US наемник разказа за ада в Курск и тоталния хаос в украинската армия

Бойци на американската Forward Observations Group са били засичани в района
28 авг 2024 15:21, Петър Бойчев
340
US наемник разказа за ада в Курск и тоталния хаос в украинската армия
Снимка Скрийншот “Ей Би Си Нюз”

Американски наемник говори за лоша организация в украинските редици, воюващи в руската Курска област, в интервю за Ей Би Си Нюз.

Казаха ни да отидем в руската Курска област, за да осигуряваме снайперистка поддръжка за атакуващите части на украинските сили. Операцията пропадна, тъй като там цари голям хаос - това разказва ренджърът, който сега воюва за Украйна.

Наемникът, чието лице беше покрито с маска и тъмни очила, разкри за сериозни проблеми и дезорганизация в редиците на украинците, което пречело на изпълнението на бойните задачи.

По думите му веригите за доставки са прекалено разтегнати, а украинските бойци са твърде изтощени. Наемникът оправдава участието си във войната с “борбата срещу авторитаризма”.

Агенция ТАСС посочва, че бойци на американската частна армия Forward Observations Group вече са били засичани в района на Курск, като можело да са замесени в саботажните действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Още от Водещи мобилна
Китайският HQ-9B вече може да осигури многопластова противовъздушна отбрана
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
4
 
9
 
! Отговори
Bai Dun преди 3 седмици
Нека краварите и укропитеците да започнат да вият сега .......най-обичам краварски плач да слушам !!!
66
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Къде са наще европредатели,Тагарев, Шаламанов,Агов,полк.Миленски.Те са големи капацитети.Да ни разяснат малко как руската армия ще бъде разгромена.
65
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тази "новина" дълго ли я мъдрихте? Що Украйна нахлува в Русия при лоша организация, смятайте какво щяха да правят при добра такава. Ех копейки, копейкииии....
64
1
 
11
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
Не знам, ама...много Брадлита, много Стрикери и Абрамси заминаха на вторични в Курск. Някои стигнаха и Масква, изложението. Тъкмо навреме.
63
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 62, вaтeнките се водят по акъла на един Дърт кукуфел, който управлява цяла държава. Резултата е налице, стотици хиляди мъртви
62
4
 
5
 
! Отговори
$ за оръжие преди 3 седмици
Грантаджиите са в Амок..по ABC /американска телевизия/ преоблекли НАТОвец, койото е Руснак за да говори лоши неща за Фашистите на Наркокартела...Ужас! Ама как така, козяк ни плаща по 1 цент да цъкаме и да вярваме - верните третополовиТролове на Козяк хахахах Оссрайна взе едно село на 5 км от границата с цената на десетки хиляди жертви и събирана 1 година НАТОтехника за милиарди. Руснаците ги изчакаха да влезнат и от тогава ги мелят а те "дураците" продължават да се бутат в огъня хахах
61
3
 
10
 
! Отговори
Запомни преди 3 седмици
Когато мравката се прави на слон се получават големи сакътлъци.Русия е голяма уста за малкия залък Украйна.
60
7
 
2
 
! Отговори
Пуй за хутин преди 3 седмици
Ей Би Си Maмата пак са вълна: радио гаварит маскава ))))
59
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Агенция ТАСС, ясно, смешка статиика с 2 изречения и снимка на човек във маска. На такива измисшльотини се подмокрят само капейкитте.
58
6
 
16
 
! Отговори
Урко преди 3 седмици
Укритие се водят по акъла на един Наркоман,който управлява цяла държава.Резултата е налице,стотици хиляди мъртви.
57
3
 
12
 
! Отговори
17- ти август преди 3 седмици
Кравар скапаааан, казах ли ти да запомниш този ник? Още няма те ядосвам напълно. Ще се появя, когато братушките подгонят украинските фашисти към границата. Така и ти обещах! Муахахахахаха...
56
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Хахаха жалка кремълска пропаганда, тоя Американец случайно да говори на чист руски?
55
13
 
8
 
! Отговори
Koko преди 3 седмици
Тоя наемник след два дни да не се окаже, че е бодигард на Путин. Смешници, там се водят сражения, той дава интервюта по бяла ризка. Айде малко сценаристите ехоооооо постарайтесе плийс.
54
0
 
16
 
! Отговори
Кой, кой е преди 3 седмици
Веднъж пишете как в Курск укро армията громи окупантите и напредва към Кремъл,веднъж ни информирате как армията на Зелето е пред тотален крах.
53
3
 
15
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
Смятайте, щом т.н. президент на Украйна докладва на журнналята сводката от фронта, за каква дезорганизация става въпрос и как се чувстват генералите му, дето някакъв 33 номер обувка е стъпил на врата им.
52
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Вчера един приятел се върна от Курск, и разправя че украинците настъпват по всички направления а руснаците панически бягат и се предават.
51
2
 
6
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
Няма как да ги избоят всички укри, щото те според различни данни, може да са до 50-60000. До Коледа ще утраят.
50
1
 
9
 
! Отговори
Мда преди 3 седмици
Войната е хаос, жестокости и безотговорност. Какво е очаквал?
49
3
 
14
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
Аз мисля да забия в друга посока коментарите. А на тоя в армията му как е? Има ли организация? Ако е решил да се бори срещу авторитаризма, редно е да почне от своята страна, макар че там царува колективната безотговорност на показ. Обаче все някой ги ръчка отзад в бъбреците, да са колективно безотговорни. Американската армия е много добра в...Холивуд. В Боливуд обаче не са и чували за нея.
48
0
 
3
 
! Отговори
До 54 преди 3 седмици
Де са тия всички фронтове?