Ясните знаци, че вашата половинка ви няма доверие

Кои поведния разкриват, че половинката не ви вярва
25 юли 2024 19:20, Теодора Драгоева
7
Ясните знаци, че вашата половинка ви няма доверие
Снимка: iStock

Доверието е основна база на всяка връзка, но понякога не е толкова солидно, колкото си мислим. Много двойки имат сериозни проблеми с доверието. Често те дори не знаят, че в отншенията им има сериозен проблем, докато не стане твърде късно.

Причината за това е, че доверието не винаги е вербализирано. Често ревността ни се проявява в поведението ни, понякога по фин начин, който лесно може да бъде пропуснат.

В тази статия ще се потопим в осем поведения, които може да показват, че партньорът ви наистина не ви вярва. Тези прозрения идват от експерти по взаимоотношения.

А ето и тези 8 знака, че вашата половинка ви няма доверие:

1. Партньорът ви постоянно ви разпитва

Доверието означава да вярваш в почтеността, честността и надеждността на някого. Но какво се случва, когато партньорът ви постоянно поставя под съмнение вашите действия или мотиви?

Това е червен флаг в отношенията. Когато някой ви има доверие, той има доверие във вашите действия и решения. Но ако вашият партньор винаги ви пита къде сте били, с кого сте били или защо сте направили нещо, това може да означава, че не е уверен във вашата лоялност.

Имайте предвид, че случайните запитвания са нормални. Въпреки това, ако това стане редовно явление, струва си да направите крачка назад и да оцените какво наистина се случва.

Не забравяйте, че комуникацията е ключова във всяка връзка. Опитайте се да започнете диалог относно тези опасения. Може просто да помогне за изграждането на това доверие. Но помнете, че не става въпрос само за говорене – става въпрос и за слушане.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: 8 знака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като видите че се рови за презерватив, явно ви няма доверие.
5
1
 
2
 
! Отговори
АНГЛИЙСКА ПОГОВОРКА преди 1 месец
" ЛЮБОВ БЕЗ ДОВЕРИЕ, Е АД "
4
1
 
3
 
! Отговори
Трифон преди 1 месец
Знаеш кога ще споделям квото и да е с дъската или родственик. Като споделих с Дъската последния път ми показа правия път.
3
1
 
3
 
! Отговори
:) преди 1 месец
Ми той ми вика, че работи всичко. Е, това за вярване ли е? Доверие никому. Още повече пък към човек, който се чуди как да ме небе :))))
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Jena koyato e bila va. Nai trudni mometi ne trebva da si misli daje za doverie a za da spres da mislis znaci vervas na stoprocenta doveie
1
2
 
4
 
! Отговори
Ясните знаци, преди 1 месец
че къса синджира от време на време