US наемник разказа за ада в Курск и тоталния хаос в украинската армия

Бойци на американската Forward Observations Group са били засичани в района
28 авг 2024 15:21, Петър Бойчев
340
US наемник разказа за ада в Курск и тоталния хаос в украинската армия
Снимка Скрийншот “Ей Би Си Нюз”

Американски наемник говори за лоша организация в украинските редици, воюващи в руската Курска област, в интервю за Ей Би Си Нюз.

Казаха ни да отидем в руската Курска област, за да осигуряваме снайперистка поддръжка за атакуващите части на украинските сили. Операцията пропадна, тъй като там цари голям хаос - това разказва ренджърът, който сега воюва за Украйна.

Наемникът, чието лице беше покрито с маска и тъмни очила, разкри за сериозни проблеми и дезорганизация в редиците на украинците, което пречело на изпълнението на бойните задачи.

По думите му веригите за доставки са прекалено разтегнати, а украинските бойци са твърде изтощени. Наемникът оправдава участието си във войната с “борбата срещу авторитаризма”.

Агенция ТАСС посочва, че бойци на американската частна армия Forward Observations Group вече са били засичани в района на Курск, като можело да са замесени в саботажните действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Още от Водещи мобилна
Китайският HQ-9B вече може да осигури многопластова противовъздушна отбрана
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да се радва, че е жив.
46
21
 
8
 
! Отговори
ФАКТ преди 3 седмици
В момента Украйна уверено побеждава по всички фронтове и разбива човката на Русия в Курск, но руските петоколонници фантазират, за да избягат от реалността.
45
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Значи смятайте какво ще стане ако няма ХАОС в украинската армия...
44
0
 
10
 
! Отговори
До 47 преди 3 седмици
И кога стигнаха до Курск?
43
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз гледам какво се случва, е на какво разказва някой. Украинците са в Русия, и то до Курск, като са преодолели мега хипер гига мощната съветска, искам да кажа руска, армия
42
7
 
16
 
! Отговори
Германец преди 3 седмици
Хаос в армията, деменция във Вашингтон, жендаре в Брюксел, и при все това магучаята трета година превзема Киев за три дни. Смятайте...
41
5
 
19
 
! Отговори
Да преди 3 седмици
Всяка смърт на военен от сащ е спасен човешки живот, някъде по света.
40
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Веднага си задавам въпроса: Ако в украинската армия цари хаос, как така са стигнали чак до Курск? Ако се съвземат и и овладеят хаоса, значи ще стигнат до Москва без проблем.
39
5
 
12
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
Наемниците от FOG трябва да бъдат ликвидирани приоритетно! Камиони с груз 200 трябва да потеглят всеки ден към полските летища!
38
3
 
17
 
! Отговори
Нищо сериозно преди 3 седмици
По думите му веригите за доставки са прекалено разтегнати, а украинските бойци са твърде изтощени. И двете неща са верни, няма никаква сензация. Затова и не напредват повече навътре в раша, също така са уморени от войната, която вече трета година се води.
37
24
 
3
 
! Отговори
Путин преди 3 седмици
Ужас, американците превземат руска територия, става много, много страшно, сички ша умрем!
36
3
 
33
 
! Отговори
Катастрофа преди 3 седмици
Сега разбрахте ли защо Зеленски, пак плаче в сащ и иска план за мир?!
35
5
 
33
 
! Отговори
До 26 преди 3 седмици
Да бе те ЕН БИ СИ,Ню Йорк Таймс, Вашингтон Поуст Файненшъл Таймс са все платени от Москва медии,а британския министър на отбраната, който каза на Зеленски нагъл неблагодарник, не сме ти склад за оръжие си е русофил
34
8
 
22
 
! Отговори
Така е преди 3 седмици
Този спестява цялата касапница,като гледам клиповете в ютуб с горящите украйнски воени в Курска област,положението на всу е по тежко.
33
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен "Като е толкова зле украинската армия защо още държат Курск" ---------------- защото за руснаците е по-важно да напредват по целия останал фронт. Те Курск така или иначе ще си го върнат, дали ще е сега, дали след половин или една година, все тая. За сметка на това тамън на няколко места отбраната по фронта е пробита и всеки ден руснаците напредват с километри почти без никаква съпротива. Опитаха се хохалите да отвлекат вниманието с Курск, е не им се получи и сега ще Го ядат.
32
12
 
2
 
! Отговори
Свобода преди 3 седмици
Нормално, това е Украйна не е САЩ и те са същите калпазани, като българи, руснаци, молдованци и т.н.
31
3
 
35
 
! Отговори
Две могили преди 3 седмици
по-авторитарна власт от хегемонията на САЩ аз не знам. Сеят си демокрацията с кръв
30
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 22 -"И с тази непрофесионална армия украинците завладяха 1300 кв. м. Руска територия" Напротив ,даже украинците казаха ,че са пратили там добре обучени и въоръжени със "западна" техника ,така ,че съвсем не е непрофесионална армия .
29
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Днес.ру = съвременното Работническо дело!
28
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 27, e те от кога уж ги отрязват тези пътища за отстъпление, а още нищо не а отрязали бе копейко? Че те така може и до 2030г. да им отрязват пътищата за отстъпление? ХАХАХАХ