Ретрограден Сатурн на 29 юни - време е за успехи

Ето какво ни очаква
29 юни 2024 11:12, Михаела Лазарова
4
 Ретрограден Сатурн на 29 юни - време е за успехи
Снимка: Istock

На 29 юни Сатурн, който е в знака на зодия Риби става ретрограден. Тази негова фаза продължава до 15 ноември 2024 година. Сатурн се смята за планетата на кармата, но според някои западни астролози е и планета учител.

Сатурн ни напътства да поемем отговорност за живота си, да признаем действията и решенията си и да се научим как да създаваме граници. Неговата енергия е черно-бяла, вдъхновяваща ни да бъдем амбициозни, да се целим високо. Но Сатурн също може да представлява проблеми с мъжествеността, бащините фигури или авторитета.

Тъй като той ще бъде ретрограден до средата на месец ноември, ще ни насочва да прегледаме миналите си действия и да видим къде сме избегнали нещо или може би сме забравили да поемем отговорност, или да поставим граници. Затова е добре да помислим какво ни се случило в последните няколко месеца.

Сатурн може да е суров учител понякога, но той ни тласка само когато знае, че можем да се справим със ситуацията, в която сме. Сатурн премина в знака на зодия Риби на 8 март 2023 година. Въпреки че могат да възникнат теми от този период, вероятно ще се окажем, че преразглеждаме кармичните уроци и учения, които присъстваха в живота ни през ноември 2023 година.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Русия
Москва: Расте рискът от пряка конфронтация между алианса и Русия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Й.П. преди 1 ден
Това е стара информация от миналата година. Направено е копи-пейст и не са преправили нищо.Дочете теста до края и ще уверите сами.
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
"Проблеми с мъжествеността , с бащините фигури".... Прехвърлячът колко бащи има? Същият този превърляч въобще може ли да чете и осъзнава какво пробутва за четене? Освен всичко. текстовете ви за пореден път докават, че английският не става за източник на информация, защото е беден език, неразвит и непрецизен.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Атака пубеда с Костя Копейкин.... Болен Сайдеров си гледа пенцията и живурка с крадната партийна субсидия :)))
1
3
 
0
 
! Отговори
Ze nigmar преди 2 дни
Това вече е добро темпо...:)))