Зеленски дава на Тръмп и на Харис план за мир с Русия

Вече използвахме F-16 срещу руски дронове и ракети, заяви той
27 авг 2024 17:15, Александър Попов
143
Зеленски дава на Тръмп и на Харис план за мир с Русия
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви днес, че страната му планира да представи на кандидатите за президент на САЩ от Републиканската и Демократическата партия Доналд Тръмп и Камала Харис план как да прекрати войната с Русия, предаде Ройтерс.

Освен навлизането на Въоръжените сили на Украйна в руската Курска област планът засяга и допълнителни стъпки на икономическия и дипломатическия фронт, заяви Зеленски на пресконференция в Киев.

Той допълни, че също така ще представи плана на настоящия президент на САЩ Джо Байдън.

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че украинската армия е изпратила доставени от Запада изтребители F-16, за да противодействат на мащабните руски въздушни нападения

По-рано този месец Зеленски обяви, че Украйна е получила първата партида от обещаните от западните държави изтребители, като отказа да съобщи колко от тях са доставени, предаде АФП.

"Вече унищожихме няколко ракети и дронове с помощта на F-16", каза Зеленски.

Той заяви, че Украйна все още се нуждае от още от тези самолети. През май украинският лидер каза, че Киев се нуждае от поне 120, за да постигне „паритет“ с Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от Войната в Украйна
Декрет на Орбан остави над 3000 украински бежанци на улицата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Зеленски нищо не дава само взема.
45
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Единственият план който може да спаси сега Украйна да остане нещо от нея е Зеленски да иска среща в Кремъл, и да даде празен лист с подпис отдолу, и да каже - ето, напишете тук условията за мир.
44
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пре дава план получава зелено кеш и бело натюр морт.
43
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 38, и какво е обещавал Тръмп бе копейка? Щото аз тука няколко пъти предлагах да черпя със скъпо уйски някоя копейка, която успее да ми даде доказателство че Тръмп някъде, някога, е казал че ще спре да доставя оръжия на Украйна! Не се намери такава копейка, и уискито все още си е в нас! Струва три-цифрена сума, каквато проскубана копейка никога не може да си позволи да даде за уиски
42
0
 
5
 
! Отговори
Исо Хазара преди 3 седмици
Е, ко ся?- Таз паршива брадица джуджето 2 години и половина ли я пуска?...
41
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Планът" сигурно пак ще е някаква компилация от мокрите сънища на Зельо.
40
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Винаги съм се чудил - Хич не ме интересува Зеленски с болните му амбиции, ама нали и той ни яде парите, вместо да отидат за болни дечица и пострадали хора. А и все пак и ние сме в тоя свят, няма как да се правим, че сме като врабче в шепа. Щем, не щем, засягат ни разни събития от световната политика, та, покрай нашите проблеми, бистрим и чуждите.
39
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мирния план включва агресията на украинските сили в Курск.
38
0
 
10
 
! Отговори
Ефрейтор от УБО преди 3 седмици
Тези планове трябваше да ги предлага на г-н Путин. Така са нещата с нещастните евреи. Особено тези в Украйна, Израел и Германия. Все са преебани. Честит Август на 2024 на г-н Владимир Владимировим. Стратегическите са за тези отвъд Атлантическия. Може и за някои от НАТО-то им да са. Те са просто една транспортна организация. Шофьорите са ми големи приятели. Просто защото, и аз съм един от тях.
37
0
 
6
 
! Отговори
Малък Праз преди 3 седмици
Голям Праз!
36
1
 
7
 
! Отговори
зелен наркомански преди 3 седмици
сигурно очаква надуваемите Ф16 да плаши с тях гаргите, зеленски джафка кервана си върви.
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тоя, като победител ли дава плана или си мисли, че Тръмп и Харис са по-прости от него и изобщо план не могат да съставят, ако изобщо Путин ще изпълнява нечии планове. Ако Тръмп победи и си изпълни обещанието, ще види зелника звезди посред бял ден.
34
1
 
7
 
! Отговори
Буда нудиста преди 3 седмици
Зеленият хазартен брадатко има секретен план! Търси се само спонсор!
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това личният новинарски сайт на Зеленски ли е?
32
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"През май украинският лидер каза, че Киев се нуждае от поне 120, за да постигне паритет с Русия.".....................Просяците на Европа.
31
1
 
12
 
! Отговори
според плана преди 3 седмици
точка 1 - След пълна и безусловна капитулация на Украйна и натОвците....
30
2
 
11
 
! Отговори
Винаги съм се чудил преди 3 седмици
Цялата държава се тресе в проблеми но вместо на протести хората бистрят световната политика по форумите и се виживяват повече за другите държави на личностна основа вместо да си гледат Българията.
29
2
 
10
 
! Отговори
Милиардер преди 3 седмици
Този пак се е надрусал здраво. Вече си мисли, че Украйната му е във война със САЩ. Принципно, трябва да се предлага план за мир, с държавата в която си във война. Предполагам, че г-н Путин е наясно с нещата за мира и войната. Просто защото е един абсолятно нормален русна. Сигурно е чел дори и "Война и мир" На Толстой. За разлика от наш Бойак, който само за един винету е чел. Честита 2024 на тези от БНБ.
28
2
 
11
 
! Отговори
Баста преди 3 седмици
Късно е, чадо. Когато Русия ти предлагаше вариант, ти искаше война. Сега пък Русия иска и печели победа. Но ти още можеш да помогпеш-гръмни се.
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Колко странно Хитлер е бил против евреите славяните и ***/ромите , a сега евреите и ромите са против славяните. Не обичам ги те са убийци.