Зеленски се моли: Ускорете доставките на оръжие

Операцията в Курска област нанася загуби на Русия
18 авг 2024 22:38, Александър Попов
214
Зеленски се моли: Ускорете доставките на оръжие
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украинската операция в руската Курска област продължава да нанася загуби на руската армия и на руската държава, каза днес президентът на Украйна Володимир Зеленски в традиционното си вечерно телевизионно обръщение към нацията, предаде Ройтерс.

Той благодари на украинските военнослужещи, участващи в операцията в Курска област и сражаващи се на източния фронт в Украйна. Днес руските сили обявиха, че са нанесли удар по още един мост в Курска област.

В същото време Зеленски призова съюзниците на Украйна да ускорят доставката на обещаната военна помощ.

"Що се отнася до доставките от нашите партньори - трябва да се ускорят, умоляваме за това. Войната няма почивен ден", обяви украинският държавен глава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още по темата: Зеленски
Още от Войната в Украйна
Украинската офанзива в Курск дава надежда след бомбите и мъката
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Марионетно шмъркало спри да молиш за пари!!! Погреба стотици хиляди мъже! Събирай си жените,.. че разведоха половин Европа. Украйна дори не е ваша вече.
89
4
 
5
 
! Отговори
ФИФА 96 преди 4 седмици
Кой ще го пипне първи , Путин или Пабло от мексико
88
0
 
6
 
! Отговори
дяконЪ преди 4 седмици
да му изпратят още 4-***, че днес им събирахме подраменните останки, че тя лобаевката нато-каските ги оформя на консервна бака...2891:60 Скоро ОдесаВ плен не брать
87
4
 
13
 
! Отговори
Бисмарк преди 4 седмици
е история, Байдън и US - съвременност. Живеем в 21 век, а Ото фон Бисмарк идва от 19-ти век. Малка, но значителна разлика.
86
14
 
10
 
! Отговори
Бай Онзи преди 4 седмици
""Байдън правилно каза , Русия обича да я обладават бавно.""А Бисмарк е казал, че с Русия не трябва да се воюва, а трябва са се преговаря. Ти на Байдън ли ще вярваш или на Бисмарк.
85
8
 
20
 
! Отговори
Фитока преди 4 седмици
Да иска от Макрон и войски,нали все обещава да прати командоси дето нашите селяни ги бият на полето вземайки ги за крадци.
84
10
 
23
 
! Отговори
САЩисан вие на луна преди 4 седмици
До Братята украинци Кога ти станаха братя, преди да залеят с боя паметника на българските опълченци или след това ?
83
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
путин не ти ли доставя достатъчно балистични ракети ве наркоман? пушечно месо къде да ти доставим...
82
10
 
18
 
! Отговори
12345 преди 4 седмици
Американците, не искат войната да свършва! Дават му лъжичка по лъжичка! Те са много хитри! Ако го въоръжът да зъби, войната ще свърши бързо и най-вероятно Украйна ще се удави! А това не е целта, целта на САЩ е войната да е дълга и изтощителна, тях не ги интересува Украйна, тяхната цел е Русия!
81
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Това новина ли е?Тоя не е спирал да се моли.
80
13
 
14
 
! Отговори
запознат преди 4 седмици
До Пробита копейка,Това просто няма как да стане- добър или лош, Путин вече е начело на държава със собствен суверенитет вече 25г. Зеленчука колко години е на власт и какво постигна- все реве за помощи- финансови и военни и все не му са достатъчни! Пък учебниците по история зависи кой ги пише и в коя държава! В Гърция например българската история е представена доста по-различно, за Турция да не говорим!
79
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Зелето пак са го налазили бръмбарите. Толкова техника и оръжие му пратиха, но иска още. Освен да проси, вече умело съсипа репутацията на натовската техника, която гори като факли. В паниката си Зе ще насочи всичкото оръжие към Куркс и ще оголи стратегически местности в Украйна. Haлапа въдицата и ще съжалява.
78
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Белоооооооооо....... - Тя пък да му беше за гледане физиономията....
77
12
 
23
 
! Отговори
Белоооооооооо....... преди 4 седмици
Пак е нашмъркан.Вижте му физиономията.
76
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Разпада на Русия е необратим
75
25
 
17
 
! Отговори
Вердюн преди 4 седмици
Здравейте. Не съм влизал в Интернет от три години. Руснаците превзеха ли Украйна и свалиха ли киевския режим?!- Какво? Украйнците са превзели част от Русия?! Но това не може да бъде!!! Русия е ядрена сила и втора по сила армия! Там са само корави мъжаги с корава военна подготовка! Там няма ***! Как така!?!?.. Излизам,ще дойда след още три години!
74
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Войната може да няма почивен ден, обаче на запад вече минават към 4-дневна работна седмица.
73
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Байдън правилно каза , Русия обича да я обладават бавно.
72
20
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 4 седмици
Пипнаха руснаците по долни *** и набързо завзеха 1000 кв.км. без никаква съпротива и само с 1000 човека. В момент в който руснаците почнаха да пристигат спряха, а сега вече отстъпват въпреки че получиха някакво подкрепление от което 30% вече не съществуват. Гръмнаха пропагандня фишек и сега продължаваме по старому: Украйна губи и ядрената война се отлага.
71
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
След оттеглянето на Байдън от надпреварата за президент мачлето на една врата свърши такива бяха договорките сега други хора казват какво ще става .Например заместник секретаря по националната сигурност при вицепрезидента Камала Харис Фил Гордон .