Шойгу: Украйна понася колосални загуби при десант

Украинските сили са опитали десант в Херсонска област
21 ное 2023 15:30, Александър Попов
298
Шойгу: Украйна понася колосални загуби при десант
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу каза, че Украйна не е постигнала успех в опита си да осъществи десантна операция в Херсонска област, предаде Ройтерс.

"Всички опити на украинските въоръжени сили да проведат десантна операция в Херсонското направление се провалиха. Благодарение на активните и професионални действия на нашите военнослужещи от морската пехота, силите за специални операции на украинските войски понасят колосални загуби", каза Шойгу.

По-рано днес руското отбранително ведомство заяви, че авиационни и артилерийски части са осуетили опитите на украинската армия да установи контрол върху по-големи територии на източния бряг на река Днепър и да отвоюват острови в устието ѝ в Южна Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Боби хайде пиши пак на трола. Какво се занимаваш с укропитека?
174
7
 
5
 
! Отговори
82-ОМБР преди 9 месеца
Някой мислил ли е какво би било,в случай,че България не бе изживяла онези 45г.тоталитаризъм,а това време бе живяно в демократичен и буржоазен дух. Ако цвета на нацията бе оцелял,ако пазарната,а не плановата икономика бе основата за благосъстоянието ни. Дали щяхме да имаме и ние(не малко)фирми на по 100-120г.ъбгрейдвали своята дейност и продукт,и по този начин завоювали разни търговски световни ниши...
173
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
195 ти май не знаеш че съществува Калининград. Русия си взе и курилите от другата страна и сложи там ракети. Къде са твоите ? А да, даде ги на нациста.
172
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Какви елени укропитек бандерия не съществува. Азов е изтрепан, вчера и онзи ден ги издумкаха с няма да ти кажа какво, защото ще си го напишеш за цивреща опорка.
171
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бандерия не съществува, укропитек.
170
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Укропитек, опорките на иво инджев ли сега почна, след като стана ясно че не можеш дасе представяш за военен хахаха. Жаллко либерастче с наци мераци.
169
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
182 ти никога не си бил свидетел на нищо и дрънкаш зададени простотии. Оръжието от варшавският договор си е достатчно добро даже и сега за да искат да го пращат на укропитеците. Сега изчезвай наркеж.
168
3
 
4
 
! Отговори
Боби преди 9 месеца
До генерал смърт Генерале във вършавския договор нямаше комплекси като ЗООПАРК и Пеницилин а Дронове показващи пораженията от всички оръжия в реално време не са били още измислени. Сега нещата са КОРЕННО РАЗЛИЧНИ.
167
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
забележете какво пишът мразещите нашето население американофили - каква нация е Шойгу !!!!!! чисти фашисти ! ХАМЕРИКАНСКИ ХИЕНИ не е важно каква нация си а какво си отвътре защото сте по долни от и джипси и даже тези в Столипеново
166
3
 
4
 
! Отговори
Боби преди 9 месеца
До 82-ОМБР Горива трябва ли за да работи ЖП линията която превозва оръжия и боеприпаси? ДА - Легитимна цел, Ток трябва ли за баналното препрограмиране и префасониране на граждански дрон в камикадзе(показвм абсолютния минимум) - ДА значи няма да има Ток. Значи Украинците ще замръзват и ще търпят Киевските управляващи или ще сваят ЗЕЛЕ и сие ще изгонят Бандеровци и ще седят на топло и светло.
165
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
174 тролещ укропитек мина на бълуващи разкази от тук от там и прилагателни казах махай се, нищо не ти се разбира.
164
4
 
7
 
! Отговори
Бай Дрън каза преди 9 месеца
БГ русофоба е толкова слаб0умен, че стои тука на сайта по цял ден и щампова ненужни коментари, сам си слага лайкове и си мисли, че печели нещо. Ти си никой бе момче, ти си една ненужна плява, плод на филмите за рамбо и командо. За твоите западни покровители ти струваш колкото един укронацист, които след 2 часа ще гушне букета на фронта.
163
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
174 как да признаят като са нацисти. Хитлер да не е признал? Още Потрошенко влизаше в танк и ходеше да стреля по блоковете в Донбас. После влезе в котел и хъкъта аз такова мински дпоразумения. Е видя се какво са. Трепане на нацитата до дупка. Ако трябва да пренесат войната и зад океана. Платеният от там сега ще се разцирика
162
5
 
3
 
! Отговори
Руски бензин преди 9 месеца
A някой виждал ли е карта на "държавата" Украйна от преди 1991г?
161
2
 
3
 
! Отговори
Боби преди 9 месеца
До генерал смърт 1. Защо каза 1000 цеви? Мислиш че РФ 125 батареи/роти от по 8 единици??? и освентова казахме 2 милиона произвежда а ползва над 8 милиона годишно. За сведение групировката на СССР войски от Германия запасите са прехвърлени в Украйна. 350 милиона тона снаряди и всякакво оръжие и оборудване 250 000 военни и 300000 цивилен и спомагателен персонал. Тези запаси стигнаха на Украйна реално до 2022 година. А в СССР имаше 12 подобни окръга като "Киевския"
160
6
 
5
 
! Отговори
Слава на Русия преди 9 месеца
Слава на Руската армия освободителка и подписването на Санстефанския мирен договор от 3 МАРТ 1878 г., с който България се освобождава и започва да съществува след 500 години иго. Слава на Съветската Червена армия освободителка, която ни освободи от нацисткия режим, който искаше да затрие всички славяни. Всички знаем всички помним!!!
159
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вчера гледах клип за първи път руснаците използваха касетчна РБК-500 поразява три хектара чудя се що им цепят басма още
158
3
 
3
 
! Отговори
82-ОМБР преди 9 месеца
До Боби Наистина ли вярваш в това,или това е задължителен фондамент за да не рухне картонената кутийка в която така наивно вярваш? Ами Каховка,Буча, енергиината система...забравиха ли русите за непоносимия студ в Сталинград в онази сурова зима? Или наистина с нацистки похвати искат да погубят украйнците? Защо? От ревност,че украйнците дръзват да избират приятелите си(та макар и суверенния им избор да е грешен)
157
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
171 че то киев живее в метрото
156
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Трябва всички да признаят, че контранастъплението на укронацистите се провали и е обречено. Направиха няколко многоброини нападения, разгромиха ги и предприеха друга стратегия. Малки пехотни групи 15-30 човека с 1-3 бронирани машини искат да пробият ешалонирана руска отбрана строена половин-една година, с огромни минни полета, а отзад с много артилерия и авиация. Не могат да стигнат до първата основна линия на руската отбрана. Цялото нато и уssрайна да нападнат пак нямат шанс.