Фините знаци, които показват, че мъжът ще ви остане верен

Тези психологически знаци могат да предложат някои ценни прозрения
19 авг 2024 22:36, Теодора Драгоева
19
Фините знаци, които показват, че мъжът ще ви остане верен
Снимка: iStock

Ако някога сте имали връзка, знаете, че доверието е ключово. Но понякога е трудно да се каже дали любимият ви мъж ще ви остане верен. Светът на романтиката може да бъде вихър от емоции, пълен с върхове, спадове и неочаквани обрати. Може да откриете, че се питате дали той наистина го мисли, когато казва, че е обвързан.

Мъжете обаче не са мистерия. Психологията дава някои улики, за които да внимаваме. Верността не е личностна черта. Това е съзнателно решение. И докато всеки мъж е уникален, има някои признаци, които могат да показват, че този мъж няма да ви изневери и да ви причини сърдечни терзания в бъдеще.

А ето и кои са 8-те знака, че един мъж винаги ще ви остане верен, според психологията:

1.  Той дава приоритет на откритата комуникация

В една връзка откритата и честна комуникация е солиден показател, че един мъж вероятно ще остане верен. Това може да означава, че му е удобно да обсъжда чувствата, мислите и страховете си с вас. Той не се страхува да води трудни разговори и цени вашия принос.

Мъж, който полага усилия да ви разбере и ви допуска в своя свят, очевидно цени връзката ви. Тази форма на емоционална интимност често се превежда като вярност.

Не забравяйте обаче, че не става дума само за говорене. Става въпрос и за слушане. Ако той наистина е настроен, когато изразявате себе си, това показва ниво на уважение и интерес, което говори много за неговата ангажираност.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: лоялен мъж
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 19 - 25 август
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Гаранция 15 Смотаняците се научават да разчитат на Десислава и Левислава и с времето все по-малко се интересуват от женска компания.
11
0
 
3
 
! Отговори
Вариант преди 3 седмици
Свикнал е вие да се грижите за него и много харесва храната, приготвена от вас. Ако не се карате с близките му, това също увеличава шанса ви.
10
3
 
5
 
! Отговори
Гаранция преди 3 седмици
Много е смотан и никоя друга няма да му пусне.
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Поредната статия тио "женски мечти и заблуди". Всеки човек е индивидуален, но ако се задоми с вечно мрънкаща и недоволна жена (>80% от българките), винаги ще аргасва нещо чуждо. Жени, намалете малко болните си амбиции да гледате някой друг какво притежава, а се фокусирайте върху собственото си битие!
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Верни сме си до край!
7
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако му заведете за тройка 16 годишната си сестра, която има големи напращяли нянки, миловидно лице и която е страшен тесняк, и той остане равнодушен, значи ще ви е верен! Понеже е умрял.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пълни глупости. Дори най-големите боклуууци имат лоялни приятели. Всъщност особено най-големите боклууци. Има си разумно обяснение за тяхната неразумност. После, всеки втори имитира емпатия в днешно време. После, може и да не уважава личното ви пространството, просто да не му пука особено какво правите в него. Няма нищо безспорно. Само пълните главите на хората с тъпии клишета, които им пречат да мислят.
5
3
 
7
 
! Отговори
Т преди 3 седмици
Ходете на лозето с него и ще ви е верен
4
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Един мъж може да ви е верен само ако не му става вече. и за да не се излага пред чужди жени и си трае при вас. Когато стане ви пришляпва чат пат, друг е въпросът, че на сестра ви го дървви като коч у селски овчарник!
3
2
 
14
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 3 седмици
Плющи ви още страстно навсякъде.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тя си го знае!
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ужас! Ако тези неща ги има при някой, то това не е мъж.