Още един висш руски офицер е убит в Украйна

Обстоятелствата около смъртта на Андрей Палий са неясни
20 мар 2022 17:11, Нели Христова
102
Още един висш руски офицер е убит в Украйна

Украйна заяви, че е ликвидирала висш руски военноморски офицер, последният военен лидер, убит в интензивни боеве през първите три седмици от инвазията. Генералният щаб на Украйна написа във Фейсбук, че капитан първи ранг Андрей Палий е бил убит от нейните сили по време на интензивни битки, въпреки че обстоятелствата около смъртта му са неясни и Москва все още не е коментирала съобщения.

BBC също не успя да потвърди информацията от независим източник.

Палий беше зам-командващ на руския Черноморски флот и се смята, че е първият военноморски офицер, убит във войната. Няколко други висши армейски лидери, които бяха принудени да излязат на фронтовата линия, за да се опитат да съживят спряното настъпление на Русия, също бяха убити от украинските сили. В събота Киев заяви, че е убил генерал-лейтенант Андрей Мордвичев, най-висшият руски генерал, загинал в битки досега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 52. Кажи го на Путин.
58
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ама те не са ли изпратени точно за да се оттърват от тях?
57
17
 
16
 
! Отговори
Мишо преди 2 години
Скоро ще ви изчезнат фашистките усмивки. *** скоро! И никой няма да бъде забравен и на никого няма да бъде простено! Скоро, много скоро!
56
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Мишо МИШО, ТОЕ ПРОСТО ПРЕСТЪПНИК, НЕ ВОЙНИК!!!!
55
23
 
13
 
! Отговори
Мишо преди 2 години
Да разлика от страхливите украински офицери той се е сражавал редом със своите войници. Загинал е като герой!
54
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Потвърдено е. Срещу стотици на ден ук.ри. Ето само от един точен удар:По неофициальным данным среди погибших оператор комплекса Точка-У Александра Бургард, которая непосредственно направляла ракету на Донецк, и ещ 8 военнослужащих.
53
4
 
9
 
! Отговори
До Ангел преди 2 години
Мда, Украйна нямат толкова голяма армия. Излиза че всички са пленени или убити. Това според Кремъл ли? Вервам им!!!
52
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйна не е загубила нито един военен само бременни жени, така ли? И тук ще го кажа, каквото и да пишете в жалкия си сайт, е без значение.
51
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Путин се появи на фронта при руските войници, и него ще застрелят като руските генерали.
50
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички висши руски военни са убити от по-нисшите чинове офицери, заради безумните им заповеди за смърт на руските войски. Стрелбата в гръб по некачествени генерали е първата работа за всеки истински воин и офицер.
49
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той е убит от руските войници, защото ги е пращал на смърт и изпичане в "Руската печка" Т-72 и МТЛБ. Има клипове от фронта как руски окупанти в руски танк Т-72 викат, докато горят живи.
48
1
 
20
 
! Отговори
Алоооуу преди 2 години
"полковника ",изобщо разбираш ли от " военна музика " и поне малко от пропаганда ?! Ако разбираше нямаше да се радваш на РУСКАТА ПУТИНОВА ПРОПАГАНДА,която от начало до край е една скалъпена лъжа -намери си други източници за "специалната операция " с ми рис и дъх на война,анадъмо ?!
47
5
 
27
 
! Отговори
Иванчо преди 2 години
Ами тоя какво търси в Украйна ?! На екскурзия ли е ?! "Горкия човек " - сигурно е ударен на някоя пешеходна пътека като е пресичал ?! Ама гледай какви невнимателни " шофьори " са уклраинците,бе- шегаджии!
46
4
 
9
 
! Отговори
Прокурора на Пелишат преди 2 години
Капитан първи ранг е старши офицер, не висш офицер както грешно е написано тук! Висши офицери от флота са Флотилен адмирал,Конраадмирал, Вицеадмирал,Адмирал! Нека бъдем точни!!!
45
13
 
11
 
! Отговори
Невена преди 2 години
До ПОЛКОВНИК Просто умирам от срам - как може в България да има такива садисти като вас. Да се радвате на смъртта - това е нещо суперизвратено.
44
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук се побликуват,, новини'' базирани единствено на казаното от някой украинец. Казаното от украинец за Русия е същото като казаното от македонец за България.
43
24
 
9
 
! Отговори
Бай 100ян преди 2 години
Само пълен *** може да вярва на думите на най-големия пропагандатор Зеленчука
42
9
 
28
 
! Отговори
Александър преди 2 години
Войната ще свърши. Путин или ще го подменят, или ще се окопае в бункера да крои нови планове за световно господство. Но мен ме притеснява положението в България. Притеснява ме, че коли открито се разхождат с неонацистския символ Z. И си мисля. На спец-операция - като на спец-операция. Не е ли време да вземем поне малко от тактиката на Путин и да приемем закон, според който за проповядване на национализъм и путинизъм да са наказва с до две години затвор. Не 15. Само две.
41
34
 
9
 
! Отговори
ПОЛКОВНИК преди 2 години
Киев скоро ще падне .Цяла украйна от река днепър на изкот е окупирана. Снощи цяла нощ гледах клипове в телеграм каналите ва Операция Z и Руска весна .Всичко е докучентиряно .Укроирките измират като мухи .Слушайте вие тея нашите фалшиви медии.
40
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украинците казали нещо си. Е, и? Защо трябва да им вярваме? Зеленски казва че са унищожили 750 руски самолета, само че генералния щаб на ВСУ съобщава за 96 свалени руски самолета. Ами сега?