39-годишен американец уби 8 души във Вирджиния

100 полицаи не могат да го хванат в екшън преследване
20 яну 2010 09:09,
77
39-годишен американец уби 8 души във Вирджиния
Снимка: БГНЕС

39-годишен мъж на име Кристофър Спейт застреля осем души в щата Вирджиния, съобщи ИТАР-ТАСС. По информация на местната полиция престъпникът все още не е задържан.

По време на опитите да бъде заловен убиецът е стрелял по полицейски хеликоптер, след което машината трябвало да кацне аварийно.

В операцията участвали над 100 полицаи, които го обкръжили, но така и не успели да го задържат.

Екшънът се разиграл в гориста местност на границата с федералния окръг Колумбия.

По-късно в района на престрелката бил намерен ранен човек, който починал на път за болницата. Други седем тела са открити в къща наблизо.

Още по темата
Издирването на убиеца продължава.

Заради инцидента местното училище е затворено. Всички деца, които учат в него, са били изпратени вкъщи, охранявани от полицията.

Жителите пък са посъветвани да не напускат домовете си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
булгарплод-пъпеш преди 14 години
:))))) С малката разлика, Красенце, че тук ако си в лошо финансово положение (както повече от половината български народ), не можеш да си купиш хляб и дрехи за детето.Там, ако обеднееш ти взимат къщата и отиваш под наем. Спираш да си подновяваш мебелите и техниката, но със сигурност не гладуваш и не ходиш гол.За средната класа изобщо няма да започвам, а тези коментари ги пиша за хората, които още могат да мислят, не за коне с капаци като теб.
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нашия социализъм си беше най-добър .Кой каквото ще да казва -това е самата истина.
54
0
 
0
 
! Отговори
Караджата преди 14 години
Центърът на световното зло отново напомни за себе си. Страна с упадъчен морал и прогнила ценностна система, изядена от капитала. Във всяка точка от земното кълбо абревиатурата САЩ се асоциира с насилствена смърт на невинни жертви. Страна на свободата? Страна на свободните психопати. Страна на неограничените възможности? Страна на cмъpтта.
53
0
 
0
 
! Отговори
yashinaki преди 14 години
Добре де. Къде прочете че съм написал, че там е рай?!Просто казвам, че там хората се справят много по-лесно от колко тук. Затова и никой не се е върнал. Какво те интересува, че нещата са на изплащане, като каваш последен модел кола?! (която е и много по-евтина от в БГ, но това е друга тема). Да, не е райска градина, и определено е по-зле от преди 30 години, и затова се надявам и там нещата да се променят. Но си остават 200 години преси нас. Дано и при нас един ден е толкова "зле" :)
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Може и да е някой ветеран от войната .Там са подложени на голямо напрежение.
51
0
 
0
 
! Отговори
усъ преди 14 години
Красето явно е доста компетентна. Имала е пълно 6 по Ленинизъм в училище и сега следи международното положение отблизо.Един хипотетичен въпрос за останалите. Ако България имаше население колкото САЩ, представяте ли си как щеше да изглежда криминалната хроника? А ако имахме населението на Китай?Доган отдавна да е изпреварил Бил Гейтс, а годишно по пътищата щеше да измира по една Стара Загора народ.
50
0
 
0
 
! Отговори
Красето преди 14 години
Приятел не си слушал достатъчно!И тези кащи и коли дето ги имат хората там са всички на изплащане!Всичко е ипотекирано и са им се *** майката!Не ме разбирай погрешно, много ми е гадно за тези хора, тъй като имам и приятел на тоя хал в Флорида.Ама ти понеже чул- недочул и си мислиш че там е райската градина. Е НЕ Е БРАТО!!!
49
0
 
0
 
! Отговори
Honorik преди 14 години
Rqdkost e da vidi6 tolkova golqm broi policai i to amerikanski taka bezpomo6tni!Lo6oto e,4e v Amerika po4ti vseki pritejava zakonno orajie,koeto e mnogo opasno,poneje tam ima dosta psihopati.Pri edna grajdanska voina tam bi nastanala istinska kasapnica!Kolkoto do ubieca,qvno e dosta opiten,za da moje da se izmakne ot obra4a na stotina policai.A dali e lud,narkoman,ili sektant,teparva 6te se ustanovqva,ako uspeqt da go zalovqt.
48
0
 
0
 
! Отговори
yashinaki преди 14 години
Е, определено си стоят там, защото се справят добре. Имат си къщи, коли, децата им учат в добри училища и университети. За какви бежанци говориш, не знам. Но не изключвам да има и такива случаи. Просто уточнявам какво имах предвид с написаното преди това.
47
0
 
0
 
! Отговори
LoL преди 14 години
У нас застрелягха Цанков и станахме едва ли не най-черната държава в света. За тези две седмици от тогава в САЩ поне трима луди застреляха по над 5 души. В България поне никой не стреля по обикновените хора, а другите да си берат грижата.
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Рамбооо
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз не познавам човек заминал ида не се е върнал. А приятели са ми казвали ,че тия които не се връщат голяма част го правят от срам. А други нямат пари за билет до България. В САЩ особенно в момента освен дори за Американците няма работа ,кво остава за бежанци.
44
0
 
0
 
! Отговори
Дражко преди 14 години
"Страната на неограничените възможности......"
43
0
 
0
 
! Отговори
yashinaki преди 14 години
Ами, аз лично пък не познавам човек, който да е заминал за САЩ и да се е върнал. Не съм чул и някой да се оплаква. Така че, всеки случай си е индивидуален, и не е хубаво да се злорадства, нито пък да се обобщава. Аз лично се надявам да има по-малко такива трагични случаи!
42
0
 
0
 
! Отговори
sgt.Hale преди 14 години
Ако не го хванат ще го застрелят...
41
0
 
0
 
! Отговори
BgКрация преди 14 години
Ако това се случи тук, човека ще се предаде сам накрая като му омръзне да убива. После ще се водят дела 2-3 години и ще го пуснат поради липса на доказателства и свитетели. Е кажете сега не сме ли по-демократи от хАмериканците а? Има да ни дишат прахтта. Щеше да е смешно ако не е тъжно.
40
0
 
0
 
! Отговори
1234 преди 14 години
Стрелял по хеликоптер и той се приземил аварийно...това е само някой изперкал ветеран от някоя война,там е пълно с такива. Това са последиците от войните,които водят навсякаде.
39
0
 
0
 
! Отговори
Красето преди 14 години
ХЕхае абе к'ав русофил бе?!?!Просто съм бил достатъчно време в САЩ, за да преценя че хората там не са толко цъфнали и вързали. Това което най- много ме шокира е ниската образованост на по- голямата част от масите и определено постепенно, но безвъзвратно влошаващото се положение за средната класа...На такива дето са толко влюбени в ХХамериканците мога да им кажа да си ходят там и да им чистят кенефите! Няма да липсват на никой!
38
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 14 години
Що всички *** си мислят, че ако някой не харесва американците, то той е русофил?Момчета, сбъркани сте!
37
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
Как искам само тия русофили тук да ги командироват за 1 година в Русия и после 1 година в САЩ... Друга песен ще запеят... Най-много 1-2 от тук пишещите са посетили и двете страни за да направят сравнение и обективна преценка, а не да говорят на изуст.Пожелавам на всички да видят подредения и спокоен живот на американец от средната класа и невероятната чистота и ред в САЩ, както и на руснак в Русия след това :)