По-рано днес руското отбранително ведомство заяви, че авиационни и артилерийски части са осуетили опитите на украинската армия да установи контрол върху по-големи територии на източния бряг на река Днепър и да отвоюват острови в устието ѝ в Южна Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Факт е че все повече бандеровци в украйна говорят да се узакони мобилизацията от 18 до 27 години тоест насилствената мобилизация
154
6
 
2
 
! Отговори
Слава Урине преди 9 месеца
До този момент е известно за двама българи загинали през юли на фронта в уssрайна. Това е защото укронациския режим мобилизира българите живеещи там. Виждате ли кой подкрепяте и на кого пращате оръжие и помощи!! По този повод Унгария вдигна врява, че се изпращат унгарци, но никой не забеляза това.
153
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Киев за три дни
152
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Колко трябва да си глупав да влачиш още глупостите на британската пропаганда че ракетите и снарядите били свършили а путин бил болен умрял двойник и така нататък? И то при положение че не си ходил в казарма и пушка си виждал само на картинка, камо ли да си влизал във военен завод каквито руснаците имат навсякъде и изнасят за страни като сащ(калашников) китай и индия
151
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вчера вечерта Русия е ударила над 100 цели на територията на укрорайха и самите укронацисти заявяват само за 2 убити))) (без да споменава колко военни са отишли при бандера. Вероятно стотици). Сметнете колко точни са ударите на Русия. Никой не действа така ювелирно като Русия. Колкото повече вървите против Русия толкова по-зле за вас. Русия се усъваршенства всеки час. Пръска всички противници. Слава на Русия! Врагът ще бъде разбит!
150
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Щом Шойгуто го е казал значи руснаците понасят тези колослни загуби
149
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кой ти се съобразява вече с тая изгнила кл0ака геiропа бе? Вие прозападни *** много добре виждате какво се случва. Какво се правите на дръж ми шапката. Геiропа е минало забравимо. Изтекохте в канала геiропейци. Вече няма да можете да се пребоядисате като едно време от царисти фашаги на псевдокомуняги. Знаем ви много добре!
148
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако можеха краварите до сега да бяха унищожили Иран и Корея, но не могат. Тия джендери не са спечелили нито една война. Те могат само да подкупват укравници и да подпалват воини. А да, всъщност краварските мъже могат да носят поли и си слагат тампони. Муахахаха
147
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До АнонименТоя десант се отказва заради флота, не заради ВВС
146
4
 
6
 
! Отговори
Магелан преди 9 месеца
Щок и ужас.Български зомби русофилчета никога вече няма да се върне престъпния руския болшевишки комунизъм по Българските земи.Путинизма на 21 век може да се сравнява с Хитлеризма на н 20век.И Двамата диктари са оцитворение на садизма и дявола.Хитлер се самоуби ни Питин ще бъде съден от Съда в в ХаГа за престъпление и масови убийства на деца,жени и старци и депортиране на десетки хиляди украйнски деца.В 21 век Руския Болшевишки престъпен режим върна войната в Европа.Нещо нечувано.
145
3
 
2
 
! Отговори
Слава Уринна преди 9 месеца
По е важно са руските ракети да удярят заводите, складовете и магазините за лъбки, ски и шейни, с които като замръзне Днепър ако до тогава атентатният преврат с автомат не ликвидирал наркопалячището, Херр ГрюненШайзе дер Швеструхен
144
2
 
1
 
! Отговори
Боби преди 9 месеца
До генерал смърт Руските танкове не носят каучукови "терлици" както западните танкове за това на големи разстояния се превозва от РЖД на открити ЖП платформи а последните 50км на трейлъри защото ако са на собствен ход се сещай от пътищата какво ще остане и колко гориво ще се изхаби по мин 200л на 100км гълта един руски танк а западните и повече.
143
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Абе като гледам и двете страни са прави. Да им е честито на чехите, че намазаха с хубави украинки и да им е честито на китайците, че и те така.
142
4
 
5
 
! Отговори
Треперам от страх преди 9 месеца
Западът в момента мисли нови санкции против Русия, 12-ти подред. Планира се да се забрани износа към Русия на игли за шиене, шишове за плетене и платформи за сондиране. Те братушките повече няма да шият, да плетат и няма да бият сонди, малее няма да имат вода. ЕС страхотно изплаши руснаците. Хаха! Русия се смее в грозните мутри на геiропейците и ги презира. Геiропа е най-големия провал на човечетвото за последното хилядолетие.
141
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Догодина наркомана ще се чуди къде да отиде, бандерия не съществува.
140
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
148 казах махай сентролелщ укропитек, първата световна няма нищо общо, сега оръжията и коминикациите са съвсем други.
139
5
 
3
 
! Отговори
Бухаю пиво преди 9 месеца
Мирише та не се трае от тия русофоби. Геiропейските и краварските им началници са им казали да използват тоалетна хартия за многократна употреба и тампони за мъже. Това било в полза за опазването на климата и насърчаването на джендерството. Нашите веднага не по 1 а по 3 тампона си слагат, а тоалетната хартия я облизват преди да я сортират в контейнера за хартия.
138
4
 
2
 
! Отговори
Русофоб шкембарлия преди 9 месеца
Най-обичам да ми мирише на украински пичоци и на украинска денацифицирана скара :Р
137
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Разбирай буквално:ИЗБИХМЕ ГИ ДО КРАК!Как може да опитваш десант,когато въздухът не е твой?!Хитлер не беше толкова глупав-затова се отказа от операция"Морски лъв"-Британия!Десант правили..майко мила!Стреляли са ги като шарани в леген!!
136
2
 
0
 
! Отговори
82-ОМБР преди 9 месеца
До 101 убеден съм,че испусна варианта "сепаративен мир"; справка Русия-първа световна война 1917г.