Днес опасно горещо, жега даже в планините

Максималните температури ще са около 40°, в София - 35°
13 авг 2024 06:30, Петър Бойчев
4
Днес опасно горещо, жега даже в планините
Снимка БГНЕС

Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за месеца, ще продължи да се понижава, сочи прогнозата за времето за 13 август.

Днес отново ще бъде опасно горещо с незначителна купеста облачност. Ще духа слаб, в източните райони - до умерен източен вятър. Максималните температури ще са между 35° и 40°, в София - около 35°.
 
В планините ще е слънчево, след обяд с купеста облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 33°, на 2000 метра - около 25°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до умерен вятър от югоизток. Максималните температури ще са между 30° и 34°. Температурата на морската вода е 27°-28°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Продължителността на деня е точно 14 часа. Фаза на Луната: един ден след първа четвърт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: жегаопасногорещо
Още от Снимка на деня
Горещ вторник, градусите достигат 40°
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
:)
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Става страшно! Опасни комари дебнат в трънките и апът жестоко...Умната! Не щъкайте из треворляка и стойте си по къщите добре намазани с газ, да бегат те далеч от вас!
1
0
 
0
 
! Отговори
FMC преди 4 седмици
Абе то преди изгрев бе 27 градуса без никакъв облак, не знам след обяд как ще е. Предполагам. Без облаци ще бъде истиска пещ.